Ферарио Спасов старши треньор на Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сензационен обрат: Феро е новият треньор на Ботев Пловдив?
Браво Иво.Само,че аз бих им го казал с не толкова мек тон.Какъв е Марин да се бърка в отбора?Феновете трябва да звънят на наставника и да му редят отбора и ако някой нещо се издъни да му се извади нож и да си тръгне.Някакъв си Марин ще решава,от къде на къде
- Yellow blood
- Контакти:
Някой модератор да махне въпросителната от заглавието.
Честит ни нов треньор и успех на Феро начело на Ботев Пловдив! Аз съм умерен оптимист и при всички положения мисля, че е много по-добрият избор пред Мъри и Вуцов. Ако успее да доведе със себе си играчи от Литекс, както и млади таланти от академията им, на която беше директор, ще е един чудесен бонус за развитието ни.
Новината от официалния ни сайт:
Честит ни нов треньор и успех на Феро начело на Ботев Пловдив! Аз съм умерен оптимист и при всички положения мисля, че е много по-добрият избор пред Мъри и Вуцов. Ако успее да доведе със себе си играчи от Литекс, както и млади таланти от академията им, на която беше директор, ще е един чудесен бонус за развитието ни.
Новината от официалния ни сайт:
Ферарио Спасов ще застане начело на Ботев Пловдив в първия сезон след завръщането в „А” група. Ръководството на клуба постигна договорка със специалиста, който за последно бе директор на детско-юношеската академия на Литекс.
„Имахме среща с Ферарио Спасов, на която постигнахме принципна договорка той да поеме треньорския пост на Ботев. Подписан договор все още няма, тъй като останаха някои детайли за доуточняване. Надяваме се в близките дни и те да бъдат изчистени, и в края на седмицата да представим новия треньор”, заяви пред официалния сайт президентът на клуба Юли Попов.
Със сигурност като помощник в екипа на Ферарио Спасов остава Костадин Видолов, който изведе „жълто-черните” до две поредни промоции. Останалата част от щаба си Спасов ще представи след подписване на договора и пристигането си в Пловдив.
Визитка:
Ферарио Спасов е роден на 20 февруари 1962 година в град Дупница. Завършил е НСА „В. Левски" гр. София, специалност футбол. Притежава УЕФА-Про лиценз за треньор и от 2009 г. е Старши треньор на Юношески Национален отбор на България, родени 1994 г.
Треньорска кариера
Бил е треньор на Олимпик (Тетевен), Спартак (Варна), Литекс и ЦСКА. Начело на ловешкия тим записва най-големите си успехи като треньор. През сезон 1996/1997 вкарва отбора от „Б“ в "А" група, като помощник-треньор е шампион през 1998 година, а като старши-треньор - шампион през 1999 година и вицешампион през 2002 година. Под негово ръководство оборът на Литекс печели и Купата на България през 2001 година, а преди и след това — през 1999-а и 2003 година — е финалист в турнира.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- nik_bg1
- Контакти:
Успех на Феро и от мен!
[offtopic]Определено е най-добрият вариант, от спряганите до сега.
[/offtopic]
[offtopic]Определено е най-добрият вариант, от спряганите до сега.

Успех на Феро, надявам се да го запомним като треньор, постигнал много с Ботев!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- rump_shaker
- Контакти:
И аз предпочитам Феро пред Мъри и Овчата. Мъри витае в няква си негова орбита със звезден статут, докато Овчата глава може и да е работлив ама не ни трябва човек който постоянно съдиите са виновни. Отборите му бият тоя само мрънка кат девственица пред (туй дето вибратора имитира).
Ще видим колко е способен Феро. Аз лично нямам наблюдения но досега не веднъж е водил Литекс, и има престой и в ЦСКА. Поне е спокоен характер и определено не е надут като Радукан и Мъринян!
Ще видим колко е способен Феро. Аз лично нямам наблюдения но досега не веднъж е водил Литекс, и има престой и в ЦСКА. Поне е спокоен характер и определено не е надут като Радукан и Мъринян!

-
Ферарио е слаб и посредствен треньор, не ме радва избора му.
Но пък ме радва това, че феновете го подкрепят и са единни в подкрепата. Щото ако беше Мъри или Овчо, щеше да има плакати и декларации против и щяха да ги баталясат за нула време.
Така че пожелавам успех на Феро и дано ме опровергае, че е слаб треньор.
Най-важното е обаче, да имаме ново ръководство. Много се надявам ЦВ да направи промени час по скоро. Щото с това ръководство такива трансфери ще направим, че Деян Христов ще ни се вижда като Роналдо пред новите.
Но пък ме радва това, че феновете го подкрепят и са единни в подкрепата. Щото ако беше Мъри или Овчо, щеше да има плакати и декларации против и щяха да ги баталясат за нула време.
Най-важното е обаче, да имаме ново ръководство. Много се надявам ЦВ да направи промени час по скоро. Щото с това ръководство такива трансфери ще направим, че Деян Христов ще ни се вижда като Роналдо пред новите.

