Ясно е че шансовете намаляха чувствително,но ако наистина имаме повече футболни аргументи трябва да го докажем на реванша.Дори да не продължим в ШЛ трябва да ги бием за самочувствие и престиж в Европа.Основните грешки от този мач бяха следните:
1.Левски игра с високи центрирания през центъра поради което нямаше голови положения почти до края на първото полувреме.Положенията дойдоха когато се заигра по фланговете и с ниски топки.
2.Левски игра до смяната на Йовов без ляво крило или казано по друг начин Йовов все едно го нямаше.Когато направи един два пробива крайното центриране винаги е грешно.Това ли трябва да бъде лявото крило на Левски.
3.Топката се подава много бавно и в защита и в нападение затова Левски нямаше много голови положения.
4.Средната линия не организираше правилно атаките на отбора ,като търсеше високи извеждащи подавания през центъра.
5.Този Ортега направи такива удари с глава на които се смя цяла България,а положенията бяха 100 процентови и топката му бе качена на главата.Според мен такива играчи нямат място в Левски.
6.Левски няма резервна скамейка с равностойни смени.Видяхме колко сме смешни отзад при липса на Рабех и Миланов.
Извод: За да бием в Унгария трябва да си подаваме топката бързо и точно и само по земя.
Да използваме добре крилата и по възможност да бием от всяко положение както правеха унгарците в София.Не е зле да потренираме и дузпи защото и този вариант съществува колкото и малко вероятен да е той.
В Левски трябва да играят играчи като Петков и Бардон другото е пълнеж затова няма и качество на терена и воля за победа.
Левскар съм и ме е яд да пиша тези неща но нали всички искаме Левски да стане голям отбор и трябва да казваме грешките а не да си мълчим и да се съгласяваме с това което става в нашия любим отбор.