До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: До Томислав Русев относно Даксон и допинга

Мнениеот patron » 07 май 2012 17:42

Ех Томиславе, нямаше да те коментирам, но за пореден път ми направи лошо впечатление с твоят непрофесионализъм! Само преди няколко месеца лично ти заедно с твоите подчинени в синьо направихте на гъз, да на ГЪЗ три момчета от ЦСКА, защото биле допингирани, тогава обаче не изкарахте лекара виновен а очернихте едни футболисти, които явно за ВАС в студиото са по малко хора от един наемник от Бразилия! За пореден път се доказахте какви "професионалисти" сте, остана само да заплачете за "невинното" бразилче, заради чиито интриги и симулиране направиха Присо на нищо! ЖАЛКИ СТЕ!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

peliforewer
Контакти:

Re: До Томислав Русев относно Даксон и допинга

Мнениеот peliforewer » 08 май 2012 23:17

patron написа:Ех Томиславе, нямаше да те коментирам, но за пореден път ми направи лошо впечатление с твоят непрофесионализъм! Само преди няколко месеца лично ти заедно с твоите подчинени в синьо направихте на гъз, да на ГЪЗ три момчета от ЦСКА, защото биле допингирани, тогава обаче не изкарахте лекара виновен а очернихте едни футболисти, които явно за ВАС в студиото са по малко хора от един наемник от Бразилия! За пореден път се доказахте какви "професионалисти" сте, остана само да заплачете за "невинното" бразилче, заради чиито интриги и симулиране направиха Присо на нищо! ЖАЛКИ СТЕ!!!

За Русев и В.Грънч. ,Присо беше един престъпник обидил хрисимата пловдивска агитка,набил цялата пловдиска полиция.А никой,освен "болните мозъци" не забелязаха провокацията на бразилеца,дори и Лулчев,който ядеше кюфтета край игрището.Коментарът ми за скандала с Даксон е че винаги има въэмеэдие. Съжалявам В.Грънч.,които е болен левскар,но не знам поради какви причини се прехвърли в Пловдив и става за смях с коментарите си.Аз се досещам защо има интерес към Пловдив,защото по едно време беше и ресьорен журналист на Лукойл,абе откъдето може да падне келепир.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

vasko1
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот vasko1 » 16 май 2012 17:32

Ей, как се дразня в момента - Томислав нз по какъв начин не се е обръщал към инж. Данчо и като цяло за управлението на волейбола, а сега Данчо Данчо и му слуша глупостите.

hristov67
Контакти:

Мнениеот hristov67 » 24 май 2012 22:15

ЗАЩО Херо ама къде е Петев ,ми хората разбраха къде е Петев в групата на чакащите ...........признание. Херо са го определили не Сульо , Пульо Спас и Бай Танас ами професионалистите т.е хората които разбират . Днес след като вече е грабнал всички призове Петев го няма и той каза "Лудогорец беше по-добър от всички във всичко" и е много прав. Да Лудогорец игра що годе най-приличния футбол през сезона ,Лудогорец победи ЦСКА в последния мач как ,защо и как няма голямо значение ,но.......пък и Домусчиев и компания помогнаха наистина в цялата и повсеместна организация.Бегъл поглед на есен и пролет и ще разберете как като си дал толкова много пари за стадион , база , някой друг футболист , няма начин как да не искаш да си върнеш тия пари бързо и така се започва с организацията.В Каварна играят първи кръг "Локо"/Пд/ и Лудогорец просто ей така не признават чист гол на пловдивския тим.Минаваш през някой други мачове и стигаш някъде там където примерно се играе срещу детската градина в Перник.Случайно ли се избира точно тоя мач за бойкот с Лудогорец , а защо не протестираха примерно срещу ЦСКА .Да протестират срещу ЦСКА има по-голям отзвук .ЦСКА е марка , ЦСКА има фенове като направиш протеста срещу ЦСКА ще те чуят в БФС , а срещу Лудогорец обслужваш кого ..........организацията на Лудогорец.......Отиваш после до друг мач Лудогорец - Литекс и на кого режат главата на Литекс ...като не им дават дузпа в последната минута/ако Литекс бие, ЦСКА е почти сигурен шампион/.Пък тя дузпата се вижда от самолет , но не и от БФС - /Лудогорец Арена/.От там пак отиваш на друг мач Калиакра - Лудогорец ...минута 13 Герасим Заков е фаулиран дузпата се вижда от плажа само не и от БФС арена,т.е Лудогорец Арена .Дузпа и червен картон за У.Голубович .........Да вадя ли още примери,не няма смисъл "Лудогорец беше по-добър от всички във всичко" казва го И.Петев. Каза И.Петев ама хората които разбират от футбол казаха ,не ти е мястото между първите трима драги Петев ти си още зелен в тая професия ............и хората го разбират .....Да еуфорията в Разград беше голяма ............Историята няма да запомни организацията която е направил Лудогорец , за да направи дубъл....Историята ще отчете този дубъл . Дали той ще се повтори времето ще покаже .......Защо Стойчо е там ли ,ми защотото Стойчо е треньор и от нищо прави нещо..........С болни ,куци , сакати , само като влезе в съблекалнята и отбора става друг и почва да бие наред .........ама Стойчо е роден победител той знае как се бие на терена . Той не знае как се бие с организация . В ония времена в които той е играл организацията е била по-слаба.Да се върнем на Лудогорец той наистина беше по-добър от всички ......но в последните минути на мача с ЦСКА , някой футболисти едва дишаха ,след мача физиономиите изглеждаха като изпити и изтрити от афиш на който пише Лудогорец "ШАМПИОН" .

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 29 май 2012 11:43

За промените в ЦСКА вчера така го заявихте че като че ли сте на 100 % сигурни че това ще стане . Дано сте прави , но от друга страна се получава нещо като лоша услуга от ваша страна с тази информация , защото сега времето до офицялното обявяване на влизането на Ганчев в ЦСКА си е агоня за феновете на ЦСКА . Още повече че през този период ще се начетем и нагледаме на свободни съчинения от всички журналисти :?
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 02 юни 2012 23:53

При цялото ми уважение към Томислав си мисля, че въпроса, които отправи към Иво Тонев относно дали ще може да намери някакво място, където да се пуши на Герена си е чиста проба антиевропейско мислене. При цялата тази пропаганда, която води и хората с право му вярват да се спортува това за мен беше абсолютно излишно.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 юни 2012 01:17

Отделно, че след този скапан сезон, най-малкият проблем на Тонев е да намери място за пушене на Герена. Но аз вярвам, че Русев го е питал това в кръга на шегата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 03 юни 2012 01:19

толкова му е акъла :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 06 юни 2012 18:26

Томиславе, защо не вземеш да направиш 1 интервю с президента на бфс и да го питаш как така се получи, че ненамалиха 'а' група, че треньора на младежите се оплаква вече толкова време, че младите не играят понеже нямат игрова форма, тий като първенството вече е приключило, че всяка година в 'б' група се отказват по 2-3 отбора, след като взимат лиценз и такива интересни въпроси да видиме в крайна сметка какво ще отговори.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 юни 2012 11:28

това са неудобни въпроси, а неудобни въпроси на Боби не се задават, щото ще секнат привилегиите .. както примерно се покри синчето след катастрофата по всички нива, като се почне от обикновения проскубан журналист и се стигне до полицията и държавните органи :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”