- dagger1912
- Контакти:
група съветски учени написа:Ферарио е слаб и посредствен треньор, не ме радва избора му.
Нямаше да има декларации, защото ние не сме като едни други душици.
Щеше да има определено време кредит на доверие и ако не им се получат нещата, тогава ние си знаем какво да правим.
Аз се надявам в тандем с Коцето да достигнат много добри успехи!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
група съветски учени написа:Ферарио е слаб и посредствен треньор, не ме радва избора му.
Аз пък не съм съгласен с теб , няма сензационни успехи като Сър Алекс , но 10 години е неизменно в отбора на Литекс ! Той ги вкара в А , и може да се каже че той е в основата на отбора ! Извървяха се сума ти народ , но станеше ли напечено , той беше човека като Коцето който запълваше дупките им ! Така че си мисля че с Коцето могат да постигнат добри резултати ! Дано съм прав и успех на Феро с БОТЕВ !
Не зная с какво Феро е по-слаб треньор от Вили или Мъри след като на местна почва Феро има повече успехи от Вили, а Мъри без Наско Сираков щеше да е поредната еднодневка в Левски. Не зная какво разбираш под ново ръководство, но от назначаването на Хубчев трансферите се правят от треньорите, а не от ръководството. Нека не се забравя и нещо друго - не може собственика да е отпуснал 300 000 лева за трансфери и ти да докараш извънземни футболисти. Цветан Василев е човек здраво стъпил на земята и както сам заяви иска да изгражда отбора постепенно, така че според мен плановете са да направим база и стадион, след което живот и здраве да стъпим на върха, въпреки че ако има възможност за това по-рано едва ли ще я изпуснем. Не забравяйте, че догодина борбата ще е жестока - ЦСКА и Левски са зажаднели за титли, а Лудогорец едва ли ще иска да гледа отстрани, а на нашия нов отбор ще му е нужно време за обиграване, така че за мен и класиране в шестицата ще е успех.
- raZorblade
Добра новина, доволен съм !
Не знам колко силен треньор е, защото не е имал възможност да се доказва за продължителен период от време в силен клуб, а и като човек работещ в Ловеч, няма как да се ползва с определен медиен комфорт като набедени треньори като Хасковския или Джуниър.
За мен е достатъчно,че е скромен човек, обичащ играта..който не слуша чалга, а рок.
В интерес на истината, имам спомен от престоя му в ЦСКА и при него червените играха нелош , подчертано нападателен футбол.
Провали го това,че ЦСКА е гнездо на змии...в което всеки има мнение и дърпа чергата към себеси..ветерани, мениджъри, директори, фенове,президент/и
Това е много важно да се случи тук, ако не искаме поредния треньор да се провали.
Защото успеха на един клуб не зависи само от един човек-треньора
Треньора тренира отбора, а клубът - това са феновете, собственика, директорите, треньора и футболистите ..
Нека му дадем нужното спокойствие, в което да работи и да прокара идеите си....
Нека хората, които причакват треньорите ни преди и след тренироивка , за да им дават акъл, да помислят преди да го направят отново, защото така повече вредят, отколкото да помагат...
Дано има и промени в ръководството, защото голяма част от това работеше непрофесионално в Б група.
Дано скоро имаме и нов стадион, нов фен-магазин и нови надежди за отбор, преследващ върховете в родния футбол.
Не знам колко силен треньор е, защото не е имал възможност да се доказва за продължителен период от време в силен клуб, а и като човек работещ в Ловеч, няма как да се ползва с определен медиен комфорт като набедени треньори като Хасковския или Джуниър.
За мен е достатъчно,че е скромен човек, обичащ играта..който не слуша чалга, а рок.
В интерес на истината, имам спомен от престоя му в ЦСКА и при него червените играха нелош , подчертано нападателен футбол.
Провали го това,че ЦСКА е гнездо на змии...в което всеки има мнение и дърпа чергата към себеси..ветерани, мениджъри, директори, фенове,президент/и
Това е много важно да се случи тук, ако не искаме поредния треньор да се провали.
Защото успеха на един клуб не зависи само от един човек-треньора
Треньора тренира отбора, а клубът - това са феновете, собственика, директорите, треньора и футболистите ..
Нека му дадем нужното спокойствие, в което да работи и да прокара идеите си....
Нека хората, които причакват треньорите ни преди и след тренироивка , за да им дават акъл, да помислят преди да го направят отново, защото така повече вредят, отколкото да помагат...
Дано има и промени в ръководството, защото голяма част от това работеше непрофесионално в Б група.
Дано скоро имаме и нов стадион, нов фен-магазин и нови надежди за отбор, преследващ върховете в родния футбол.
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....