Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 20:50
Сам каза, че си роден 1983 какво ми разправяш как е било от 1949-1989. Всичко било уредено ... с ваще болни мозъци. Някои там ти е казал тъпите си мисли и ходи ги повтаряй. Много ме дразнят като някои повтаря глупостите на баща му, които и той дори не е бил наясно с тях. Вземи си изгради мнение сам за нещата като го видиш не по приказките на някой. Така, че някакви във възростовата граница 16-25 да ми разправят това онова за комунистическо, не мерси. Разбирам да се появи един на 50 и да си каже мнението, което не значи автоматично, че е вярно товага може някакъв диалог да се проведе. Сега ще ти кажа един ваш много голям проблем. Големите оптимисти пренавивате се, че сте нещо особено и после като ви насерат се пеят разни нецензурни работи и се псува. Вие никога не сте си псували играчите, колко фенове на Левски съм ги чувал да псуват Гонзо. Живеете в една ваша приказка. 90% от тези, които ходят по стадионите са паплач. Отивам на Васил Левски целия издраскън е обесни ми колко трябва да си прост, да нарисуваш пречупен кръст и да напишеш Само Левски или Само ЦСКА ? Разправяте ми, че това били едни 100 човечеца в агитката на отборите проблема е че са доста повече. Ето и другата ви приказка няма да отстраните Дебрецен прекалено се навивате за това и после пак ще има оставка оставка. Тоя Радко не струва, трябва нов треньор, тия футболисти не струват. Само се оплаквате Наско Сираков си каза как стоят нещата в клуба ви. Не бойте се и ЦСКА ще отпаднат. Просто гледам реално на нещата. Идва време, в което ще сме последни във всичко.
Иде пак да си пеем песнички наново дето сме ги слушали. Виж си историята бе пич.
И гледайте си отбора, защото Любо ви мисли само " доброто "
Така беше и като президент на Цска. Питайте го къде са парите от продажбата на Бербатов,Стилян,Марто и др.
Взе 7 млн. и духна от Цска.
Сега завари 22 уникални футболисти който докара Стойчо(щото той се доказа че е голям) а сега Чичовото ги разпродава.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !