Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Българските патенти във футбола !

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 02:44

Момчета пропускате няколко уникални патента:

1.ЦЯЛА СЕДМИЦА СИ ГОВОРИМ ДА НЕ СТАНЕ (и в крайна сметка...като с топките сега с дебрецен)
2.Максимално сме концентрирани и за подценяване неможе да се говори (после 1-на мъка или някой Х с някой слаб)

3.НО ОТ ВСИЧКО НАЙ МРАЗЯ МОМЕНТА В КОЙТО СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ ДЕВОЙКИ И СЛЕД ЗАГУБА СЕ ИЗНИЗВАТ КАТО.....и МЪЛЧАТ. А след победа сигурно висят по 5мин. пред огледалото да видят добре ли ще излезат пред камерите !

4.СИМУЛАЦИИТЕ - Няма друга страна в която футболиста ако може да избира пред финт на вратаря и гол или падане за дузпа да избере дузпата.Нашите обаче вместо да финтират и да вкарат винаги падат за нарушение

5.Бавенето на времето - Е тук сме ЦАРЕ просто. 1-0 и се почва с късането на нерви.Никой не може да ни догони в това.

6.Опознаването на противника - първите 20мин опознаваме противника,от 20-35мин. Опипваме слабите места. 35-45мин. внимаваме за грешки в края на полувремето.....
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: БЕЗ ГЛУПОСТИ - САМО АНАЛИЗ

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 03:50

СХЕМАТА БЕШЕ СЛЕДНАТА:

..........................Г.ХРИСТОВ.........................
ХР.ЙОВОВ....................................ЗА СОАРЕС
................................................................
................БАРДОН.........ТАСЕВСКИ...............
.......................СЪРМОВ.............................
..............................................................
ВАГНЕР.........ГЕНЕВ........ТОПУЗАКОВ.....МИНЕВ

или друго яче казано 4-3-3 (централен ST, 2 атак.крила LW RW, 2 център халфа CM, дефанзивен DM)
Целия проблем беше Сърмов(той трябва да пази далечните удари) и това,че Тасевски не му вървеше и не помагаше на Бардон
Аз мисля,че трябва просто трябва да я трансформираме така за Унгария и няма да сбъркаме (Лично мое мнение):

.................................... Г.ХРИСТОВ...................................
......................................................................................
ЖОАЗИНЬО......................С.БАРДОН.........................ЗЕ.СОАРЕС
......................................................................................
.................С.СИМОНОВИЧ...............Д.ТАСЕВСКИ.....................------> Централни (не дефанзивни)
В.МИНЕВ...........Е.ТОПУЗАКОВ..........ЮС.РАБЕХ..........Ж.МИЛАНОВ
...............................Г.ПЕТКОВ...........................................

И последно : Саша е много важно да е титуляр докато има сили.
1.Той е доказан в големите мачове
2.Има тежък удар (И Ливърпул го знаят)
3.УМЕЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА КОРНЕРИ И ПРЕКИ УДАРИ !!!! (една наша слабост)
4.Ако влезетой,ще даде възможност и свобода на Бардон да помага на Г.Хр. и
5.Саша+Дарко - макар и несработени са си от сръбска школа и могат да творят в средата (+това мисля,че би било глупаво да излизаме с дефанзивни халфове.В съвременния футбол 1 халф трябва да може да играе и офанзивно и дефанзивно)
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Х-м пак ЦАЧЕВ!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот Linky » 23 авг 2009 04:24

niki87 написа:Иван Цачев е истински талант,а не някакъв медиен балон кати Спас Делев например(нищо против момчето)и мястото му е на ГЕРЕНА :!:

Абе съгласен съм,ама и Спас Делев си играе, колко мача му гледа, има си качества..
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: БЕЗ ГЛУПОСТИ - САМО АНАЛИЗ

