Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот niki87 » 23 авг 2009 20:36

DukeUnv написа:Обаче много ме кефат чорбарите с тия прогнози от по 2:0, ама представете си бием 1:3 или 0:2 и ги отстраняваме ще ги е яд до края на живота им. Имам чувството, че те повече се интересуват от това дали ние падаме от колкото от това дали те бият.. :shock:

АБСОЛЮТНО ВЕРНО :!:

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: Има още един мач,след него ще видим...

Мнениеот Vailo » 23 авг 2009 20:36

абе пичове има ли смисъл изобщо да отстраняваме Дебрецен ;) Я си представете сегашния скучен и безидеен Левски с контузени ключови играчи отново в група с Челси, Барса и Вердер???
Има ли смисъл изобщо освен за да се нагуши Батков с 5 мил. евро в повече?
Колкото и пари да се печелят от тая прословута лига те няма да влезят реално в клуба, няма да ги има и чаканите трансфери.. дори почвам да се съмнявам че играч на име Джонатан Асус съществува в действителност :lol:

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 20:38

за: 14
против: 6
ПП: Да вярваш на любимия си отбор не е оптимизъм.
Бъдете кратки и точни Да или Не ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 23 авг 2009 20:39

ЛЕВСКИ е идея,а цска цел
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
sf_west
Контакти:

Мнениеот sf_west » 23 авг 2009 20:40

Значи гледах и аз пак мача на повторение и мисля, че като цяло играхме не лошо имахме добри положенияя и то доста на брой.Като тези на Ортега и Йовов бяха от типа 200% .Почти всяка тяхна опасна атака се получаваше след изритана топка от техния вратар или защитник биваше овладяня отклонена или просто спечелена от Кулибали,другият човек на който не се отнемаше топката беше Рудолф.И Генев и Минев дори и Топчо не можеха да се справят с тези двама футболисти.Напред Тасевски беше много инертен не му вървеше паса с изключение на гола може би и беше добре пазен, Йовов и Христов нула.И като се има на предвид че отсъстваха 4 ключови футболиста други пък играха на непривични постове и най важното - вкараха ни гол от 40 метра в 12 мин играта и резултата бяха логични. На реванша ще е друго оптимист съм но трябват голове а ние трудно вкарваме дано във вторник да имаме късмет и то голям дори луд ше ни трябва.Надявам се защото не са по силни от нас може и да не са по слаби но не са няква класа.Тва е
Levski or death

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 23 авг 2009 20:45

slavi_1914 написа:
delqnski47 написа:Хора...това че си голям оптимист не те прави голям левскар или цесекар!Големи са тези които гледат реално на нещата!Само това искам да кажа :!:

Не се заяждам! Но Цска и Левски се различават много като политика,като фенове така че не съди по себе си !
Левски си е Левски ! От 1949 до 1989г. Левски са свикнали да излизат обречени и накрая да казват гордо на децата си : Тате ето това е Левски ! Просто това е бил дразнителя на Левски тогава ! Сега нещата са други но идеята се е запазила !
А Цска в мачовете в Европа (актуално за същото време) са играели. Тук всичко им е било уредено. Да не се залъгваме и спорим.
Но мисля че имаме правото да си вярваме сами ! А вие да вярвате във вашия отбор. Гордейте си се с него но не ни давайте оценки на нас !

Сам каза, че си роден 1983 какво ми разправяш как е било от 1949-1989. Всичко било уредено ... с ваще болни мозъци. Някои там ти е казал тъпите си мисли и ходи ги повтаряй. Много ме дразнят като някои повтаря глупостите на баща му, които и той дори не е бил наясно с тях. Вземи си изгради мнение сам за нещата като го видиш не по приказките на някой. Така, че някакви във възростовата граница 16-25 да ми разправят това онова за комунистическо, не мерси. Разбирам да се появи един на 50 и да си каже мнението, което не значи автоматично, че е вярно товага може някакъв диалог да се проведе. Сега ще ти кажа един ваш много голям проблем. Големи сте оптимисти пренавивате се, че сте нещо особено и после като ви насерат се пеят разни нецензурни работи и се псува. Вие никога не сте си псували играчите, колко фенове на Левски съм ги чувал да псуват Гонзо. Живеете в една ваша приказка. 90% от тези, които ходят по стадионите са паплач. Отивам на Васил Левски целия издраскън е обесни ми колко трябва да си прост, да нарисуваш пречупен кръст и да напишеш Само Левски или Само ЦСКА ? Разправяте ми, че това били едни 100 човечеца в агитката на отборите проблема е че са доста повече. Ето и другата ви приказка няма да отстраните Дебрецен прекалено се навивате за това и после пак ще има оставка оставка. Тоя Радко не струва, трябва нов треньор, тия футболисти не струват. Само се оплаквате Наско Сираков си каза как стоят нещата в клуба ви. Не бойте се и ЦСКА ще отпаднат. Просто гледам реално на нещата. Идва време, в което ще сме последни във всичко.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 23 авг 2009 20:49

