Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: За реванша?

Мнениеот lucio » 21 авг 2009 14:21

love_hurts написа:Пак с мечтите шанса да ги биете е под 10% да се класирате под 1%, така че вземете се успокоите и приемете загубата. Стига сте живяли в мечти. Един фен на Левски много добре го каза като почнете ми се правите на треньори и ми нареждате някакъв състав сте супер смешни. Проблема на България, че всички разбирачи са пред телевизора и компютъра.

Пич, ние сме Левски, не преглъщаме лесно загубите и не се примиряваме. Докато има шанс няма да се предадем.

kokich1981
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот kokich1981 » 21 авг 2009 14:40

е защо са се били в сектор А според вас?щото там пък има някви елементи,дето до десетата минута ти скапват цялото желание да викаш и да подкрепяш и единствено се опитваш да се развикаш на някой псевдо селски разбирач да си затвори устата...

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 21 авг 2009 14:49

kokich1981 написа:е защо са се били в сектор А според вас?щото там пък има някви елементи,дето до десетата минута ти скапват цялото желание да викаш и да подкрепяш и единствено се опитваш да се развикаш на някой псевдо селски разбирач да си затвори устата...

Зад нас един беше направо НЕТЪРПИМ!!!!!Първо при 0:0 станах при една атака,а тоя ме удря по рамото(да ви напомня,че съм момиче,при това не съм висока метър и 80,напротив дребна съм)и ми вика:"сЕдай бе,седай!"После се обръща към човека до мен:"Кажи им на ТИЯ отпредЕ да седнат"и почва да подвиква и на станалите хора отпред.После след гола за Дебрецен се почва:"Гипса бе,гипса,тия наляха гипса"Което се повтаря около 98 пъти до края на мача.На висок тон естествено!Въпросният иска да не му пречат като стават хората отпред,а в същото време 85 от 90 минути от мача не млъква(да вземем предвид,че и гласа му е един такъв ''галещ"....)плюе всичко и всички,и ръкомаха на 5 сантиметра от главите ни! :evil: УЖАС!Някои не идват да подкрепят отбора,а да МРЪНКАТ ОТ ДЕСЕТАТА МИНУТА!!!!!!!!!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

ОбичамеЛевски
Контакти:

Мнениеот ОбичамеЛевски » 21 авг 2009 15:05

Фенке, тук ти е грешката! Трябваше да идеш в "В" там може да си псуваш наволя, никой нищо няма да ти каже.. Въпреки, че аз бях седнал на чуждо място и някъв старец идва и вика, че това било неговото място.. Абе това да не ви е Опера бе дядки нещастни!? Друг път неправи грешката да отиваш при старчоците.

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 21 авг 2009 15:11

Човече,аз не съм отишла да псувам,а да подкрепям отбора! ;) Има ги всякакви мрънкачи на стадиона,явно трябва да се примирим.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
casualls
Контакти:

Мнениеот casualls » 21 авг 2009 15:14

може би от тука 1-2 човека максимум знаят за какво стана боя в сектор Б другите моля да не пишат за тези "наркоманчета" ами да си ходат в сектор А или В и да не коментират повече ,моля като не сте заменеси да не се занимавате

ОбичамеЛевски
Контакти:

Мнениеот ОбичамеЛевски » 21 авг 2009 15:30

Добре де, обясни защо :) Ще се радвам защо, въпреки, че ми е ясна картинката.. До Фенката: Знам, че не това ти е целта но такава беше приказката :lol: Там поне може да ставаш и викаш на воля.. Няма толкова старци колкото във "А". А мога ли да попитам защо нямаше поне факли!?

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: В КОЯ УРНА НА ЛЕ ЩЕ БЪДЕ ЛЕВСКИ ???

Мнениеот Middlesbrough » 21 авг 2009 15:38

Кво значение има урната видя се че сме мн слаби в момента :X:X:X ... в момента само Сант Жулуя да ни са падне можем да бием за съжеление ;(

Офтопик:

Aide_Sinite
Контакти:

Re: Спокойно момчета!

Мнениеот Aide_Sinite » 21 авг 2009 15:44

Sleepwalker абсолютно си прав в анализа. Грешка в треньорите , грешка с футболстите , липсата на двамата титуляри в защита , липсва Гаджев , липсва Гонзо , липсва селекция от страна на батков ? Обаче защо да не мечтаем , деберцен не е Реал Мадрид или Барселона. При добро стечение на обстоятелствата откриваме резултата а пък после с раздаване на 150% и малко късмет се класираме в ШЛ. Защо да не мечтая кой ще ме спре ? Аз завинаги ще си остана Левскар и ще подържам отбора до последно :)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Мислите ли, че има шанс да излезем от порочния кръг?

Мнениеот marmi52 » 21 авг 2009 15:50

:mrgreen:

Като чета колко болка има в мненията на феновете на "Левски" след този злополучен мач срещу "Дебрецен" направо си мисля, че ако бях футболист на сините щях да забравя всякакви шампионски групи, мангизи и др., да скоча на реванша и да се раздам до края за тези верни фенове !
Ако футболистите на "Левски" имат сърца, трябва да изиграят този мач в Унгария като мача на живота си :!: :!: :!: Не заради друго, а заради феновете си ! Да покажат хубав футбол, да бият, пък дори и да отпаднат, никой няма да ги укори ...
Надеждата умира последна ! Все пак "Дебрецен" не са "Реал Мадрид" !
Дано !!! ...
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

Върни се в “Архив”