Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!

Мнениеот Делибаш » 22 авг 2009 19:31

Old_death написа:"...Аз мразя комунизма,защото три поколения от рода ми са били яросно преследвани от червените убийци!" /22 август, 7.31ч./

...Ако си живял в тия времена,сигурно си спомняш как червените гниди преследваха и изтребваха до девето коляно противниците си./22 август, 14.35 ч./

Алооо, "обичливата" Дърта Смърт, я ми кажи кога говориш истината?!!! Щото, както виждам, още мърдаш и никой не те е изтребил, все още???!!! :roll: Или си ги праскаш в зависимост от количеството и качеството на алкохола? :( :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Х-м пак ЦАЧЕВ!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот Martines » 22 авг 2009 19:38

batmana написа:Става въпрос за един Димитър Трендафилов, който беше център нападател и беше доста висок и го взехме да играе двойка централен нападател с Наско, ама в Левски се оказа ненужен и не показа нищо, а отборът ни беше уникален тогава (отстранихме Рейнджърс). За по-малките - сигурно не го помните Трендафилов и се сещате за онова джудже Митко Трендафилов от Нафтата, дето даже и в чорбата игра - той беше доста добър и наистина не е играл в Левски.

знам го кой е и съм на 26,но не си го спомням да е бил в Левски,все пак тогава съм бил на 12 ;)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 22 авг 2009 19:52

Martines написа:
batmana написа:Става въпрос за един Димитър Трендафилов, който беше център нападател и беше доста висок и го взехме да играе двойка централен нападател с Наско, ама в Левски се оказа ненужен и не показа нищо, а отборът ни беше уникален тогава (отстранихме Рейнджърс). За по-малките - сигурно не го помните Трендафилов и се сещате за онова джудже Митко Трендафилов от Нафтата, дето даже и в чорбата игра - той беше доста добър и наистина не е играл в Левски.

знам го кой е и съм на 26,но не си го спомням да е бил в Левски,все пак тогава съм бил на 12 ;)

ЯВНО наистина си бил много малък и не си го спомняш,след това той игра във варна
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 22 авг 2009 19:53

явно си е бил доста голяма дупка,за да не си го спомням :)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

gulqnskiq
Контакти:

Re: Българските патенти във футбола !

Мнениеот gulqnskiq » 22 авг 2009 20:01

hahahaha ima istina w towa koeto si napisal :lol: :)

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 22 авг 2009 20:13

Los Che написа:47' центриране от корнер, Пеев игра с глава, удари напречната греда, а след рикошета топката се спря в Иван Цачев, който от четири-пет метра стреля силно във вратата

56' Иван Цачев е заменен от Борис Кондев

Виждам, че си цитирал гонг, но след като си го направил ще ти кажа и на теб и на журналята от гонг. Топката не може да се спре в Цачев, а той може да я спре. Иначе би се спряла и в гредата нали :) . Сменен е, но преди това си свърши работата, а Борис Кондев не!
Всички казват зимата отново в Левски. Аз казвам, ако случайно (или не толкова) влезем в ШЛ, Батков веднага да си го прибира!!! Ако ще и да се бръкне за неустойка. С тази игра ще ни е само от полза, а и ще трупа важен опит. Не ми се мисли, ако направи силни мачове и вкара някой гол. Цената му ще скочи до небето!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: След реванша Ратко върви си и непроваляй повече Левски

Мнениеот pehopeho » 22 авг 2009 20:24

mormona написа:
Бижутера написа:Автора на темата просто трябва да си изтрие творението и да се приключи по въпроса. :twisted: :twisted: аман от разбирачи

Автора на темата вероятно е на 15

Или това, или е чорбар. А може и да е взел пари да пише това. От около 40 поста, освен автора, още само 3-ма се изказват негативно за треньора. Аре сега мълчете и подкрепяйте отбора. След вторник независимо дали продължаваме, никакви простотии. Има още много мачове в ЛЕ. Като падне снега, ако не става, тогава да му яде главата. До тогава всички зад отбора (треньора).
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: За болните амбиции на Левски...