дали вярвам - след всичко което се случи през последните години - по скоро не...
но ще се надявам по последния съдийски сигнал. Надеждата умира последна :!: САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 20:50

Сам каза, че си роден 1983 какво ми разправяш как е било от 1949-1989. Всичко било уредено ... с ваще болни мозъци. Някои там ти е казал тъпите си мисли и ходи ги повтаряй. Много ме дразнят като някои повтаря глупостите на баща му, които и той дори не е бил наясно с тях. Вземи си изгради мнение сам за нещата като го видиш не по приказките на някой. Така, че някакви във възростовата граница 16-25 да ми разправят това онова за комунистическо, не мерси. Разбирам да се появи един на 50 и да си каже мнението, което не значи автоматично, че е вярно товага може някакъв диалог да се проведе. Сега ще ти кажа един ваш много голям проблем. Големите оптимисти пренавивате се, че сте нещо особено и после като ви насерат се пеят разни нецензурни работи и се псува. Вие никога не сте си псували играчите, колко фенове на Левски съм ги чувал да псуват Гонзо. Живеете в една ваша приказка. 90% от тези, които ходят по стадионите са паплач. Отивам на Васил Левски целия издраскън е обесни ми колко трябва да си прост, да нарисуваш пречупен кръст и да напишеш Само Левски или Само ЦСКА ? Разправяте ми, че това били едни 100 човечеца в агитката на отборите проблема е че са доста повече. Ето и другата ви приказка няма да отстраните Дебрецен прекалено се навивате за това и после пак ще има оставка оставка. Тоя Радко не струва, трябва нов треньор, тия футболисти не струват. Само се оплаквате Наско Сираков си каза как стоят нещата в клуба ви. Не бойте се и ЦСКА ще отпаднат. Просто гледам реално на нещата. Идва време, в което ще сме последни във всичко.

Иде пак да си пеем песнички наново дето сме ги слушали. Виж си историята бе пич.
И гледайте си отбора, защото Любо ви мисли само " доброто "
Така беше и като президент на Цска. Питайте го къде са парите от продажбата на Бербатов,Стилян,Марто и др.
Взе 7 млн. и духна от Цска.

Сега завари 22 уникални футболисти който докара Стойчо(щото той се доказа че е голям) а сега Чичовото ги разпродава.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
stevemania
Контакти:

Мнениеот stevemania » 23 авг 2009 20:55

Точен резултат 0:2 сигурен съм че сме по добрия отбор,тия са много слаби в защита видяхме че петима от Дебрецен не успяха да опазят един от Левски те просто не знаеха къде се намират при нашия гол. Аз останах и пях с пълен глас на стадиона до 12 часа и след това отидох вкъщи и изгледах 7-8 пъти целия мач и просто от тези 23 удара каъм 15 нямат никакъв смисъл и ние отсякъде бяхме по добрия отбор просто и двата гола бяха от нелепи грешки сигурен съм че в Унгария ги почваме от първата минута,вкарваме в 15-тата до края на първото полувреме ще е скучно и след това те с начален натиск и след това контраатака Зе и Христов сами срещу вратаря Зе към Христов и 2-0 за Левски!След мача всички антилевскари ще си запушат плювалниците,защото щом Георги Христов е в Левски значи е за Левски значи има качествата да играе в Левски Георги Христов може да стане дори голям като Гонзо,просто му трябва подкрепа от публиката!!!Сигурен съм че Гонзо знае това и самият той ще му помогне и ако Христов се учи от него ще стане като него дори и по-голям!
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А и между другото Динамо 2-0 ц(*ка

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 23 авг 2009 20:57

победа за синия любим отбор с 2:0 с голове на Седрик и Дарко дай боже :twisted: и после посрещане на летището с уникална атмосфера ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”