Sole написа:Напълно съм съгласен с автора на темата.Мачовете на Левски в групата на ШЛ(1-17 0т.)бяха едни от най-големите резили в историята на БГ футбола,най-вече като начин на игра и поведение на терена.Самодоволни,че са влезли в групите и са взели многото пари/пари,които отидоха незнайно къде,но не и с тях да се направи Левски по-силен/ ,играчите на Левски просто в тези мачове вместо да гледат от трибуните,гледаха мача от терена.Ограничаваха се да си подават топката,без въобще да се сещат,че има още една врата-противникова.Не може да има оправдания,че съперниците били силни. Абсолютни аутсайдери,без дори, нито държавата им,нито клубният им футбол да са имали някакви успехи,влизат в тези групи и взимат точки! Тук сигурно малко хора са гледали мача Левски-Аякс,но Ръководството да намери запис на този мач и да ги пусне за фенове и футболисти.Тогава Аякс бе трикратен еврошампион,но Левски ги смачка и ги отстрани.Никой тогава не каза,ние не можем да отстраним Аякс,видите ли щото те били 100 пъти по- богат клуб от Левски.Каквито оправдания за всички загуби слушаме сега! /Е, разликата беше,че тогавашните футболисти играеха за малко пари,но с голямо сърце играеха голям футбол-Панов,К.Миланов,Аладжов,Войнов,Ивков...../
Определено това имам и аз предвид. Принципно съм от ЦСКА, но се разграничавам от доста простотии между привържениците на 2та отбора. Това казвам и аз наскоро гледах в нета едно интервю на жената на Гунди и разказа какво е станало когато са идва ли скаути на Милан навремето за него. Как се е държал с тях и какво им е казал ... Някои, ако го намери гледах го в Vbox да го пусне тука и да чуете. Глупости от сорта на излезнахме като равни да не се чуват. На терена не се излиза да те мислят за равен, излиза се за победа ! Като биеш те уважават !
http://vbox7.com/play:00373543 ето гледайте го ! Също ето това, което казва е за уважение! Докато не се уважаваме взаимно няма да стане. И аз съм бил дете и по мачовете съм пял кур за Левски и такива глупости, но като пораснеш и поумнеш малко разбираш, че е доста тъпо това. Не може ЦСКА като взима шампионската титла да се пее "Кур за Левски" от футболистите. Много грозно впечетление ми направи това. Също така изказванията от сорта на какво очаквате от тези прасета, пак изказване на футболист и т.н. Разбирам да са 5 глупака отзад в агитката, ама то като почнат и футболистите става жалко ...