Мнениеот batceko » 23 авг 2009 06:22

... много приятно се развива темата - браво на автора ... а иначе относно реванша - ако бием без значение дали с дузпи и т.н. много хора ще кажат - аха , аз си знаех ... ако паднем което в момента е наглед по очаквано пак много хора ще кажат - аха , аз си знаех ... номера е какво трябва да се промени за да стане първото - т.е. да отстраним Дебрецен ... и всъщност дали всичките наши писания имат значение , дали въобще някой от отбора си прави труда да чете форума , поне да се надъха ... едва ли ... а иначе би ми било интересно ако се направи допитване до треньори и футболисти в А група какво да промени Левски за да успее в реванша какви ще са резултатите ... всъщност според мен най гадното е че от един мач не може да се правят генерални изводи - и точно за това има много примери особено в евротурнирите на това как по слаби отбори са отстранявали по силни , въпреки че ако има голяма разлика в класите резултата винаги е един и същ , но за жалост в нашия случай не е така , ако Дебрецен въобще е по добър , то не е с много , и при една свръх мобилизация и късмет Левски може да го отвее в Унгария с 3 или 4 гола ... както може и да падне с толкова при лоша мотивация , грешна тактика и липса на късмет .. кое ще стане .. и всъщност кое е по добре да стане с оглед на очакваното в шампионска лига - 7 мил. евро и почти гарантирани 6 загуби , особено ако пак имаме късмета да сме в ужасна група с отбори от типа на Барса и Челси ... дали все пак няма да е по добре в Лига Европа - там особено ако сме в прилична група може да се направи пробив - вече се е случвало ... вярно по малко пари , но .... дали всичко е пари ... както и да е .. все пак си мисля че ще е добре да ги бием - дори и след това да отпаднем ... дори и с 1 на 0 ... ей тъй .. за кеф ... дано :) :) :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!

Мнениеот Old_death » 23 авг 2009 06:51

от Делибаш на 22 Авг 2009 19:31

Old_death написа:
"...Аз мразя комунизма,защото три поколения от рода ми са били яросно преследвани от червените убийци!" /22 август, 7.31ч./

...Ако си живял в тия времена,сигурно си спомняш как червените гниди преследваха и изтребваха до девето коляно противниците си./22 август, 14.35 ч./

Алооо, "обичливата" Дърта Смърт, я ми кажи кога говориш истината?!!! Щото, както виждам, още мърдаш и никой не те е изтребил, все още???!!! Или си ги праскаш в зависимост от количеството и качеството на алкохола?

Момченце,не се гаври със сериозни работи!През 1948 година прадядо ми е убит като куче с тояги и изхвърлен на бунището да умре!Две години след това чичо ми е умрял след удар с пистолет в главата!Другия ми чичо е лежал няколко години в Беляне!Дядо му умря от глад през 1979 година,защото не му разрешаваха да работи!На мен не ми разрешиха да се запиша в СУ след като изкарах изпита си по история,защото хора са такова обременено и престъпно семейство нямаха право на образование!Прав си че още мърдам след изкаран тежък инфаркт и 4 часова клинична смърт!Нямам никакви мотиви да харесвам комунистите и ми е много обидно,когато по някакъв начин свързват мен или подкрепяния от мен отбор с тях!

Алооо, "обичливата" Дърта Смърт

Така може да се обръщаш на село към стоката или на Герена към говедата!Не показвай липсата на възпитание на обществено място!Ще подмина забележката ти за алкохола,защото такъв не употребявам,но явно ти си писал поста си под неговото въздействие,или си бил на нещо друго!

Ps.От доста време чета постовете ти и имах мнение,че си възпитан и интелигентен човек.Явно съм се лъгал!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 авг 2009 07:06

АКО ИМАШЕ НЯКОЙ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТБОР,ТОВА БЕ ОТБОРА НА ЛЕВСКИ И ТОВА ГО ДОКАЗВА ЦЯЛАТА ВИ ИСТОРИЯ СЛЕД 1944 ГОДИНА!

