Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: За болните амбиции на Левски...

Мнениеот jindo » 22 авг 2009 14:41

veseo написа:http://www.soccerway.com/international/europe/uefa-champions-league/2008-2009/group-stage/group-h/

Бе и Бате играха с Реал и Ювентус ама нещо взеха 3 равни в мача... С голова разлика 3-8, а не 1-17 8-) А ето, на следващата година, Литекс ги бие навън, значи са посредствен отбор, който обаче не надупиха 6 поредни пъти в група с 2 (айде 2, не 3, ама все пак..) гранда ;)

По тази схема можеш да предвидиш всички първенства как ще завършат и да станеш милионер, най-малкото.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 22 авг 2009 14:42

Мачовете в групите на ШЛ са най-големия успех за български отбор през този век!!! На прасетата ще им кажа само, когато постигнете такъв успех или по-голям, тогава коментирайте. Не може да говориш, че Лаборджини не върви като си го гледал само на снимка! :) Пожелавам ви още, след 100 години още да се хвалите само с победите над Леверкузен, Ливерпул и Шахтьор! И да ревете, че Левски за 78-и път се излага в ШЛ!
Ей Гонг, ти ако не си чорбар, аз съм Сашо Томов. И като не си левскар, какво ми пускаш теми в нашия форум? Какво те грей какво се случва при нас? Ти си точно червен, скопен, миризлив, озлобен, нещастен нерез!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Факти, Факти и пак Факти и ВСЕ ЛОШИ!

Мнениеот blue magic » 22 авг 2009 14:47

Абсолютно не съм съгласен с автора на тази тема. При първата грешна стъпка - хайде да ги сринем от критики.
Критикувате връщането на стари футболисти - аз пък го подкрепям! Обиграването на младите трябва да става редом до старите кучета. ЛЕВСКИ не е отбор за обиграване.Самото изгонване на Топчо, Бардон, Гонзо и Мечо бе по най-бруталния и безобразен начин. И факта че ЛЕВСКИ спечели 5 поредни мача (отстрани Баку, бихме Литекс, Ботев и Миньор) се дължи най-вече връщането на по старите играчи. Йовов ми скъсва нервите и се чудя защо го търпят - но той вкара решаващите голове на Баку и Миньор. Това си е факт. А не тъпотиите на 7 дни спорт. А Топчо какво ви пречи - не мога да разбера. Че е на години е ясно. Но това влияе ли си по някакъв начин на играта му? Не, изобщо.
Мъри вече не е треньор на ЛЕВСКИ. И вместо да искате толкова да се връща по добре подкрепете сега отбора. Критикуването е най лесно.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
JiJekov
Контакти:

След реванша Ратко върви си и непроваляй повече Левски

Мнениеот JiJekov » 22 авг 2009 14:49

Всички видяхме в първия по сериозен мач на Левски в евротурнирите какъв капацитет е Ратко Достанич. Сбъркана схема, сбъркан състав изобщо нищо градивно. Нека мустакатият адвокат излезе и сега да каже колко велик е Достанич а не да казва защитата ни провали ами господин Батков тази защита кой я нареди нали вашият доверен човек Достанич. Кога Веско Минев е играл през живота си десен бек и ако не иска да пуска Бензукан като такъв тогава там можеше да играе Топчо- за сведение точно на този пост Топчо игра в Израел. Господин Достанич моите уважения към Вас но досега Вие нищо не сте направил като треньор никакви успехи а да може да се брои за вас като успех второ място на Звезда и това, че за 14 години сте сменили 12 отбора евала но ако мислите, че Левски е опитно зайче и поредната за Вас авантюра- жестоко сте сбъркали и по добре след реванша бъдете мъж и си подайте оставката защото аз не искам да гледам вашата некадърност и в Лига Европа и да гледам резила на любимия отбор. И накрая господин Батков след като не искате Кокала ами след него най- достойният човек да води Левски това е НИКИ ИЛИЕВ единственият българин завършил италианската небезизвестна школа Коверчано. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Re: Факти, Факти и пак Факти и ВСЕ ЛОШИ!