Мнениеот pehopeho » 22 авг 2009 20:32

veseo написа:
niki87 написа:хора не се дразнете на свинските глупости.Те никога няма да преглатнат,че ЛЕВСКИ е (ще го кажа в стил Ники Александров)-Първият исторически български отбор в гр. на ШЛ :!: факт които прасетата немогат да променят.САМО ЛЕВСКИ :!:

Ма не съм прасе, и на тях им пожелавам да станат за смях срещу Динамо другата седмица :) Не схващате, че ВСИЧКИ, не само чорбите, ви се смеят за "историческото постижение" в групите на ШЛ :lol:

Не си прасе от София, но си Пловдивско такова. От по-малкия брат на комунистите-Ф К Тракия. А да те питам, на вас не ви ли се смеят. Точно ти да говориш така. Вие станахте за посмешище пред цяла България. И този сезон ще ви е ИСТОРИЧЕСКИ :mrgreen: !

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 22 авг 2009 20:52

1. Подмладяваме младежкия национален отбор.
2. Всеки треньор над 50 години е изчерпан и с остарели разбирания за футбола.
3. Всеки току-що завършил изключително престижната треньорска школа на БФС и без никакъв опит треньор е с модерни и европейски! :shock: разбирания за футбола.
4. Ако един треньор за 3 мача не успее да накара отбора да играе като Барселона, значи за нищо не става.
5. Журналистическите въпроси след мач задължително започват с "Как видяхте мача" и "Коментара ви за мача".
6. За журналист се приема всеки, който е страстен привърженик на един от софийските отбори и има възможност да се изявява по вестници, радиостанции и/или телевизии. Въобще не е задължително журналиста да познава повече от 3-ма футболисти от отборите намиращи се от 6-то място надолу в класирането на "А" група. За "Б" група няма нужда да се говори - тя не се отразява.
7. "Млад талант" и "надежда" е всяка резерва до 25 години.
8. За треньор в юношески формации е подходящ всеки бивш футболист и настоящ алкохолик. В крайна сметка единствените упражнения на които се тренират юношите са обиколки на стадиона и двустранна игра.

Потребителски аватар
Любимец13
Контакти:

Мнениеот Любимец13 » 22 авг 2009 21:00

pas написа:1. Подмладяваме младежкия национален отбор.
2. Всеки треньор над 50 години е изчерпан и с остарели разбирания за футбола.
3. Всеки току-що завършил изключително престижната треньорска школа на БФС и без никакъв опит треньор е с модерни и европейски! :shock: разбирания за футбола.
4. Ако един треньор за 3 мача не успее да накара отбора да играе като Барселона, значи за нищо не става.
5. Журналистическите въпроси след мач задължително започват с "Как видяхте мача" и "Коментара ви за мача".
6. За журналист се приема всеки, който е страстен привърженик на един от софийските отбори и има възможност да се изявява по вестници, радиостанции и/или телевизии. Въобще не е задължително журналиста да познава повече от 3-ма футболисти от отборите намиращи се от 6-то място надолу в класирането на "А" група. За "Б" група няма нужда да се говори - тя не се отразява.
7. "Млад талант" и "надежда" е всяка резерва до 25 години.
8. За треньор в юношески формации е подходящ всеки бивш футболист и настоящ алкохолик. В крайна сметка единствените упражнения на които се тренират юношите са обиколки на стадиона и двустранна игра.

Ха ха , ти ти ти си умен фен ...... :)

Български патент е и : Ще гледаме записа, ще направим анализ на мача за да си видим грешките !!! / А грешките трябва да се видят още в хода на мача и да се коригират със промени в тактиката, постройката или смени /
Ще си вземем поука от мача и ..... / национален отбор, така минават две ти поколения футболисти докато поуката сработи / :) :)

Върни се в “Архив”