Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот wicked1913 » 11 юни 2012 18:26

DmG написа:
wicked1913 написа:Хора, не разбирам от волейбол но смятам, че разбирам от принципност и морал, що-годе.
Това, което правят и от едната и от другата страна е подсъдимо(морално!).
Заслужават да бъдат изритани и Стойчев, и Лазаров, и Казийски. Това е абсурдно. НИКОЙ не е над България.
Представете си ген.Вазов да беше казал на войниците си преди битката при Дойран - "Е**л съм му майката на Фердинанд, че не ми праща подкрепление, отказваме се, ще пуснем англичаните и французите!" ...
Срам и Позор! См**т за предателите :!:

Къв морал бре Казийски от 6 години( да кажем ) , търпи това ръководство със постоянните си гафове , 6 години не казва нищо и накрая него го нападате . глупци !!!!!
Вие пък кога сте си защитавали принципите и откаде знаете колко им е трудно и колко наложително да го направят ....

Както виждаш нападката ми е към всички замесени в този скандал - без да спестявам силни думи към никого от тях!
Тук няма Радо, няма Данчо, Няма Матей!
Пак повтарям представяш ли си ген.Вазов да беше теглил една майна на Фердинанд при положение, че са воювали сумати и време на фронта без подкрепление,заплати и т.н. ?
Всичко можеше да се направи след Олимпиадата, заради която се наляха СУМАТИ И държавни пари, за да може този отбор да се класира.
Това е обида към държавата от изброените ТРИ лица!
фалшива коса - фалшив футбол!

marnikolov
Контакти:

Мнениеот marnikolov » 11 юни 2012 18:26

Може да звучи нелогично, но си мисля че осъществяването на една дългосрочна стратегия е много по-важно от едно състезание, пък било то и Олимпиада.
Например политиката на футболните ни отбори в последните 20 години- оказалите се безсмислени впоследствие битки за евроквоти .
Фактите, които Стойчев изброи за провалите в това ръководство(служебните шампиони на първенствата през 2012г., скандалите в женския нац. отбор и много други ) са напълно достатъчни, целият УС на федрацията воглаве с президента им не само да си подадат оставките, но и да им се потърси отговорност за действията им.
Дървото трябва да се реже от корен. В този смисъл напълно подкрепям Стойчев и Казиийски. Ако искаме след 5 години наистина да имаме волейбол - не само национален отбор, но и първенства, то трябва да се поведе тотална война срещу управлението в БГ волейбола. Търтеите и мошенниците трябва да се изметат. Аз за себе си съм склонен много повече да вярвам на Радо Стойчев, отколкото на един Любо Ганев - примерно. Та напишете само името на Любо Ганев в търсачката на Google за изображения - и вижте какво излиза. Всяка втора снимка е с някъква миска или чалга певица или коментар с коя е спал и т.н. Е може ли човек с такава ценностна система и морал да се сравнява с Радо Стойчев. Разликата е от Земята до небето.

....Не може да се прави никаква аналогия с напускането на Бербатов от нац. отбор, защото за разлика от него сега Радо и Матей казаха истинските (според мен ) причини за отказването им.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 юни 2012 18:27

wicked1913 написа:Хора, не разбирам от волейбол но смятам, че разбирам от принципност и морал, що-годе.
Заслужават да бъдат изритани и Стойчев, и Лазаров, и Казийски. Това е абсурдно. НИКОЙ не е над България.
Представете си ген.Вазов да беше казал на войниците си преди битката при Дойран - "Е**л съм му майката на Фердинанд, че не ми праща подкрепление, отказваме се, ще пуснем англичаните и французите!" ...

+1

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 юни 2012 18:27

DmG написа:

Къв морал бре Казийски от 6 години( да кажем ) , търпи това ръководство със постоянните си гафове , 6 години не казва нищо и накрая него го нападате . глупци !!!!!
Вие пък кога сте си защитавали принципите и откаде знаете колко им е трудно и колко наложително да го направят ....