Това не съм го писал аз, нали?И на първи, и на втори, и на енти прочит, за мен написаното означава, че освен "Левски" в България не е имало друг комунистически отбор.Дружествата, които бяха под шапката на БНА не се броят, защото те бяха извънземни и в тях членуваха само зелени човечета, нямащи нищо общо с тогавашната политическа реалност в страната :mrgreen:
Разбирам те, че не понасяш "Левски", но това не би трябвало да е причина да говориш приказки на килограм.

Само ми е чудно, как един член на толкова яростно преследвано от комунистите семейство е станал върл привърженик на отбора-витрина на комунистическата власт :roll: :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Petar Simeonov
Контакти:

Re: прогнози за днес,ай ударете едно рамо

Мнениеот Petar Simeonov » 23 авг 2009 07:16

Бърнли - Евертън 2 - След унизителната загуба на старта на сезона от Арсенал с 1:6 на "Гудисън Парк " "карамелите" се реваншираха частично пред своите привърженици с победа над Сигма Оломоуц в турнира Лига Европа с 4:0. През миналата кампания отбора на Дейвид Мойс успяваше да побеждава със завидно постоянство в подобни срещи и това като че ли се оказа решаващо за петото място , което в крайна сметка Евертън зае в края на сезона.Според мен Евертън ще бъде далеч по-мотивирания отбор в този мач и има всички шансове да спечели и трите точки.Бърнли спечели през седмицата срещу Манчестър Юнайтед , което бе определено като сензация , но съвсем не мисля , че този отбор може да бъде постоянен в изявите си.

Уест Хям - Тотнъм 2 - Тотнъм спечели първите си две срещи , като особено впечатляващо бе представянето на "шпорите" срещу Ливърпул. Тотнъм игра много дисциплинирано и съвсем заслужено спечели срещу "червените". Хари Реднап като че ли вече е изградил отбор , с който може да спори дори и за отличие в края на сезона.Според мен , ако има отбор , който може да застраши отборите от така наречената "голяма четворка" то това е Тотнъм."Шпорите" имат добра традиция срещу Уест Хям в последните години като са спечелили две от последните си три визити на "Ъптън Парк". Не може да има съмнение , че Джанфранко Дзола се справя изключително успешно с работата си в Уест Хям , но постоянните слухове относно това , че собствениците на клуба ще разпродават най-добрите играчи на "чуковете" няма как да не се отразят върху морала на отбора.

HanPagan767
Контакти:

Re: прогнози за днес,ай ударете едно рамо

Мнениеот HanPagan767 » 23 авг 2009 08:49

Абсолютно подкрепям за двете двойки и добавям твърд Х на Фулъм-Челси. :lol:

anyone

Мнениеот anyone » 23 авг 2009 10:04

Old_death, аз не разбрах сега едно нещо... :? Значи на теб ти е обидно да те свързват теб и отбора ти с комунистите, а ЦСКА не са ли били свързани с комунистите ? :? И какво значи това име ЦСКА и откъде всъщност идва тази абревиатура ? Как ЦСКА печели 9 поредни титли в периода 1954-1962, ако отбора не е бил свързан с комунистите как би станало това нещо ? Така, че не знам какви претенции имаш и се обиждаш, че отбора ти е свързван с комунистите, от които казваш, че си изпатил и ти и твоето семейство... :roll:
sedem_!_dva е жив и завинаги ще остане във форума на Гонг !!!

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 23 авг 2009 10:12

Делибаш написа:
Old_death написа:"

Алооо, "обичливата" Дърта Смърт, я ми кажи кога говориш истината?!!! Щото, както виждам, още мърдаш и никой не те е изтребил, все още???!!! :roll: Или си ги праскаш в зависимост от количеството и качеството на алкохола? :( :mrgreen:

Този превод на името използвах и аз.Рядко ме е било по-срам,отколкото след обяснението,защо човека е избрал това име.... :oops: :oops: :oops: Съжалявам,че и аз използвах това обръщение!И за офтопика съжалявам.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Върни се в “Архив”