Мнениеот VelBujd » 22 авг 2009 14:51

Жалка работа сме ... чужденците идват в БГ за да искарват ПАРИ , а не за друго.Наистина , ако почнат да се налагат юноши от школата след няколко години , ще сме на едно страхотно ниво.Отбора ще е изграден от ФЕНОВЕ на от бора , които играят цял живот заедно и са готови да изрият терена , но да победат.Как ми се искаше да виждам подобно нещо и в национала.Не мога да си обясня, как може да облечеш националанта фанелка , да чуеш как 40к пеят националния химн и да не се раздадеш докрай ? Гледах на запис България - Германия ,3-2 , е няма просто такова тичане и себераздаване .... но тогава не се е играело за пари и футбола бил религия

Потребителски аватар
love_hurts

Re: След реванша Ратко върви си и непроваляй повече Левски

Мнениеот love_hurts » 22 авг 2009 14:52

Как ще изгониш, Ратко след 1 месец какви са тези глупости. Трябва се даде шанс на треньора поне 1 година ... Ето дадохте на Кокала изглежда не сте доволни и титлата ви не ви стига. Затова нов ще видиме този докъде. Не може на 1 месец защото е изгубен 1 мач да се сменя треньор. Това са някакви детски истории !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 авг 2009 14:53

jindo написа:
veseo написа:http://www.soccerway.com/international/europe/uefa-champions-league/2008-2009/group-stage/group-h/

Бе и Бате играха с Реал и Ювентус ама нещо взеха 3 равни в мача... С голова разлика 3-8, а не 1-17 8-) А ето, на следващата година, Литекс ги бие навън, значи са посредствен отбор, който обаче не надупиха 6 поредни пъти в група с 2 (айде 2, не 3, ама все пак..) гранда ;)

По тази схема можеш да предвидиш всички първенства как ще завършат и да станеш милионер, най-малкото.

Ми не, посредствен отбор влезе в групите и имаше 2 гранда в групата му, но за разлика от вас взе точки и не счупи рекорд по най-лоша голова разлика :) Значи става, а вие не сте дори и посредствени за европейското ниво...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 22 авг 2009 14:58

Много сте глупави повечето.на един треньор трябва да се даде време,най малкото той не е водил подготовката и не е правил селекцията.Оставете го до края на сезона поне и след това го коментирайте.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 22 авг 2009 14:59

Sole написа:Напълно съм съгласен с автора на темата.Мачовете на Левски в групата на ШЛ(1-17 0т.)бяха едни от най-големите резили в историята на БГ футбола,най-вече като начин на игра и поведение на терена.Самодоволни,че са влезли в групите и са взели многото пари/пари,които отидоха незнайно къде,но не и с тях да се направи Левски по-силен/ ,играчите на Левски просто в тези мачове вместо да гледат от трибуните,гледаха мача от терена.Ограничаваха се да си подават топката,без въобще да се сещат,че има още една врата-противникова.Не може да има оправдания,че съперниците били силни. Абсолютни аутсайдери,без дори, нито държавата им,нито клубният им футбол да са имали някакви успехи,влизат в тези групи и взимат точки! Тук сигурно малко хора са гледали мача Левски-Аякс,но Ръководството да намери запис на този мач и да ги пусне за фенове и футболисти.Тогава Аякс бе трикратен еврошампион,но Левски ги смачка и ги отстрани.Никой тогава не каза,ние не можем да отстраним Аякс,видите ли щото те били 100 пъти по- богат клуб от Левски.Каквито оправдания за всички загуби слушаме сега! /Е, разликата беше,че тогавашните футболисти играеха за малко пари,но с голямо сърце играеха голям футбол-Панов,К.Миланов,Аладжов,Войнов,Ивков...../

Определено това имам и аз предвид. Принципно съм от ЦСКА, но се разграничавам от доста простотии между привържениците на 2та отбора. Това казвам и аз наскоро гледах в нета едно интервю на жената на Гунди и разказа какво е станало когато са идва ли скаути на Милан навремето за него. Как се е държал с тях и какво им е казал ... Някои, ако го намери гледах го в Vbox да го пусне тука и да чуете. Глупости от сорта на излезнахме като равни да не се чуват. На терена не се излиза да те мислят за равен, излиза се за победа ! Като биеш те уважават !

http://vbox7.com/play:00373543 ето гледайте го ! Също ето това, което казва е за уважение! Докато не се уважаваме взаимно няма да стане. И аз съм бил дете и по мачовете съм пял кур за Левски и такива глупости, но като пораснеш и поумнеш малко разбираш, че е доста тъпо това. Не може ЦСКА като взима шампионската титла да се пее "Кур за Левски" от футболистите. Много грозно впечетление ми направи това. Също така изказванията от сорта на какво очаквате от тези прасета, пак изказване на футболист и т.н. Разбирам да са 5 глупака отзад в агитката, ама то като почнат и футболистите става жалко ...
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

crazybat
Контакти:

Мнениеот crazybat » 22 авг 2009 14:59

Стига с тва гонене на трениори бе деба мама му. Защо не искахте да се махне след мача с баку????

Върни се в “Архив”