Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 19:37

TodorT написа:И още нещо.... само не разбрах. Ти смяташ, че играчи като Матей, Владо, Цецо Соколов, Йосифов и Т. Тодоров са благодарение на грамотното управление на Лазаров, така ли ?! :roll:

НЕ!!!!
Я ми кажи какво е виновен сега той за миналата квалификация където нашите не знаеха какво да правят и Стойчев направи куп грешки,които бяха видни и за фенове на балета.Пак ли тоя човек ви е виновен?
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

ONE FAN
Контакти:

Мнениеот ONE FAN » 11 юни 2012 19:37

Това лиу е начина бе хорааааааааааааааааа.Да предадеш страната си заради някакъв си.Вие не разбрахте ли че не съм за Лазаров,а съм за хора които застават до трибагреника и пеят с пълно гърло.
[color=#0000FF][size=150]Да предадеш 7 000 000 души заради един е това вече е предателство. +1111111111111111111111
Последна промяна от ONE FAN на 11 юни 2012 19:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2012 19:38

Чакай, чакай.... не измествай темата на дискусията! Класирале сме за Олимпиадата! Край, това е! Отиваме в Лондон! Тук говорим за управлението на този човек пред послдните 14 години..... дадох ти моите аргументи защо смятам, че Д. Л. трябва да се разкара по-скоро! Ти ми говориш за Олимпийската квалификация.... класирали сме се, мисията е изпълнена! Нека говорим за това, което ЗАВИСИ от президента на БФВ !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 юни 2012 19:38

Чудо голямо,прав им път и на двамата.Твърдо заставам зад човека оркестър Данчо Лазаров.Той е правилният човек,а Радо Стойчев и Казийски са мишоци от класа.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 19:40

bgsote написа:Здравейте на всички разбирачи от морал и т.н. Знаете ли,че в БГ има регистрирани 320 волейклуба? От тях колко са истински? Знаетели, че инжинера сключва неизгодни договори? Не, незнаете, а ма се говори за предателство от страна треньори и състезатели. Стойчев, още преди месец си каза, че напуска, ако инж. не сдаде поста, е какво стана? Интересно ми е сега какво ще прави. За мен всеки, който застане на чело на трикольорите в момента ще изгуби много.

П.С. Питам, Пранди защо отказа?

Аз пък питам защо българите се отказват от България?Отговори на този въпрос и после ще дойде и твоя отговор.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2012 19:41

sslevski написа:Аз пък питам защо българите се отказват от България?Отговори на този въпрос и после ще дойде и твоя отговор.

Защото им писна НЕ БЪЛГАРИТЕ да съсипват всичко !!! Защото по-умният отстъпва.... защото БЪЛГАРИТЕ имат МОРАЛ !!! Нещо непонятно за някои хора. ...

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 11 юни 2012 19:42

Не мога да подкрепя Радо и Матей в това им решение.

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 11 юни 2012 19:43

sslevski написа:Аз пък питам защо българите се отказват от България?Отговори на този въпрос и после ще дойде и твоя отговор.

+ 1

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 11 юни 2012 19:43

Стойчев и Казийски слезнаха на нивото на Лазаров! То така може да махнат и следващия ръководител, не се прави така! И аз не съм чул някъде играчи и треньори да свалят федерация!!! Това си е предателство спрямо феновете!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 19:45

TodorT написа:

Защото им писна НЕ БЪЛГАРИТЕ да съсипват всичко !!! Защото по-умният отстъпва.... защото БЪЛГАРИТЕ имат МОРАЛ !!! Нещо непонятно за някои хора. ...

Какво е съсипал лично на Матей и Радо?Какво?Да отстъпиш от националния не те прави по умен,а те прави родоотстъпник.Да имаш морал означава да поставяш България над всичко, а не на лични интереси.

Върни се в “Архив”