Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
kicker
Контакти:

Re: Сезон 2012-2013 трансфери и слухове

Мнениеот kicker » 02 юни 2012 12:29

С парите на Ц.Василев и аз ще влезна в БФС като цар... за туй не ми е нужен Наско!
А тъй като не е хубаво да мерим с двоен аршин... преди година изгонихме футболист щото пял песен против Ботев!
Днес сме щасливи че Мъри ще ни води .... а не до там далечната '92-ра .... той бе по-турчин от турците и докато съотборниците му поздравяваха публиката си... той еничарина направи обиколка по пистата и "поздрави" нас... Да не цитирам и как ни *осра в интервюто след мача за разлика от турските си съотборници-

" Ботев е слаб отбор, играещ лош футбол и че сам ще вкара 3 гола, а освен Искренов нямало други футболисти заслужаващи внимание"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юни 2012 14:02

Неделчо Матушев :shock: Това май ще ви е треньора :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 02 юни 2012 15:26

шивача написа:Неделчо Матушев :shock: Това май ще ви е треньора :roll:

Неделчо Матушев е отказал няколко пъти оферта, защото преди е водел "градския съперник", но може и да го изкушат с някоя парична сума.
Аз не вярвам той да дойде на Колежа.

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 02 юни 2012 15:27

Ако изборът се свежда до вариантите Мъри или Стоичков, аз съм с двете ръце за Стоичков, в тази ситуация!

Ще доведе футболисти от Литекс, обича да налага млади играчи, има пристрастия към Ботев (за разлика от другия, който ни мрази и ще дойде само за парите), има несравнимо по-голям авторитет и контакти в БГ и световния футбол, предполагам ще може да урежда обмяна на опит за треньори и юношески формации дори и с школата на Барселона и т.н. и т.н.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 юни 2012 15:57

Аз обясних защо за мен Мъри е некадърен треньор. Плюс това хич не го харесвам като човек, той не веднъж е показвал че сме му през оная работа като отбор и на всичкото отгоре ще дойде тука само да си взима мощната заплата.

Стоичко също досега показва че го няма никъв в треньорската професия. Но плюс при него е че обича младите таланти и многократно е заявявал пристрастията си към Ботев. От една страна ще работи със хъс защото ще иска да постигне нещо но от друга страна при треньорите е важно умението а не настървеността.

Кат се замисля в България няма много капацитети които ярко да се отличават от останалите. Херо беше добър вариант но той е страшно лоялен и затова не прие. Какви са опциите с Гочето Василев? Къде работи сега той?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 02 юни 2012 16:30

… „Какви са опциите с Гочето Василев?“ …
Ееее, не си сериозен…

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 юни 2012 17:12

Ами не знам. Сериозен съм. Тоест не знам дали той по няквъ начин е провокирал Ботевисти за да му имаме зъб. Поне аз не си спомням. А и е ставал шампион 4 пъти в България. Според мен не е толкова некачествен треньор. Тоест ако има нещо кажете ми го....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 02 юни 2012 17:20

rump_shaker написа:Аз обясних защо за мен Мъри е некадърен треньор. Плюс това хич не го харесвам като човек, той не веднъж е показвал че сме му през оная работа като отбор и на всичкото отгоре ще дойде тука само да си взима мощната заплата.

Стоичко също досега показва че го няма никъв в треньорската професия. Но плюс при него е че обича младите таланти и многократно е заявявал пристрастията си към Ботев. От една страна ще работи със хъс защото ще иска да постигне нещо но от друга страна при треньорите е важно умението а не настървеността.

Кат се замисля в България няма много капацитети които ярко да се отличават от останалите. Херо беше добър вариант но той е страшно лоялен и затова не прие. Какви са опциите с Гочето Василев? Къде работи сега той?

