С парите на Ц.Василев и аз ще влезна в БФС като цар... за туй не ми е нужен Наско!
А тъй като не е хубаво да мерим с двоен аршин... преди година изгонихме футболист щото пял песен против Ботев!
Днес сме щасливи че Мъри ще ни води .... а не до там далечната '92-ра .... той бе по-турчин от турците и докато съотборниците му поздравяваха публиката си... той еничарина направи обиколка по пистата и "поздрави" нас... Да не цитирам и как ни *осра в интервюто след мача за разлика от турските си съотборници-
" Ботев е слаб отбор, играещ лош футбол и че сам ще вкара 3 гола, а освен Искренов нямало други футболисти заслужаващи внимание"
Анкета за трансферите ни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сезон 2012-2013 трансфери и слухове
Неделчо Матушев
Това май ще ви е треньора 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- dagger1912
- Контакти:
шивача написа:Неделчо МатушевТова май ще ви е треньора
Неделчо Матушев е отказал няколко пъти оферта, защото преди е водел "градския съперник", но може и да го изкушат с някоя парична сума.
Аз не вярвам той да дойде на Колежа.
- Yellow blood
- Контакти:
Ако изборът се свежда до вариантите Мъри или Стоичков, аз съм с двете ръце за Стоичков, в тази ситуация!
Ще доведе футболисти от Литекс, обича да налага млади играчи, има пристрастия към Ботев (за разлика от другия, който ни мрази и ще дойде само за парите), има несравнимо по-голям авторитет и контакти в БГ и световния футбол, предполагам ще може да урежда обмяна на опит за треньори и юношески формации дори и с школата на Барселона и т.н. и т.н.
Ще доведе футболисти от Литекс, обича да налага млади играчи, има пристрастия към Ботев (за разлика от другия, който ни мрази и ще дойде само за парите), има несравнимо по-голям авторитет и контакти в БГ и световния футбол, предполагам ще може да урежда обмяна на опит за треньори и юношески формации дори и с школата на Барселона и т.н. и т.н.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- rump_shaker
- Контакти:
Аз обясних защо за мен Мъри е некадърен треньор. Плюс това хич не го харесвам като човек, той не веднъж е показвал че сме му през оная работа като отбор и на всичкото отгоре ще дойде тука само да си взима мощната заплата.
Стоичко също досега показва че го няма никъв в треньорската професия. Но плюс при него е че обича младите таланти и многократно е заявявал пристрастията си към Ботев. От една страна ще работи със хъс защото ще иска да постигне нещо но от друга страна при треньорите е важно умението а не настървеността.
Кат се замисля в България няма много капацитети които ярко да се отличават от останалите. Херо беше добър вариант но той е страшно лоялен и затова не прие. Какви са опциите с Гочето Василев? Къде работи сега той?
Стоичко също досега показва че го няма никъв в треньорската професия. Но плюс при него е че обича младите таланти и многократно е заявявал пристрастията си към Ботев. От една страна ще работи със хъс защото ще иска да постигне нещо но от друга страна при треньорите е важно умението а не настървеността.
Кат се замисля в България няма много капацитети които ярко да се отличават от останалите. Херо беше добър вариант но той е страшно лоялен и затова не прие. Какви са опциите с Гочето Василев? Къде работи сега той?

- nik_bg1
- Контакти:
… „Какви са опциите с Гочето Василев?“ …
Ееее, не си сериозен…
Ееее, не си сериозен…
- rump_shaker
- Контакти:
Ами не знам. Сериозен съм. Тоест не знам дали той по няквъ начин е провокирал Ботевисти за да му имаме зъб. Поне аз не си спомням. А и е ставал шампион 4 пъти в България. Според мен не е толкова некачествен треньор. Тоест ако има нещо кажете ми го....

- dagger1912
- Контакти:
rump_shaker написа:Аз обясних защо за мен Мъри е некадърен треньор. Плюс това хич не го харесвам като човек, той не веднъж е показвал че сме му през оная работа като отбор и на всичкото отгоре ще дойде тука само да си взима мощната заплата.
