Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pfaff
Контакти:

Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]

Мнениеот pfaff » 21 авг 2009 10:11

groti написа:
niki87 написа:със саша,живко,рабех и жо ще сме савсем друг отбор,шансове все още има :!:

Саша? Говориме за онзи 34 годишен футболист,който за последно игра в Мездра,нали? После се "подготвя сам" ? Не знам отде тоя оптимизъм у вас. Изглежда ми безпочвен. Е,все пак надявам се вие да сте прави,а аз да се окажа черна станция :lol: Въпреки,че за сега черногледството ми откъм Ратко и Гонзо се оправдава.

Рабех може да е в затвора :roll: или в отрезвителя :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 авг 2009 11:04

Blue World Order написа:
keepmovinn написа:Няма ли някъв начин Батков да докара Болт на Герена, едно ляво крило как ще пасне на атаката :mrgreen:

Болт е по-бърз и от топката,заеби :lol:

Заеби ти.При извеждащите пасове на Жоро Вратаря,Генев и Топчо,само той ни върши работа. Само трябва да го научиме,че трябва да тича зад топката,а не да я изпреварва,
110 години любов!

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 авг 2009 11:10

groti написа:
Blue World Order написа:
keepmovinn написа:Няма ли някъв начин Батков да докара Болт на Герена, едно ляво крило как ще пасне на атаката :mrgreen:

Болт е по-бърз и от топката,заеби :lol:

Заеби ти.При извеждащите пасове на Жоро Вратаря,Генев и Топчо,само той ни върши работа. Само трябва да го научиме,че трябва да тича зад топката,а не да я изпреварва,

Като ви гледам колко сте уверени дайте направо да го привличаме!Ако не се съгласи да премине при нас ще го заплашиме, че иначе ще пуснеме едно гладно цигане на 100 метра, като на финала ще сложима една баничка и може да се сбогува със световния си рекорд :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 авг 2009 12:29

Абе все си мисля, че след няколко години, Левски отново трябва да направи голям мач в Европа.
Наистина съм оптимист за реванша.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

pl_nikolow
Контакти:

Мнениеот pl_nikolow » 21 авг 2009 13:18

pfaff написа:
groti написа:
niki87 написа:със саша,живко,рабех и жо ще сме савсем друг отбор,шансове все още има :!:

Саша? Говориме за онзи 34 годишен футболист,който за последно игра в Мездра,нали? После се "подготвя сам" ? Не знам отде тоя оптимизъм у вас. Изглежда ми безпочвен. Е,все пак надявам се вие да сте прави,а аз да се окажа черна станция :lol: Въпреки,че за сега черногледството ми откъм Ратко и Гонзо се оправдава.

Рабех може да е в затвора :roll: или в отрезвителя :mrgreen:

За съжаление си много прав :cry:

pfaff
Контакти:

Мнениеот pfaff » 21 авг 2009 13:55

Blue World Order написа:за мача - не трябва да се хвърляме сляпо напред от първите минути. верно,трябват ни цели 2 гола,ама ако тръгнем "ва банк" най-много да ни нашарят маджарите. играеме спокойно,вече няма кво да губиме,така или иначе сме сигурни в ЛЕ,а в Унгария след 1-2 тук ще сме аутсайдери и просто наште трябва да играят супер освободено и единствено за името ЛЕВСКИ и за престиж. и "чудото" като нищо ще стане. Дебрецен се видя,че е добър отбор,но в никакъв случай не е някаква сила,като са притиснати в защита грешат яко,просто трябва да си вкараме положенията и да сме по-сигурни в защита (все неща,които по една или друга причина в София не се получиха)...

щом смешниците от чорбаласпор направиха хикс на Динамо,защо ние да не треснем унгарците с 0-2 примерно. аз вярвам :!:

"блазенни са веруищите" :lol:

nadal_11
Контакти:

Мнениеот nadal_11 » 21 авг 2009 14:26

Ще ги победим, стига да вярваме! :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 авг 2009 14:39

само ако вкараме първи гол иначе ще е мн трудно,но шанс има със сигурност.все пак ние сме ЛЕВСКИ :!:

Потребителски аватар
trueblue
Контакти:

Мнениеот trueblue » 21 авг 2009 16:24

има надежда разбира се,се пак тва не е някой голям европейски силен отбор с традиции :!: :!:
Нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 21 авг 2009 16:30

pfaff написа:
Blue World Order написа:за мача - не трябва да се хвърляме сляпо напред от първите минути. верно,трябват ни цели 2 гола,ама ако тръгнем "ва банк" най-много да ни нашарят маджарите. играеме спокойно,вече няма кво да губиме,така или иначе сме сигурни в ЛЕ,а в Унгария след 1-2 тук ще сме аутсайдери и просто наште трябва да играят супер освободено и единствено за името ЛЕВСКИ и за престиж. и "чудото" като нищо ще стане. Дебрецен се видя,че е добър отбор,но в никакъв случай не е някаква сила,като са притиснати в защита грешат яко,просто трябва да си вкараме положенията и да сме по-сигурни в защита (все неща,които по една или друга причина в София не се получиха)...

щом смешниците от чорбаласпор направиха хикс на Динамо,защо ние да не треснем унгарците с 0-2 примерно. аз вярвам :!:

"блазенни са веруищите" :lol:

на вена,прасе. 8-)
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Върни се в “Архив”