Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот DukeUnv » 20 авг 2009 17:17

shumnaliq написа:аве направете си 1 главна тема за Йовов и толкова. Там си го хранете

Теб какво те интересува в тоя форум какво се прави? Това не е форума на цска до колкото знам, че да имаш претенции? :? Има си модератори :)
Изображение

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Re: Имате ли надежда за реванша

Мнениеот valdi » 20 авг 2009 17:17

mimyto написа:Я винаги си иам надежда - там живеем :mrgreen: :mrgreen:

ахаха..да..ама нали знаеш -Я му\сака оно ми не даде :)

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 20 авг 2009 17:19

Надежда имаме... За съжаление нямаме аргументи!!! :oops: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 20 авг 2009 17:20

Бе айде бе сегаа сички сме спецялисти.Кой къде трябва да играе, какви тактики да ползвамеее. То нали живеем в такава държава де , секи разбира от сичко.Аз вчера Умишлено не написах какво мисля за тактиката , но ще го направя.За мен просто нещо от типа 4 - 4 - 1 - 1 не ми се нрави.За мен Левски трябва да атакува.4 -4 - 2 МИНИМУМ.Да не казвам , че и даже 4-3-3 е за Левски тактиката.Вчера гледах , че май Венцпилс са излезли като нас.4-4-1-1... и паднаха с 0-3.Какво е това нещо ? Яко атака и толко.Сега в Дебрецен ако сме 4-4-2 може и да им вкараме 2 гола ма киолко ще допуснем е друг въпрос.... тактиката на чичо Митко винаги ми е харесвала.Ние да вкараме един повече.... да де то при 3-2 за нас щеше да е много тежаво , ма там ни уреждаше и равен.А сегаа смее в газоболното
[center]ИзображениеИзображение[/center]

kini
Контакти:

Re: толерирането в БГ шампионата

Мнениеот kini » 20 авг 2009 17:20

злобарииии що не си гледате работата оставете нашият отбор на мира :oops:

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот Pro-European » 20 авг 2009 17:21

delpi написа:Pro-European, нали обсъдихме нещата в другата тема. Мисля, че там стигнахме горе-долу до съгласие с теб.
Просто за момента Йовов няма алтернатива и повтарям за 100-тен път, не превъзнасям Йовов. Просто смятам, че критиките, освиркванията и простотията по негов адрес са неоснователни на фона на цялостното състояние на отбора в момента и както споменах по-горе на фона на алтернативите на Йовов в отбора. Да мразиш и освиркваш Йовов значи да мразиш и себе си и Левски!

Ами да обсъдихме я, кой какво е разбрал е друга тема;)
Това че Йовов няма алтернатива е НОНСЕНС - един играч без психика, който пропуска в най-важните мачове и това му е патент,
греши пасове като третокласник - такъв играч винаги има алтернатива!
Казах го и в другата тема - Хичо е в дупка, но е млад и може да му дадем доверие, Йовов изчерпа всички възможни кредити на доверие и скъса нервите на левскарите.
И така мисля не само аз - публиката на Левски показва това отношение, хората не са будали!

Айде да вземеш да оставиш това, че който критикува Йовов, е против Левски - толкова е елементарно че няма накъде.
Йовов играе посредствено и няма място в Левски!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
beroefan
Контакти:

Re: Нека спрем да се заблуждаваме

Мнениеот beroefan » 20 авг 2009 17:21

Дано най-сетне наистина да спрете да се заблуждавате. Нито Левски, нито ЦСКА са силни отбори. И за всичко това може да се благодари на собствениците и най-вече на БФС и Перуци.
Футболът ни е сбъркан тотално. Във всеки мач всяко падане на футболист от Левски, ЦСКА и Литекс, по каквато и да е била причина се свири фаул. Много пъти и във най-различни форуми съм казвал - Тези дребни подпирания ви играят лоша шега. Всеки мач срещу принципно по-слаб отбор не се играе. Не се играе, защото предварително победата е решена. Това не е полезно за отборите ви. С всяка изминала година се вижда, че футболът ни затъва и Перуката нищо не предприема, а "грандовете" си карат по старому, защото така им отърва. Футболистите ви са разглезени и не се раздават на мачовете. С всички тези неща няма как да я докарате до някъде.
Отделно от всичко е нереалното самочувствие, че сте голяма работа и щом играете с отбор извън големите четири (Англия, Германия, Испания и Италия) ще го елиминирате. Това също пречи. Говорете след, а не преди.
Айде и със здраве!
БЕРОЕ ЗАРА

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 20 авг 2009 17:23

надежда има ама само тя остана.....поне да имаме 3 отбора в групите на ЛЕ и поне един да ги премине и да гледаме и на пролет БГ отбори в Европа..........силно се надявам да ги остраним,но ако играем като снощи може и да паднем с по-голям резултат.

Потребителски аватар
beroefan
Контакти:

Re: толерирането в БГ шампионата

Мнениеот beroefan » 20 авг 2009 17:23

Поздрави за поста. Много точно казано. Ама май никой няма да чуе отново. Просто така им отърва. Да живеят с илюзии за голяма работа.
ПЕРУКАТА ПРЕЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ! ОСЪЗНАЙТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ!
БЕРОЕ ЗАРА

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Нека спрем да се заблуждаваме

Мнениеот Делибаш » 20 авг 2009 17:26

love_hurts написа:Знаеш ли защо ви наричат евроидиоти...

За да ни обозначат, че /за разлика от останалите идиоти/ са ни гледали в Европа!!! :oops: :twisted: :twisted: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Архив”