Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 19:56

percival написа:
sslevski написа:Аз пък питам защо българите се отказват от България?Отговори на този въпрос и после ще дойде и твоя отговор.

Писах ти и по рано ,но явно не ти отърва ! Та да те питам пак когато някой се бори срещу диктатора който управлява ,то той родоотстъпник и предател ли е ?

И още няколко въпроса :
Как и за какво беше уволнен треньора на жените ?
Как завърши женското така и мъжкото първенство през този сезон ?
Ти роднина ли си на Лазоров ?

Май ти не четеш бе нито съм му роднина нито съм зад него.Аз съм българин и съм за България за разлика от тия двамата мишоци и ТИ.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 11 юни 2012 19:57

Обичам Левски написа:Махни се Лазаров.Сега ще си тръгне и Жеков и останалите ще видите

И аз да съм и аз ще си тръгна . Нама кой да го търпи тоя нахалник Данчо . Лазаров и целия управителен съвет трябва да изхвърчат моментално !
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 11 юни 2012 19:58

Не те разбирам каква роднина на Лазаров? Не мога да го понасям. Предполагам, че ти си по запознат с всичко във волейболната федерация?

Stan_78
Контакти:

Мнениеот Stan_78 » 11 юни 2012 19:59

Много често чета какво се пише в форума
Но не ми е много ясно на какво основание се иска някаква оставка ?
Дали Стоичев има някакъв успех с БЪЛГАРСКИЯ национален отбор ????
А че "инженерчето ни върна в СВЕТОВНАТА ЛИГА ?
А че при Стоев отбора бе по добър ?

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 19:59

bgsote написа:Аз пък питам защо българите се отказват от България?Отговори на този въпрос и после ще дойде и твоя отговор.

С удоволствие , ще ти отговоря.
Все от някъде трябва да се започне. Не може постоянно да ти крадат от хляба и ти да се правиш на разсеян, предполагам, че ще започнеш и ти да поставяш услови и да виеш? И човека отказал се от България е инжинера, а не Радо и Матей. Лазаров имаше цял месец да излезе на една пресконференция и да заяви в отговор ,не няма да напусна или да напускам в името на БЪЛГАРИЯ и за развитието на волейбола.
Дано да ти отговорих конкретно.[/quote]
Не мога да повярвам че има още черногледи хора.Така ли се започва бе като предадеш родината си.
Ми като толкова искате да го махате идете протестирайте.Има хиляди начини за това,а не да се откажеш от България заради това.Това е все едно да си продадеш душата.И какво спечелиха като напускат омразата на половината фенове.Оставям другата половина,че са зад решението да предадеш националната кауза.

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 11 юни 2012 20:00

sslevski написа:
percival написа:
sslevski написа:Аз пък питам защо българите се отказват от България?Отговори на този въпрос и после ще дойде и твоя отговор.

Писах ти и по рано ,но явно не ти отърва ! Та да те питам пак когато някой се бори срещу диктатора който управлява ,то той родоотстъпник и предател ли е ?

И още няколко въпроса :
Как и за какво беше уволнен треньора на жените ?
Как завърши женското така и мъжкото първенство през този сезон ?
Ти роднина ли си на Лазоров ?

Май ти не четеш бе нито съм му роднина нито съм зад него.Аз съм българин и съм за България за разлика от тия двамата мишоци и ТИ.

???????????????????????????????????????????????????????????????????

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 11 юни 2012 20:02

Май си забравил,че така се говореше и след ерата Ганев и ко, но какво стана дойдоха нови.И пак ще дойдат.Не се плашункай.
Само един пример: Ганев и компания,на какви бази играеха същите,но има нещо който си го може си го може.За нас вечните оправдания.В Бразилия хората по плажовете играят и пак стават футболисти който си го може си го може.Стоичков и компания са играли като малки на асвалтови бази,но който си го може си го може.

За нас Българите винаги има ОПРАВДАНИЯ.
Защо сега като има по добри бази и стадиони не сме по добри от преди?
Отговорете си на тези въпроси.

Тук не става въпрос само за базата.В школите вече почти не останаха треньори които да научат на най-простите неща във волейбола децата.Как да изкараме нови силни волейболисти, с магическа пръчка ли?.Създадоха се сумати клубове които имитират някаква дейност за да може Лазаров да има мнозинство във федерацията.Пак те питам какво стана с волейболния Левски под ръководството на този Данчо Лазаров?За скандалите при жените и там ли не е виновен Лазаров?

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 11 юни 2012 20:02

На тоя му пожелавам да изгние в адски мъки .В последните няколко години се насра да прави гаф след гаф и пак не му увира главата на тоя тапир !

pompei
Контакти:

Мнениеот pompei » 11 юни 2012 20:02

Да си тръгнат, но Радо и Матей да платят 400 000 евро колкото стръваше последната домакинска квалификация. Заради " Великия " Радо не се класирахме предишната и сега трябваше да цакаме на Италия 400 000 евра. Кой е виновен за това? Лазаров ли?
Айде бегай........

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 20:04

За да не попадаме в една и съща полемика изказвам последно мнение за това решение.

За мен Стойчев и Казийски са толкова предатели колкото и Лазаров.
Не може да предадеш 7 000 000, за сметка на 1.
За Радо Стойчев важи и това: за да искаш нещо трябва и да си дал нещо.Досега за националния си дал едно голямо НИЩО.

Правете каквото искате и пишете каквото искате, за мен хора отказали се от това да играят за България винаги ще останат ПРЕДАТЕЛИ.

Край!!!
Последна промяна от sslevski на 11 юни 2012 20:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”