CTAHKO написа:Пак не отговори на въпроса"Защо си избягал от Варна".Родословното ти дърво въобще не ме интересува

А още по-тъжното е,че си мислиш,че само ти имаш роднини в София и е голяма рядкост и голям лукс

В Търново имало студентки,ами във Варна няма ли бе Моби Дик

Има не само студенти,а и туристи.не разбра ли,че умните и интелигентни хора вярват на очите си,а не на това,кой,какво написал.Разбери,че няма как на черното да кажеш бяло.Пък като прочетох и предните ти постове в тази тема какви си ги къдрил...оле майко

Радвай се на късокраките варненки с големите здници,дето ги отклеждат за китова маз и не се опитвай да ни ги пробутваш на нас истинските естети.Що се отнася до приятелката ти...или ти си с нея от съжаление или е обратното,тя е с теб от съжаление

Никъде не съм бягал бе нелеп. В България журналистика има само в София. Не съм длъжен да ти давам обяснения точно на теб. Избягал съм бил

Ти защо обикаляш страната като пчеличка от цвят на цвят, а? Като не те интересува какво ме питаш тогава, ти малоумен ли си или да? И кой ти каза, че съм си мислел, че само аз имам роднини в София- не стига, че и злобен, комплексиран, ами и вкарваш думи на хората

Мале, мале, Хасане спри се! Умните и интелигентни хора са тези, които твърдят, че във всеки град има хубави и тези, които дават факти, а не да трвяърдят от злоба, че само в един град били грозни и то без факти. Ти най-малко може да се числиш към умните. Точно, че на черното няма как да кажеш бяло. Хубавото си е хубаво и те хората ги оценяват и дори в тази тема посочват Варна. Ти обаче като не можеш да приемеш, че друг не ти споделя глупостите и злобата и харесва варненки, вървиш и пишеш съгласен съм, но с едно изключение, визирайки Варна и почваш да им опбясняваш глупсотите си (дебели били, китове били- като ти най-вероятно си крокодил)- толкова си нелеп, че чак не се усещаш! А ти се радвай на чекиите, че друг повд за радост няма да имаш

Че и анорексичка няма да ти пусне. А що се отнася до приятелката ми- намеси я още веднъж и ще се разправяш с мен- може да се видим на живо да ти обясня набързо кой с кого бил и по какъв повод, ей така възпитателно. Че ми втръсна от глупостите ти, всичко си има граници! Или , или вика- или ти си малоумен и не можеш да проумееш, че двама човека са заедно защото се обичат. Но какво говоря на човек, който жена през живота си не е докосвал!