Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Мислите ли, че има шанс да излезем от порочния кръг?

Мнениеот pehopeho » 21 авг 2009 16:38

metodito написа:Втори ден съм като пребит, ебаси. Писна ми да виждам тоталното безхаберие на отговорните за тоя клуб. То не бяха лъжи, продажба на таланти, като започнеш от Кривия,Гонзо и мизериите дето направиха с Илиян Стоянов, Бисер Иванов... ,че стигнеш до Мариян Огнянов и Иван Цачев, които имаха големи сърца за клуба, ама явно клуба нямаше сърце за тях. Всичката глупост, която Батков и Сираков сътвориха. Работенето на парче, от днес за утре, а вдругиден...както дойде. Има ли левскари в тоя клуб? Май най-големия левскар в тоя клуб е всъщност пловдивско "производство", има и един от школата на Славия (нали е такъв Петков?), другите са някакви анонимници, където историята ще убие със забрава. Кофти ми е, че благодарение на сираковата завист и Гонзо може да бъде забравен някой ден. Не искам "Левски" всяка година да е шампион и участник в ШЛ. Да виждам, че имат сърца, че се стараят да зарадват публиката си. Къде ше са в класирането няма значение. Ще ви кажа за себе си. Сигурно на шест или на седем ме заведи баща ми на "Ивайло" (стадиона на "Етър" В.Т.). Оттогава съм бил на този стадион всеки сезон, през две -три седмици, понякога по-рядко , понякога, по-често. И дочаках да видя Етър шампион. Не съм го очаквал от тях, просто си дерях гърлото посред зима и после лежах с 39, без да очаквам каквото и да е, особено. Етър имат общо взето две участия (може би малко повече) в Европа. 1960 - не съм бил роден, срещу Интер (Милано), когато правят равен в България, и през 1991 с шампиона на Германия (Кайзерслаутерн), отново равен. С дойчовците отпаднахме, сигурно е имало мразалянковци, дето са смърдели, не помня. Помня, че търчах по терена след мача и много хора се радваха все едно сме спечелили ШЛ. Една простичка такава радост, ама силна, дето ти държи после цяла година. Та така, мислите ли, че и ние така ще почнем да се радваме, без мразалянковщина, без идиотия, с правилна мисъл и без такива черни елементи, които да тровят синия клуб?

И аз се чувствам така! :cry: Лошото е, че на много не им пука! Но не съм загубил надежда! Може пък да бием в Унгария. Тогава какъв кеф ще е!!! :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: За реванша?

Мнениеот Blue World Order » 21 авг 2009 16:39

Red_Pride написа:ето състава:
Олимпия
Антверп Аалст Беверен Люцерн

Дебрецен Тампере Офи Ференцварош

Бате Кака Жили

ето го вашия състав за реванша в Москва

Изображение
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Кратко Останич: Реалист съм, но ще опитаме да бием

Мнениеот metodito » 21 авг 2009 16:44

:mrgreen: Супер яко: Кратко Останич! :mrgreen: Браво!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Синя окупация!!!

Мнениеот levskarinvt » 21 авг 2009 16:45

Официалният фенсайт на Левски sector-b.com информира футболната общественост в България, че запалянковците в Левски предприемат истинска инвазия към Унгария. Причината. Мачът-реванш от 4-ти предварителен кръг на ШЛ срещу Дебрецен. Ето какво пишат феновете:

СИНЯ ОКУПАЦИЯ

ЛЕВСКИ загуби битката на ст."Георги Аспарухов" в сряда, но изхода от войната ще се реши в Унгария след няколко дни. Сините привърженици са готови за нея. По последни сведения над 12 автобуса потеглят към Будапеща. Стотици автомобили също ще поемат по същата дестинация. За разлика от нашите червени приятелки, ние - привържениците на най-популярния български клуб никога НЕ сме пяли "само за победа" и въпреки злощастния мач минала вечер се очакват около 3000 Левскари да завладеят унгарската столица. Шоуто е гарантирано!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Синя окупация!!!

Мнениеот Nikona » 21 авг 2009 16:48

Будапеща ще бъде синя!!!
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 авг 2009 16:48

Супер, а и в Унгария живеят бая българи, има и такива дето са с бг баб и дядовци само, ама и те като отидат, хо-хо!

Потребителски аватар
scorer5
Контакти:

Мнениеот scorer5 » 21 авг 2009 16:53

Ний не пеем само за победа

победа , загуба .. няма значение. САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 21 авг 2009 16:54

Мощно в Будапеща!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Спокойно момчета!

Мнениеот pehopeho » 21 авг 2009 16:55

Момчета, мачове като този се печелят със сърце! Левски много пъти е доказвал, че го може! Има една приказка, че Левски е най-силен, когато е до стената! Аз лично не виждам кой може да поведе отбора, но не виждах такъв и на мача с ЦСКА. Особено след излизането на Гонзо и Йовов. А то какво стана, младите се дигнаха и изиграха страхотен мач! Без да са супер звезди, без голям опит в такива мачове, но си повярваха. И не само биха, но надиграха ЦСКА! Важното е сега също да си повярват. Излизат и се раздават на терена все едно от това зависи живота им! И ще бият, сигурен съм!!! Вече няма какво да губят. Те го загубиха на "Герена". Сега могат само да спечелят!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: За реванша?

Мнениеот pehopeho » 21 авг 2009 16:58

Blue World Order написа:
Red_Pride написа:ето състава:
Олимпия
Антверп Аалст Беверен Люцерн

Дебрецен Тампере Офи Ференцварош

Бате Кака Жили

ето го вашия състав за реванша в Москва

Изображение

:) :) :) :) :)

Върни се в “Архив”