Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спокойно момчета!
Вижте, според мен на унгарците тука им върза страхотно. А на нас не ни вървеше въобще. Разбира се, това не е оправдание, но и в никакъв случай не значи, че нещата ще изглеждат така във втория мач. Като цяло смятам, че отборите са развностойни и наистина ако вкараме първи гол, спокойно можем да ги отстарним. Само трябва самите играчи да си повярват и да играят, а не да си мислят, че ще им дойде от въздуха.
-
- Контакти:
Re: Кратко Останич: Реалист съм, но ще опитаме да бием
Сърдечен АПЕЛ към модераторите да баннат индивида, автор на темата! Вече в 5-та тема се заяжда с хората, иначе ако някой каже ЦЕЦЕКА е баннат..
Аз съм спокоен. Примирих се с поредния неуспех в Европа още преди да почнат мачовете. Момчетата дори надскочиха очакванията ми,като се класираха за ЛЕ. Фактите са си факти. Слаби сме. Футбола,който се играе в България изостава на светлинни години от този в Европа. Държави,като Кипър и Беларус ни настигат уверено,а тези,които бяха пред нас се отдалечават.Нормално.Вижте какъв е терена на националния ни стадион. Вижте какви са президентите на клубовете.Вижте какви трансфери се правят..Шампиона на България,който се бори за влизане в групите на ШЛ не може да си позволи да купи 2-ма играчи. Взима само свободни агенти,които са над 30 години.Не,че имам против Топчо и Бардон.Напротив.Топузаков си остава един от най-добрите защитници в А група. Бардон е интелигентен играч,но не можеш да очакваш пробив в ШЛ или дори ЛЕ с такива играчи. Симонович не искам даже да го коментирам.Сектор Б пак ще го изгони,както вече го направи един път. Самия факт,че мачове,като ЦСКА-Динамо не предизвикват интерес в родните телевизии трябва да ви говори накъде сме тръгнали. Радвам се за оптимизма ви.Нищо,че няма никакво покритие. В последните 2 години си спомням да сме изиграли един силен мач и той беше срещу крайно слабия отбор на ЦСКА. Това е. За 2 години. Дотук работата на Ратко и Гонзо никак не ми дава поводи за оптимизъм.Както и преди тях в клуба цари хаос.Хаос в школата,не се знае кой какъв е.Кой отговаря за договорите на младите футболисти,кой отговаря за разузнаването на съперниците,кой провали трансферите на Макриев,Жоб,Кривия и прочие. Защо взехме играч,като Ортега а прежалихме с лека ръка Цачев. Все въпроси на които няма да се дадат отговори.Левски,ЦСКА,Ботев,Ч.Море и прочие ще ги бъде. Ще ги има.Няма да загинат,въпроса е,че вместо да се опитваме да се сравняваме с големите,вече се плашиме от малките.
110 години любов!
Добре де.Гледам говорите само за унгарците.А,защо не погледнете играта от началото на сезона.Били играли страхотно унгарците и нямало да повторят тази игра повече..А Левски? Как играеме в последните 5-6 мача? Знаете ли кое е най-страшното? Това ни беше може,би най-добрия мач откъм мотивация и желание в последните месеци.
110 години любов!
- housestyle
- Контакти:
Re: За реванша?
Red_Pride написа:ето състава:
Олимпия
Антверп Аалст Беверен Люцерн
Дебрецен Тампере Офи Ференцварош
Бате Кака Жили
еи чорбар я да мълчиш
Там къде сме били никога няма да сте..

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
- levskarinvt
- Контакти:
Просто ни трябват 3 гола там и всичко е решено.Не е невъзможно,но все пак бъдете малко повече реалисти(дори песимисти),за да не се ядосваме много ако евентуално не стане
- metodito
- Контакти:
Аз също мисля, че не са нищо особено, но просто манталитета на някои хора, дето играят не е за "Левски". Това е като да кажеш: "Ние сме за ЛЕ, не сме за шл". Ауе ,ей, ауанкоолу, я си помислете кви ги приказвате??? Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Топки нямат тея, топки, друго не им трябва. Артмедия за там ли бяха? Бате? Само си помислите какви отбори ви споменавам... Срам ме е. Аре, Ратко - за Сърбия, Рабех, чантичката и ... Софийски централен, Гонзо или да се връща, или да става треньор, другата опция е да се изложи, Батков ще го провали, Сърмов - в Бургас, Тиберканиновци и разни други знайни и незнайни герои- ВЪН!. Келешите със свастиките вън! Трябва да се реши, това отбора на народа ли ще е, или отбора на помиярите
Метлата - чистим и всичко наново, но не преди Батков да продаде отбора.

Йес, Левски ше бият Дебрецен като гости. И Елин Пелин ще бият в Барселона, и Брестник ще вържат хикс на Олд трафорд. Я по-сериозно
Re: За реванша?
Офанзива му е майката. Да им бележат три гола. Не забравяйте, че на Левски им трябва 2:0 като чиста победа
Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания
Христов е друг тип нападател бе момчета. Той не е като Гонзо , няма неговата физика. Христов е Бърз за разлика от Гонзо. И когато треньорът е некадърен не може да намери мястото му. Схемата на отбора трябва да се съобрази с възможностите на футболистите а не със желанието на треньора. От там идват проблемите. Като искат постоянни центрирания им трябва нападател като Колер/както каза колегата по горе/ дори дървото Алмейда /от Баку/ ще има повече успех при тези непрекъснати неорентирани центрирания, kъдето Гошо трябва да се бори с доста по-здравите и по-добре играещи с глава централни бранители.