Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Да подкрепим Ратко Достанич

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 23:57

boji_levski написа:
slavi_1914 написа:И моята също !

АЗ СИ ГИ ОБИЧАМ,ПОДКРЕПЯМ И ЗАТОВА ОСТАНАХ 15 МИН. СЛЕД КРАЯ ДА ГИ АПЛОДИРАХ !

ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ АКО ТАМ СЕ СТЕГНЕМ И ИМАМЕ ШАНСА ДА ПОВЕДЕМ,ВИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ЩЕ ГИ ОТСТРАНИМ.

СПОРЕД МЕН НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО 1:2 / 0:2 / 2:3

Примерно ранен гол и отворен мач след това и 2:3 защо не ?

А и с Рабех, Жо, Саша (доказал е че е голям в големите мачове), и Живко имаме много,много по различен облик.

ето това са истинските фенове тези които останаха 15 мин след мача и поздравиха играчите все пак за това сме там това е нашата работа на стадиона
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

gonzo_fun
Контакти:

Мнениеот gonzo_fun » 20 авг 2009 23:58

Докога бе пичове все ще прощаваме на този и онзи.Кога и ние най-после ще се зарадваме истински на големи успехи.Хората преправиха регламента за Ш.Л. - за нас идеално , и ние пак ще се издъним.Обичам си отбора и ще го подкрепям , но ме боли когато се трупат такива загуби.На реванша с БАТЕ сложих 500 лв за 2 - загубих ,преглътнах го , снощи сложих 500 за 1 и пак го преглътнах , и на реванша ще сложа 500 за 2 - дори и да ги загубя няма да ме боли за парите , а ще се чудя как ще отида на работа и ще погледна всички на които съм казвал колко ВЕЛИК ОТБОР Е ЛЕВСКИ . Ще продължавам да те обичал ЛЕВСКИ

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 21 авг 2009 00:01

Кратко Останич ли?

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 21 авг 2009 00:02

Те ако ще да го направят регламента само с 1 предварителен кръг нищо няма да се промени ! Баткоф не е взел тази година нито 1 качествен футболист с изключение на Бардон !!! Не броя Топчо и Саша , а и те вече са на залеза на силите си !!! Левски няма нападател ! Няма кой да вкара гол ! Защитата е слаба ! В центъра само с Бардон не може !!! С отбор , който представлява един организиран хаос в ШЛ няма как да се играе ! Да не говорим , че Ратко поднесе такъв отбор , който и най-болния цска-р не можеше да си пожелае !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 21 авг 2009 00:03

gonzo_fun написа:Докога бе пичове все ще прощаваме на този и онзи.Кога и ние най-после ще се зарадваме истински на големи успехи.Хората преправиха регламента за Ш.Л. - за нас идеално , и ние пак ще се издъним.Обичам си отбора и ще го подкрепям , но ме боли когато се трупат такива загуби.На реванша с БАТЕ сложих 500 лв за 2 - загубих ,преглътнах го , снощи сложих 500 за 1 и пак го преглътнах , и на реванша ще сложа 500 за 2 - дори и да ги загубя няма да ме боли за парите , а ще се чудя как ще отида на работа и ще погледна всички на които съм казвал колко ВЕЛИК ОТБОР Е ЛЕВСКИ . Ще продължавам да те обичал ЛЕВСКИ

Пич прав си но представи си когато те бъзикат 20 човека 7 дена и ако успеем как ще те гледат те ???????? :oops: :roll: :(
Бъди оптимист нищо не губим. Пък да ви кажа ако не стане в ЛЕ имаме шанс за коеф. да натрупаме а имайки в предвид че догодина ни е последната в която ползваме точките (16.75 от 24.25коеф.сега) то коеф. не е никак без значение.
Представи си твойте деди как са отивали на война ??? Обречени,но някой са се връщали победители нали ?
Каквото сабя покаже. Поне бъдете оптимисти !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 21 авг 2009 00:12

Първо искам да кажа, че не ходя на мачове на Левски, поради простата причина, че съм доста далеч от София и нямам тази възможност все още, но винаги съм подкрепял отбора от както се помня. Второ- относно мача снощи, мисля, че се получи много добър мач за наще стандартни, бърз и качествен футбол, за което допринесе в голяма степен Дебрецен. Ето, че когато Левски намери отбор от своята черга, се играе футбол, но нашия отбор вчера бе малко пренавити и не се получи. И искам да кажа на червените фенове, по-скоро тези от тях, които смятат, че Дебрецен са нищожен отбор и Левски отново се излага не е вярно. Унгарците играха с класи над Динамо и Цска днеска, само сравнете двата мача и сами определете кой е по-качествен!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Домо вкарва на Брьондби

Мнениеот L_Messi » 21 авг 2009 00:19

Делибаш написа:При 0:0 го изведоха сам срещу вратаря и би в него!...

Не, при 1:1 беше ;)

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 21 авг 2009 00:24

Ратко да си хваща багажа и да се маха от Левски , такива безизвестни личности с голями заплати не ни трябват ....
Защо игонихме Кокала се чудя само човека ни направи шампиони след изоставане 7 т. а ния го гоним за благодарност ...
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот Сектор Б » 21 авг 2009 00:44

wyn
Изображение

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги