В кой град са най-красивите жени в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: В кой град са най-красивите жени в България?

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2012 15:12

CTAHKO написа:Пак не отговори на въпроса"Защо си избягал от Варна".Родословното ти дърво въобще не ме интересува :roll: А още по-тъжното е,че си мислиш,че само ти имаш роднини в София и е голяма рядкост и голям лукс :lol: В Търново имало студентки,ами във Варна няма ли бе Моби Дик :lol: Има не само студенти,а и туристи.не разбра ли,че умните и интелигентни хора вярват на очите си,а не на това,кой,какво написал.Разбери,че няма как на черното да кажеш бяло.Пък като прочетох и предните ти постове в тази тема какви си ги къдрил...оле майко :lol: Радвай се на късокраките варненки с големите здници,дето ги отклеждат за китова маз и не се опитвай да ни ги пробутваш на нас истинските естети.Що се отнася до приятелката ти...или ти си с нея от съжаление или е обратното,тя е с теб от съжаление :lol:

Никъде не съм бягал бе нелеп. В България журналистика има само в София. Не съм длъжен да ти давам обяснения точно на теб. Избягал съм бил :lol: Ти защо обикаляш страната като пчеличка от цвят на цвят, а? Като не те интересува какво ме питаш тогава, ти малоумен ли си или да? И кой ти каза, че съм си мислел, че само аз имам роднини в София- не стига, че и злобен, комплексиран, ами и вкарваш думи на хората :shock: Мале, мале, Хасане спри се! Умните и интелигентни хора са тези, които твърдят, че във всеки град има хубави и тези, които дават факти, а не да трвяърдят от злоба, че само в един град били грозни и то без факти. Ти най-малко може да се числиш към умните. Точно, че на черното няма как да кажеш бяло. Хубавото си е хубаво и те хората ги оценяват и дори в тази тема посочват Варна. Ти обаче като не можеш да приемеш, че друг не ти споделя глупостите и злобата и харесва варненки, вървиш и пишеш съгласен съм, но с едно изключение, визирайки Варна и почваш да им опбясняваш глупсотите си (дебели били, китове били- като ти най-вероятно си крокодил)- толкова си нелеп, че чак не се усещаш! А ти се радвай на чекиите, че друг повд за радост няма да имаш :mrgreen: Че и анорексичка няма да ти пусне. А що се отнася до приятелката ми- намеси я още веднъж и ще се разправяш с мен- може да се видим на живо да ти обясня набързо кой с кого бил и по какъв повод, ей така възпитателно. Че ми втръсна от глупостите ти, всичко си има граници! Или , или вика- или ти си малоумен и не можеш да проумееш, че двама човека са заедно защото се обичат. Но какво говоря на човек, който жена през живота си не е докосвал!
Последна промяна от MORSKI на 05 юни 2012 15:30, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 юни 2012 15:17

hxahaxhaxhaxh вие не сте добре

Офтопик:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юни 2012 16:10

хахахахаха :lol: Е не,това само варненци може да сте толкова откъсани :) Единият шурикени вадеше и мяташе из темите,другият тръгнал да превъзпитава във форума :lol: Имало журналистика само в София :roll: Тогава какво си тръгнал да ми я хвалиш тази откъсана Варна и да съдиш другите,че са се махнали от там,след като и ти самия си от тези :lol:А като те гледам колко си "безпристрастен",ми става ясно какво представлява журналистиката в България :roll: опс в София :roll: Във Варна няма :lol: Давам ти още един,последен шанс да напишеш някоя глупост в следващия си пост и след това те искам по-тих и от водата :lol: И думичка за "великия град" Варна да не си обелил :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 05 юни 2012 16:11

CTAHKO написа:хахахахаха Е не,това само варненци може да сте толкова откъсани :) Единият шурикени вадеше и разхвърляше из темите,другият тръгнал да превъзпитава във форума :lol: Имало журналистика само в София :roll: Тогава какво си тръгнал да ми я хвалиш тази откъсана Варна и да съдиш другите,че са се махнали от там,след като и ти самия си от тези А като те гледам колко си "безпристрастен",ми става ясно какво представлява журналистиката в България :roll: опс в София :roll: Във Варна няма :lol: Давам ти още един,последен шанс да напишеш някоя глупост в следващия си пост и след това те искам по-тих и от водата И думичка за "великия град" Варна да не си обелил

Ето това чукане чаках... :lol:

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 юни 2012 23:50

Мисля, че темата доооста се отклони от първоначалния си замисъл. Архив на темата ;)

Върни се в “Архив”