DmG написа:wicked1913 написа:Хора, не разбирам от волейбол но смятам, че разбирам от принципност и морал, що-годе.
Това, което правят и от едната и от другата страна е подсъдимо(морално!).
Заслужават да бъдат изритани и Стойчев, и Лазаров, и Казийски. Това е абсурдно. НИКОЙ не е над България.
Представете си ген.Вазов да беше казал на войниците си преди битката при Дойран - "Е**л съм му майката на Фердинанд, че не ми праща подкрепление, отказваме се, ще пуснем англичаните и французите!" ...
Срам и Позор! См**т за предателите
Къв морал бре Казийски от 6 години( да кажем ) , търпи това ръководство със постоянните си гафове , 6 години не казва нищо и накрая него го нападате . глупци !!!!!
Вие пък кога сте си защитавали принципите и откаде знаете колко им е трудно и колко наложително да го направят ....
Както виждаш нападката ми е към всички замесени в този скандал - без да спестявам силни думи към никого от тях!
Тук няма Радо, няма Данчо, Няма Матей!
Пак повтарям представяш ли си ген.Вазов да беше теглил една майна на Фердинанд при положение, че са воювали сумати и време на фронта без подкрепление,заплати и т.н. ?
Всичко можеше да се направи след Олимпиадата, заради която се наляха СУМАТИ И държавни пари, за да може този отбор да се класира.
Това е обида към държавата от изброените ТРИ лица!