Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За болните амбиции на Левски...
НИКОЙ ЛЕВСКАР НА ГО Е СРАМ ОТ УЧАСТИЕТО НА ЛЕВСКИ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!! ЕДНА МАЛЦИНСТВЕНА ГРУПА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ ОПИТВА ДА НАСАДИ ТАКЪВ ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА!
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!
kolokolo написа:Кашчей , то сигурно е гъмжало от милиционери без партийни книжки.
Идеята е че всеки терористичен режим се уповава на полицията и трайните служби за защита на властта си. И фк Лефски , случайно разбира се, е свързан с тези организации.
Виж сега, Вожде от Чили

Да кажеш обаче, че ЦСКА няма нищо общо с Комунистическата партия и Комунистическата власт си е направо свободно съчинение, без картинка, в стил ГА или Ефрем.
Между другото, смятам за проява на неуважение към противника, да се изписва името на отбора подигравателно:както от цесекарите, така и от левскарите..така и от привържениците на който и да е отбор.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
gong написа:Ако някой не е разбрал още, не съм цесекар, въпреки, че те са ми по-симпатичният от двата отбора. Казвам това, за да не ме наскачат сега дебилите с разни простотии като чорбар, прасе, Милко Балев и т.н.
Искам в тази тема съвсем сериозно да погледнем на нещата. Принципно ми дреме на шлифера за Левски и дали падат или бият ми е все едно. Но...
Но, когато нещата отидат на национално ниво, тогава вече няма как да съм безразличен.
Всички помним как Левски влезе в ШЛ предишния път... Айде да не си кривим душата - с късмет. Не казвам, че не играеха прилично, но имаха уникален шанс, заради скандалите, които тогава тресяха футболна Италия. Откъдето и да погледнем Киево си беше един средняк, отборче от ранга на Локо Мездра примерно (без да ми се обиждат феновете от Мездра)... Отстраниха го, имаше фанфари, изказвания, еуфория, даже Тити си спомням се плюнчеше неразбираемо на екрана по някое време. Батков заглади мустака... Обявиха Мъри за Господ Бог... Няма лошо.
Ами после!?
После, когато дойде часът на истината...
Повярвайте, пичове, както казах никога не са ме интересували Левски като отбор... Но при тоя бой, дето го ядоха тогава, сърце, майко не траеше, да гледа как се излага Милото Отечество... Само броях минутките на мача с Барса - ей, така да минават бързо, че Бог знае още колко щяха да им набутат. И добре, че бяха само 5! После Челси, Вердер... И тук, и там... Бой, бой, бой! Оправяха си хората головите разлики на общо основание и пет пари не даваха... Излагация! Мега излагация! А онзи адвокат само гъгне под мустак и мига на парцали... Ами, тъпако, като знаеш, че ще играеш в ШЛ срещу Барса, Челси, Вердер, ами развържи кесията, та купи някой играч, бе! Вземи, поразтършувай се малко - под наем вземи двама-трима по класни футболисти, че да не се излагате така бе! И без това, бити-небити, накрая ще си вземеш полагащото ти се от ШЛ... Както и стана де! Опъна мустакатият изрод кинтите, а за вас, феновете, остана срама от онова безпрецедентно 1:17... И не само за вас - както казах, когато става дума за излагация, в случая цяла България се излагаше.
И какво слушам сега...
Гонзо, дето до онзи ден две приказки на кръст не можеше да върже, сега се прави на отворен: "Не ни трябва Лига Европа, искаме в Шампионска Лига"....Ква ШЛ бе, кви 5 лева? Вижте си отбора, бе! Къде се натискате - пак да падате с много на нула ли? Да излагате футбола на цяла България ли? Всички да се червят пред телевизорите, като гледат как ви дънят като брашнени чували ли? Това ли искате? И тук слушам разни фенчета: "Отиваме в Унгария и ги мачкаме", "Отиваме в ШЛ, където ни е мястото" и още подобни глупости... Вие дрогирани ли сте? Или пияни? Или сте идиоти по рождение? В Унгария си падате като момченца... После идва Лига Европа и сте до първия мач... Помнете ми думата - пак ще си говорим. Дано по-бързо приключи тази агония, че не се изтрайва вече!
Първо мога да ти кажа че, голям футбол в България няма и никога не е имало, успехите на българският футбол, като цяло са доста малки. Не ми е ясно откъде хора като теб имат някакви свръх очаквания към този спорт у нас. По успехи страната ни се нарежда единствено пред прибалтийските републики, страни като Албания, Молдова, Грузия, Кипър, Армения и още някои други по-малки държавици. Така че, за какъв срам говориш, след като това е първото за български отбор участие в Лигата. Другите отбори да не би да са постигали нещо повече??? А сравнението на Киево с Локо (Мездра) направо ме уби. Киево наистина е от средата на таблицата в Италия, но за нашите отбори си е направо гранд. Няма как първенството ти да е супер слабо, отборите едвам да се издържат и да се иска от тях да мачкат в Европа. За голям футбол трябват и големи пари, другото са само голи приказки.
-
- Контакти:
Re: Синя окупация!!!
Значи,много често ми се налага да ходя до Будапеща,защото имам роднини там!На вниманието на всички фенове на Левски ето и някои съвети как да минеме по-тънко екскурзията:
1.Няма смисъл да си сменяте от тука Евро за Форинти,защото там всички приемат евро,а и има много места за обменяне,ако имате нужда!
2.На излизане от Бг границата има един безмитен Сръбски магазин,в който се продава Марлборо цигари и е евтино,такаче взимате максимален брой стекове за да ги продадете в Унгария!Лесно се продават за около 40-50 евро,търсят се много!
И така се избиват много лесно парите от екскурзията!
1.Няма смисъл да си сменяте от тука Евро за Форинти,защото там всички приемат евро,а и има много места за обменяне,ако имате нужда!
2.На излизане от Бг границата има един безмитен Сръбски магазин,в който се продава Марлборо цигари и е евтино,такаче взимате максимален брой стекове за да ги продадете в Унгария!Лесно се продават за около 40-50 евро,търсят се много!
И така се избиват много лесно парите от екскурзията!
И защо въобще сравняваш КЕШ с Шампионската лига и онези времена, в които най-добрите бг футболисти ираеха у нас, а сега са на изток и запад?
на изток - тези на левски
на запад - тези на ЦСКА
и кога левски е бил еврошампиони, никога нали
naso написа:НИКОЙ ЛЕВСКАР НА ГО Е СРАМ ОТ УЧАСТИЕТО НА ЛЕВСКИ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!! ЕДНА МАЛЦИНСТВЕНА ГРУПА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ ОПИТВА ДА НАСАДИ ТАКЪВ ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА!
Именно, няма защо да ме е срам.Не ни върза на няколко пъти , се пак играехме срещу Барселона и Челси.Супер положения на моменти и просто те имаха супер вратари.Все пак ако в групата ни да кажем беше някои като Копенхаген или ЛИЛ можеби нямаше да е същото.ЦСКА-рите се на*** от яд тогава като се виждаше , че ще влезем в лигата.После като теглихме жребия сякаш камък им падна като видяха , че сме в първа група.Групата на СМЪртта ако не ви говори нищо... здраве му кажи.И се започна едно плюнчене, едно иронизиране, едно сравняване от 70 - 80 те години.ООХХ Божеее колко мизерия имааа.... то ясно , че ни съдраха от бой, но поне играхме там.Надигравахме се.Беше хубаво.Аз да питам , ЦСКА къде е сега и защо не се пробват те да влязат.
Обаче от сега казвам, като стигне ЦСКА някой ден до групите , и влезе вътре там 100 % групата ще им бъде с някои като Молдовския или Норвежкия шампион ( не Роzенборг ) и ще кажат - ама етооо ние влязохме и зехме точки , а виее нищо не направихтее... аз съм убеден в това.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Вижте,левскар съм до гроб,но да сложиш треньор,който на този етап показва абсолютна незрялост?...Защо бе необходимо!?Да падаме така бездушно от унгарци!?Ами имаме ли място в ШЛ?НЕ!!!Уви това е отговорът!Парите били вложени за общежития,за младите....Къде са младите в този отбор!???Та ние сме един от най-възрастните отбори в България!!!Само един терен дето ни е по-сносен,но дали нашата публика е доволна да вижда ТОВА на красивия иначе терен!?Отговорът е еднозначен-НЕ!!!Батков трябва да спре да мисли само за все по-уголемяващия се свой тумбак и да докаже левскар ли е ,не е ли... 