Според мен Коцето Видолов е най-добрият вариант, но просто не знам защо щабът ни няма доверие към него, след като два пъти доказа качествата си.
[offtopic]Това за лиценза "ПРО" за мене е неприемливо и несериозно изказване (не случайно и Цветан Василев не го е казвал нито веднъж, а заобикаля въпроса), защото не веднъж сме виждали как в първенството се използва чужд лиценз за водене на даден отбор (а Бакалов има такъв лиценз (доколкото си спомням) и няма да е проблем той да го използва).[/offtopic]
Ботев подменя голяма част от състава
ериозна чистка се очаква в Ботев (Пловдив) с идването на новия треньор.
Нарочени за осво­бождаване са вратарят Армен Амбарцумян, защитници­те Мартин Димов, Васил Ва­силев и Радослав Бачев, халфо­вете Димитър Байрев, Нико­лай Манчев, Христо Телкийски, Валентин Веселинов и нападателите Деян Христов и Атанас Курдов. Последният има шанс да остане, но ясно­та ще има чак след назначава­нето на новия наставник на отбора.

Това ще стане до де­сетина дни, обявиха от клу­ба. Единият от вариантите -Димитър Димитров-Херо, ве­че е отказал предложението да поеме Ботев. Другите оп­ции са Станимир Стоилов, Ви­ли Вуцов и Пламен Марков.

Plovdiv24.bg

SportaBG.com ще ви информира кои футболисти на Ботев ще останат със сигурност в "А" група и кои ще треперят за мястото си в тима.
Вратари:
Христо Иванов - със сигурност остава в отбора почти сигурно ще е първи избор за вратар през новия сезон, след като направи чудесен втори полусезон, след като дойде през зимата от Монтана.
Армен Амбарцумян - съдбата на Амбарцумян не е много ясно, но той почти сигурно няма да остане на "Колежа", защото се превърна във втори избор и ще опита късмета си в чужбина оставането му в клуба е малко вероятно.
Защитници:
Васил Василев - Стълба е любимец на бултрасите, но от край време е нещо като талисман на отбора и рядко играе почти сигурно от клуба ще спрат тази практика и той ще бъде освободен.
Венцислав Бонев - Опитният защитник дойде през зимата и започна много лошо. После обаче се наложи като титуляр и заедно с Николай Домакинов направиха не лоша централна двойка бранители. Бонев направи силни мачове, но неговото място в клуба не е много сигурно и той може да бъде освободен.
Николай Димитров - Ноко се завърна още във "В" група и до началото на втория полусезон в "Б" група беше неизменен титуляр, но се контузи и отсъства до края на сезона. Вероятността да остане в клуба не е малка.
Мартин Димов - Така и не успя да се пребори за титулярно място, след като още в началото на подготовката получи тежка контузия и пропусна първия полусезон. През втория започна титуляр срещу Нефтохимик, но беше изгонен и повече не игра до края на сезона. Със сигурност ще бъде освободен.
Даниел Божков - Имаше проблеми в началото на сезона с жълтата си карта, която все пак дойде от Полша, но в двубоя срещу Доростол скъса връзки и още не се е възстановил има шансове да остане, но по-скоро ще бъде освободен.
Емил Аргиров - Животното е един от малкото играчи от "В" група със сигурност ще остане и в "А", но трудно ще се пребори за титулярно място.
Ивайло Димитров - Един от малкото играчи, които със сигурност ще бъдат титуляри в "А" група. Шведа е един от най-постоянните играчи на отбора и със сигурност и през новия сезон ще действа по бековете.
Радослав Бачев - Започна лошо в началото, но после направи не лоши мачове дори измести Емил Аргиров от титулярното място, но скъса връзки и почти сигурно ще бъде освободен.
Николай Домакинов - Абсолютен титуляр през втория полусезон от както Костадин Видолов пое тима. Преди това почти не игра при Хубчев заради контузия, а при Радуканов, защото беше част от нарочените от бившия треньор на ЦСКА футболисти. Видолов го направи титуляр и направи двойка с Бонев в центъра на защитата. Остава в отбора със сигурност.