Според мен Коцето Видолов е най-добрият вариант, но просто не знам защо щабът ни няма доверие към него, след като два пъти доказа качествата си.
[offtopic]Това за лиценза "ПРО" за мене е неприемливо и несериозно изказване (не случайно и Цветан Василев не го е казвал нито веднъж, а заобикаля въпроса), защото не веднъж сме виждали как в първенството се използва чужд лиценз за водене на даден отбор (а Бакалов има такъв лиценз (доколкото си спомням) и няма да е проблем той да го използва).[/offtopic]
Ботев подменя голяма част от състава
ериозна чистка се очаква в Ботев (Пловдив) с идването на новия треньор.
Нарочени за освобождаване са вратарят Армен Амбарцумян, защитниците Мартин Димов, Васил Василев и Радослав Бачев, халфовете Димитър Байрев, Николай Манчев, Христо Телкийски, Валентин Веселинов и нападателите Деян Христов и Атанас Курдов. Последният има шанс да остане, но яснота ще има чак след назначаването на новия наставник на отбора.
Това ще стане до десетина дни, обявиха от клуба. Единият от вариантите -Димитър Димитров-Херо, вече е отказал предложението да поеме Ботев. Другите опции са Станимир Стоилов, Вили Вуцов и Пламен Марков.
Plovdiv24.bg
SportaBG.com ще ви информира кои футболисти на Ботев ще останат със сигурност в "А" група и кои ще треперят за мястото си в тима.
Вратари:
Христо Иванов - със сигурност остава в отбора почти сигурно ще е първи избор за вратар през новия сезон, след като направи чудесен втори полусезон, след като дойде през зимата от Монтана.
Армен Амбарцумян - съдбата на Амбарцумян не е много ясно, но той почти сигурно няма да остане на "Колежа", защото се превърна във втори избор и ще опита късмета си в чужбина оставането му в клуба е малко вероятно.
Защитници:
Васил Василев - Стълба е любимец на бултрасите, но от край време е нещо като талисман на отбора и рядко играе почти сигурно от клуба ще спрат тази практика и той ще бъде освободен.
Венцислав Бонев - Опитният защитник дойде през зимата и започна много лошо. После обаче се наложи като титуляр и заедно с Николай Домакинов направиха не лоша централна двойка бранители. Бонев направи силни мачове, но неговото място в клуба не е много сигурно и той може да бъде освободен.
Николай Димитров - Ноко се завърна още във "В" група и до началото на втория полусезон в "Б" група беше неизменен титуляр, но се контузи и отсъства до края на сезона. Вероятността да остане в клуба не е малка.
Мартин Димов - Така и не успя да се пребори за титулярно място, след като още в началото на подготовката получи тежка контузия и пропусна първия полусезон. През втория започна титуляр срещу Нефтохимик, но беше изгонен и повече не игра до края на сезона. Със сигурност ще бъде освободен.
Даниел Божков - Имаше проблеми в началото на сезона с жълтата си карта, която все пак дойде от Полша, но в двубоя срещу Доростол скъса връзки и още не се е възстановил има шансове да остане, но по-скоро ще бъде освободен.
Емил Аргиров - Животното е един от малкото играчи от "В" група със сигурност ще остане и в "А", но трудно ще се пребори за титулярно място.
Ивайло Димитров - Един от малкото играчи, които със сигурност ще бъдат титуляри в "А" група. Шведа е един от най-постоянните играчи на отбора и със сигурност и през новия сезон ще действа по бековете.
Радослав Бачев - Започна лошо в началото, но после направи не лоши мачове дори измести Емил Аргиров от титулярното място, но скъса връзки и почти сигурно ще бъде освободен.
Николай Домакинов - Абсолютен титуляр през втория полусезон от както Костадин Видолов пое тима. Преди това почти не игра при Хубчев заради контузия, а при Радуканов, защото беше част от нарочените от бившия треньор на ЦСКА футболисти. Видолов го направи титуляр и направи двойка с Бонев в центъра на защитата. Остава в отбора със сигурност.
