Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За болните амбиции на Левски...
Абе чорбар смотан вие докога ще се хвалите с тези победи над Ливърпул и Байерн кажи сега какви успехи сте постигнали в Европа или много ви боли че Левски за поредна година е поставен а вие едва кретате. Я кажи и колко коефицент направихте за българския футбол в Европа след 1989г. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ
L_Messi написа:MuroCSKA написа:L_Messi написа:
Доста повърхностно мнение е това, според мен. Пич, защо не припомниш предишния сезон какво стана при срещата ви с Ливърпул или след това при срещите ви с Байерн и Хамбургер? И защо въобще сравняваш КЕШ с Шампионската лига и онези времена, в които най-добрите бг футболисти ираеха у нас, а сега са на изток и запад?
Не исках да взимам отнопение по темата, но........ Веднага ти казвам:
1. Ливърпул - биха ни тук 1:3, а там ги БИХМЕ 1:0 (тогава те бяха действащия европейски шампион)
2. Байер - две победи по 1:0
3. Хамбургер - биха ни с 1:0 (а не с 5:0 ) и ако помниш имаха 1-2 положения и вкараха гол благодарение на майсторствово на Ван дер Ваарт, който сега е в Реал Мадрид
Надявам се ти отговорих............
Ставаше въпрос за мачовете през 80те.
Извинявай

-
- Контакти:
казвал съм го и пак ще го кажа... малоумниците, които викаха за кой ли не, само щото игра срещу Левски, няма от какво да ги е срам, даже трябва да са щастливи... тъпите и неадекватни сравнения на киево удинезе артмедиа шалке и т.н. с локо мз си ги заврете някъде където напоследък е станало много широко... факт е, че дебрецен ни биха и то с игра... жалко е, че това е най-добия бг отбор и го доказахме в директните двубои с другите наши евробойци...
относно полемиките кой бил по-добрият дебрецен или динамо - като се паднат в една група на лига европа всички ще разберем

http://www.soccerway.com/international/ ... e/group-h/
Бе и Бате играха с Реал и Ювентус ама нещо взеха 3 равни в мача... С голова разлика 3-8, а не 1-17
А ето, на следващата година, Литекс ги бие навън, значи са посредствен отбор, който обаче не надупиха 6 поредни пъти в група с 2 (айде 2, не 3, ама все пак..) гранда 
Бе и Бате играха с Реал и Ювентус ама нещо взеха 3 равни в мача... С голова разлика 3-8, а не 1-17

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Напълно съм съгласен с автора на темата.Мачовете на Левски в групата на ШЛ(1-17 0т.)бяха едни от най-големите резили в историята на БГ футбола,най-вече като начин на игра и поведение на терена.Самодоволни,че са влезли в групите и са взели многото пари/пари,които отидоха незнайно къде,но не и с тях да се направи Левски по-силен/ ,играчите на Левски просто в тези мачове вместо да гледат от трибуните,гледаха мача от терена.Ограничаваха се да си подават топката,без въобще да се сещат,че има още една врата-противникова.Не може да има оправдания,че съперниците били силни. Абсолютни аутсайдери,без дори, нито държавата им,нито клубният им футбол да са имали някакви успехи,влизат в тези групи и взимат точки! Тук сигурно малко хора са гледали мача Левски-Аякс,но Ръководството да намери запис на този мач и да ги пусне за фенове и футболисти.Тогава Аякс бе трикратен еврошампион,но Левски ги смачка и ги отстрани.Никой тогава не каза,ние не можем да отстраним Аякс,видите ли щото те били 100 пъти по- богат клуб от Левски.Каквито оправдания за всички загуби слушаме сега! /Е, разликата беше,че тогавашните футболисти играеха за малко пари,но с голямо сърце играеха голям футбол-Панов,К.Миланов,Аладжов,Войнов,Ивков...../
-
- Контакти:
Re: Георги Иванов: Криха се като мишки при победите, сега критик
Много ме издразни Наско оная вечер след мача,тъкмо се бях прибрал ,и започна да говори едни глупости,въпреки ,че го уважавам не му прави чес ,че говори глупости за ЛЕВСКИ.
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.
Re: Факти, Факти и пак Факти и ВСЕ ЛОШИ!
Момчета залагайте на собствени кадри...може 2-3 години да не направят и 2-та отбора нищо но после ще има светло бъдеще и за 2-та клуба уверявам ви...ЦСКА тръгна по-тоя път последвайте ни...никой няма нужда от Рабех,Руи Мигел,Тасевски,Давид Силва,Ортега,Морзос,Жо и Зе и т.н и т.н. ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Re: Георги Иванов: Криха се като мишки при победите, сега критик
largoboss написа:Много ме издразни Наско оная вечер след мача,тъкмо се бях прибрал ,и започна да говори едни глупости,въпреки ,че го уважавам не му прави чес ,че говори глупости за ЛЕВСКИ.
Така е. И аз се учудих как може да говори по този начин.