Не искам да защитавам малоумници като Лазаров , ама какви си тия постоянни гафове свързани с националния отбор ? Имат едни от най-добрите условия за подготовка , получиха Уайлд Кард за СК 2007г. , получиха на 2 пъти домакинство на олимписйки квалификации , България като цяло има лоби във ФИВБ . Това , че в родното ни първенство е пълен , ама пълен батак е отделен въпрос ... Как може Радо Стойчев , в лицето си треньор на националния отбор , да определя политиката на ръководене на федерацията ? Като иска да помогне на българския волейбол да си вземе чукалата от Италия и да се кандидатира за шеф на федерацията . Пак казвам , не искам да защитавам малоумници като Лазаров , Ганев и ко , но мотивите на Казийски и Стойчев са изцяло личностни , а не изтъкнатите от тях...това е моето мнение .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юни 2012 18:28

Sardukar написа:Не знам кой е егоист, но не може да имаш претенции за морал, когато не уважаваш личното решение на хора, които все пак имат някакъв обществен принос :roll:
Защо не остават? Ако не го махнат сега, кога? След като вземат медал и той си напълни гушата с кинти ли :roll:
Не може това, че на нас не ни харесват техните решения(за които те предупредиха) да ги прави неморални.
Казийски се е бъхтил достатъчно за да не бъде наричан ПРЕДАТЕЛ или, че действа като такъв!
Или се сменя управлението, или продължаваме без Матей и Радо. Аз не вдявам нищо от волейбол, но съм признателен особено на Казсийски за всичките моменти, в които ме е радвал! Благодарен съм му за всичко и му пожелавам много успехи на клубно ниво. Дано някой ден пак да играе за България!

Стига с този Казийски! Кой е той?! Владо Николов е на светлинни години пред него. На милионни светлинни години. Казийски никога не е бил лидер в отборите, които играе, докато Владимир Николов се е вдигал от нищото и е успявал.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 юни 2012 18:29

Ех,мечти да бяхме така обединени или срещу една от другите големи пиявици забили се в спорта Боби/вратарчето/ цена нямаше да имаме !
Почти във всичките ни спортни федерации има по няколко такива търтея !
Без национален протест нищо няма да стане !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 юни 2012 18:30

Някой спомня ли си, как "четвъртите в света" стигнаха до властта във футбола ?
И аз имам един въпрос към Радо, за нещастие журналистите не му го зададоха. Хипотетична ситуация. Данчо Лазаров си подава оставката, но кандидатурата му е издигната и печели поста отново. Приемаме, че изпълнява всички други условия които Стойчев постави, като съкращаването на броя на хората в управителният съвет, то тогава Стойчев би ли продължил да работи като национален селекционер ? Защото поне 5 пъти повтори, че действа единствено в полза за българският волейбол. Дали би преглътнал гордостта си, ако се създаде такава ситуация, защото си мисля, че във волейболните среди, тук в страната ни, по една или друга причина, Лазаров е с едни гърди напред, пък и няма реална алтернатива за неговият пост.
Всъщност да чухте някой извън Радо и Матей да излезе с лошо изказване за федерацията през последните седмици(и тука изключвам личните интереси на дадени волейболни клубове) ? Ако някой го е било страх да говори преди, то сега е момента да си каже всичко! Защо няма такива хора ?
Факт е, че Радо, пък покрай него и Матей заложиха на карта единственият ни читав национален отбор, и то седмици преди финала в Световната лига и олимпийските игри. А това лично мен не ме прави техен фен!
Последна промяна от MoNteSo на 11 юни 2012 18:32, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юни 2012 18:31

percival написа:Ех,мечти да бяхме така обединени или срещу една от другите големи пиявици забили се в спорта Боби/вратарчето/ цена нямаше да имаме !
Почти във всичките ни спортни федерации има по няколко такива търтея !
Без национален протест нищо няма да стане !

Трябва да има национален протест, но трябва да е ясно на протестиращите, че колелото се върти и винаги ще има Йордан Лазаров.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юни 2012 18:31

НАЙ-ПОСЛЕ!!!! Крайно време беше да се омете тоя некадърник!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 11 юни 2012 18:32

W84me написа:НАЙ-ПОСЛЕ!!!! Крайно време беше да се омете тоя некадърник!

Казийски ? :twisted:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”