Лазар Марин - Заедно с Радослав Терзиев, Росен Андонов и Лъчезар Ангелов беше привлечен от Спартак Пловдив през зимата. И четиримата са набор 94 и имат още една година в Елитната юношеска група до 19 години. Те имат професионален договор с отбора и могат по всяко време да влизат в групата за мачовете, но може би това ще се случва по-рядко, имайки предвид конкуренцията през следващия сезон.
Халфове:
Димитър Байрев - Игра през първия полусезон, но през втория влизаше рядко дори и в групата за мачовете. Няма шансове да остане и ще бъде един от освободените.
Тодор Неделев - Сигурен оставащ направи невероятен първи полусезон, но във втория загуби титулярното си място. Една от най-големите надежди на клуба, като от Ботев смятат да го продадат в чужбина след някой друг сезон.
Николай Манчев - Рядко игра, а в последните мачове дори и рядко влиза като резерва. Има шансове да остане, но те не са големи.
Йордан Христов - Абсолютен титуляр през миналия сезон и доста постоянен. Трудно би се преборил за титулярното място в елита, но със сигурност остава в клуба.
Александър Александров - Определено играчът, който правеше разликата този сезон в Ботев. Договорът му изтича, но почти сигурно клубът ще му предложи контракт за поне още една година.
Христо Телкийски - Дойде през зимата и дори започна като титуляр при Радуканов. След това почти не игра при Видолов. Разочарова доста с изявите си и един от тези, които ще напуснат със сигурност.
Мариян Огнянов - Дойде с големи надежди и направи доста добри мачове. Един от сигурните оставащи през новия сезон.
Димо Атанасов - Дойде малко след началото на втория полусезон и бързо се наложи като титуляр на невралгичния пост ляво крило. Направи силни мачове вкара и голове със сигурност остава в отбора и през следващия сезон.
Валентин Веселинов - Дойде от Сливен, но игра много малко и основно се подвизаваше в Елитната юношеска група до 19 години. Трудно би останал, но има минимални шансове все пак да е и през следващия сезон в отбора.
Петър Атанасов - Беше титуляр почти през целия сезон, но изпусна доста попадения да реализира, с което си навлече гнева на част от феновете. Притежава обаче невероятна бързина и беше с основна заслуга за завръщането на отбора в елита. Направи много силен втори полусезон, сред които направи много силни мачове. Остава в отбора и през следващата кампания.
Нападатели:
Деян Христов - Дойде с големи очаквания, но разочарова напълно вкара едва 3 гола, а два от тях бяха след грешка на вратарите. Няма никакъв шанс да остане в елита.
Атанас Курдов - Ще остане в отбора в "А" група, но ако не остане ще бъде продаден и няма да бъде освободен.
sportabg.com
- nik_bg1
- Контакти:
rump_shaker написа:Ами не знам. Сериозен съм. Тоест не знам дали той по няквъ начин е провокирал Ботевисти за да му имаме зъб. Поне аз не си спомням. А и е ставал шампион 4 пъти в България. Според мен не е толкова некачествен треньор. Тоест ако има нещо кажете ми го....
Не, на „Ботев“ не е направил нищо, нито е казал лоша приказка за нас... но за мен Гочето е като Мъри. С подсигурени 10-12 точки и готов отбор... Има успехи само в шопия.
От друга страна, нищо чудно да стане като с Хубси... защото никой няма да го остави на мира както когато е бил в „Етър“ и при първата грешна стъпка при нас... плюнки, псувни и т.н.
Не знам аз си мисля за Пичоне, доказал, че може да работи под напрежение. Но това си е мое мнение.
- rump_shaker
- Контакти:
Е не само в София. Шампион с Етър и финалист за купата на Германия с Унион от трета дивизия. Уж беше един от добрите ни специалисти. Иначе съм съгласен че в Шопия квото и да сложат кат треньор е лесно. То там събират всичко най-добро в България, че при тва двойно, е така да няма другаде и после си бият егото в тавана че мачкали всички.