Лазар Марин - Заедно с Радослав Терзиев, Росен Андонов и Лъчезар Ангелов беше привлечен от Спартак Пловдив през зимата. И четиримата са набор 94 и имат още една година в Елитната юношеска група до 19 години. Те имат професионален договор с отбора и могат по всяко време да влизат в групата за мачовете, но може би това ще се случва по-рядко, имайки предвид конкуренцията през следващия сезон.
Халфове:
Димитър Байрев - Игра през първия полусезон, но през втория влизаше рядко дори и в групата за мачовете. Няма шансове да остане и ще бъде един от освободените.
Тодор Неделев - Сигурен оставащ направи невероятен първи полусезон, но във втория загуби титулярното си място. Една от най-големите надежди на клуба, като от Ботев смятат да го продадат в чужбина след някой друг сезон.
Николай Манчев - Рядко игра, а в последните мачове дори и рядко влиза като резерва. Има шансове да остане, но те не са големи.
Йордан Христов - Абсолютен титуляр през миналия сезон и доста постоянен. Трудно би се преборил за титулярното място в елита, но със сигурност остава в клуба.
Александър Александров - Определено играчът, който правеше разликата този сезон в Ботев. Договорът му изтича, но почти сигурно клубът ще му предложи контракт за поне още една година.
Христо Телкийски - Дойде през зимата и дори започна като титуляр при Радуканов. След това почти не игра при Видолов. Разочарова доста с изявите си и един от тези, които ще напуснат със сигурност.
Мариян Огнянов - Дойде с големи надежди и направи доста добри мачове. Един от сигурните оставащи през новия сезон.
Димо Атанасов - Дойде малко след началото на втория полусезон и бързо се наложи като титуляр на невралгичния пост ляво крило. Направи силни мачове вкара и голове със сигурност остава в отбора и през следващия сезон.
Валентин Веселинов - Дойде от Сливен, но игра много малко и основно се подвизаваше в Елитната юношеска група до 19 години. Трудно би останал, но има минимални шансове все пак да е и през следващия сезон в отбора.
Петър Атанасов - Беше титуляр почти през целия сезон, но изпусна доста попадения да реализира, с което си навлече гнева на част от феновете. Притежава обаче невероятна бързина и беше с основна заслуга за завръщането на отбора в елита. Направи много силен втори полусезон, сред които направи много силни мачове. Остава в отбора и през следващата кампания.
Нападатели:
Деян Христов - Дойде с големи очаквания, но разочарова напълно вкара едва 3 гола, а два от тях бяха след грешка на вратарите. Няма никакъв шанс да остане в елита.
Атанас Курдов - Ще остане в отбора в "А" група, но ако не остане ще бъде продаден и няма да бъде освободен.

sportabg.com

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 02 юни 2012 18:25

rump_shaker написа:Ами не знам. Сериозен съм. Тоест не знам дали той по няквъ начин е провокирал Ботевисти за да му имаме зъб. Поне аз не си спомням. А и е ставал шампион 4 пъти в България. Според мен не е толкова некачествен треньор. Тоест ако има нещо кажете ми го....

Не, на „Ботев“ не е направил нищо, нито е казал лоша приказка за нас... но за мен Гочето е като Мъри. С подсигурени 10-12 точки и готов отбор... Има успехи само в шопия.
От друга страна, нищо чудно да стане като с Хубси... защото никой няма да го остави на мира както когато е бил в „Етър“ и при първата грешна стъпка при нас... плюнки, псувни и т.н.
Не знам аз си мисля за Пичоне, доказал, че може да работи под напрежение. Но това си е мое мнение.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 юни 2012 18:44

Е не само в София. Шампион с Етър и финалист за купата на Германия с Унион от трета дивизия. Уж беше един от добрите ни специалисти. Иначе съм съгласен че в Шопия квото и да сложат кат треньор е лесно. То там събират всичко най-добро в България, че при тва двойно, е така да няма другаде и после си бият егото в тавана че мачкали всички. :)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”