Re: Кратко Останич: Реалист съм, но ще опитаме да бием
Ето ви истински и пресен пример. Защо темата, че Гошо Петков ще играе на реваншна е заключена, а тази идиотската седи все още отключена?
Много са ми интересни критериите на модераторите.

Много са ми интересни критериите на модераторите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
tolbuhinskiq написа:искаш да кажеш че вашите най-добри играчи са зад граница сега?не ме расмивай.кои ваши футболисти играят в чужбина сега??/гледайте малко реално на нещата де.истина е че мястото ви не е там,но вие се врете със зъби и нокти сред големите.след като искаш да играеш в шамп.лига естествено че ще срещаш силни отбори.когато мястото ти не е там,ставаш за срам
Първо, аз не деля играещите в чужбина не "наши" и "ваши", а говоря за добрите български футболисти като цяло, без значение от кой клуб са излезли. Колкото до това къде ни е мястото, не ти си човекът, който ще го определя. Левски е шампион на България и според УЕФА, мястото му е в турнира на ШЛ, както и на шампионите на Андора, Сан Марино, Азербайджан и.т.н. А вече дали ще влезем в групите си е наш проблем.
tolbuhinskiq написа:Е добре де,след като сме били сила тогава айде подсети ме моля те какви са вашите успехи от тогава???
Чакай бе, има интернет има книги , вестници като се интересуваш толкова от история , чети , не е нужно някой да ти обеснява какво що , нито това е темата да си избиваш комплексите , в момента става въпрос за ШЛ и Левски не за Цефка и бай тошо айде със здраве
САМО ЛЕВСКИ!