Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kokich1981
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот kokich1981 » 20 авг 2009 13:10

ivan_kalev написа:
kokich1981 написа:
ivan_kalev написа:жалка история... вече се замислям дали да ходя в "Б" , не че ме е страх, че мога да изям боя, просто не искам да се идентифицирам с подобни утрепки, псевдоЛевскарчета ( в действителност комплексирани безполезни утайки, имащи се за расисти) и които си нямат идея какво всъщност означава Левски, за ценностите и идеалите утвърждавани през почти вековната му история...

те според мене сами не знаят какво са!расисти ли са,нацисти ли са,националисти ли са,фашисти ли са...и на същите не им минава на ум,че като почнат с маймунските викания,това може да преебе клуба за години напред...ама те нали са фашисти,кво им пука!!!

за тея мога да кажа, че са група комплексирани слабоумници, за които съм склонен да вярвам, че къде от вродена простотия, къде с участието на алкохола и наркотиците, са на стадиона за всичко друго но не и да подкрепчт любимия отбор, а не дай си боже и да обслужват нечии интереси (каквито мнения се чуват от тук от там)...

абе интереси чак не мисля...ама то за да облсужваш нечии интереси,трябва да имаш пипе,за да не прецакаш нещо...аз лично не бих се доверил на такива елементи

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 авг 2009 13:11

kokich1981 написа:
ivan_kalev написа:жалка история... вече се замислям дали да ходя в "Б" , не че ме е страх, че мога да изям боя, просто не искам да се идентифицирам с подобни утрепки, псевдоЛевскарчета ( в действителност комплексирани безполезни утайки, имащи се за расисти) и които си нямат идея какво всъщност означава Левски, за ценностите и идеалите утвърждавани през почти вековната му история...

те според мене сами не знаят какво са!расисти ли са,нацисти ли са,националисти ли са,фашисти ли са...и на същите не им минава на ум,че като почнат с маймунските викания,това може да преебе клуба за години напред...ама те нали са фашисти,кво им пука!!!

Абе,видяли са ,че ония на запад коравите фенове го правят. Що па те да останат назад. Дали са фашисти,нацисти..Има там Хитлер..Най-великия..Фюрера. Долу неграта,арабите , циганите,индианците,азиатците,ескимосите. Лацио и Рома са готини..На шалчетата им пише SS..това е щото са фашисти. Ди Канио е готин,щото е фашист. Нищо,че е рядко просто говедо.Ако Левски играе срещу Лацио или Челси ще сме за който бие..Щото са готини и сини. В училище сме двойкари,нямамаме гаджета,родителите ни се мразят,това ни се отразява. Всички жени са ку*ви,всички дето са вън от Б са семкари. В живота си нямаме място,обаче в Б всички ни знаят. Там си имаме място и никой не смее да ни се противопостави. Там сме силни. Особено като скочиме 30 на 2-ма. Имаме си наше място и няма да си го дадеме без бой. Който не е с нас е против нас и ще го биеме.
110 години любов!

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Re: Имате ли надежда за реванша

Мнениеот todordk » 20 авг 2009 13:11

THE G.A.M.E написа:Оптимист ? ДА ! Сигурен съм, че няма да загубим там.....но дали това ще е достатъчно за отстраняване......незнам. В едно обаче съм убеден.....ако вкараме първи през първото полувреме, тези заминават !

... е на тва се надяваме всички. ако вкараме 1-ви гол съм сигурен че ония ше се на..рат и ше се върнат в защита!
само трябва да се играе освободено така или иначе няма какво да се губи вече!
мач на честта се очертава там.
:!:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!

Мнениеот rhaegar » 20 авг 2009 13:12

1.Капут можеш да викаш на приятелите ти или вкъщи, на мене не си познал.
2.Ние когато сме играли на тоя стадион, Милко Балев е бил еротичен блясък в очите на баща му, а комунягите са се криели по горите и не гие било еня за футбол
3.А чий си го крепил на тоя стадион като не си левскар? Да си отишъл на летището да си видял Роналдиньо.Подкрепяли Барса ама някой друг път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

evelinho
Контакти:

Мнениеот evelinho » 20 авг 2009 13:14

groti написа:Абе,видяли са ,че ония на запад коравите фенове го правят. Що па те да останат назад. Дали са фашисти,нацисти..Има там Хитлер..Най-великия..Фюрера. Долу неграта,арабите , циганите,индианците,азиатците,ескимосите. Лацио и Рома са готини..На шалчетата им пише SS..това е щото са фашисти. Ди Канио е готин,щото е фашист. Нищо,че е рядко просто говедо.Ако Левски играе срещу Лацио или Челси ще сме за който бие..Щото са готини и сини. В училище сме двойкари,нямамаме гаджета,родителите ни се мразят,това ни се отразява. Всички жени са ку*ви,всички дето са вън от Б са семкари. В живота си нямаме място,обаче в Б всички ни знаят. Там си имаме място и никой не смее да ни се противопостави. Там сме силни. Особено като скочиме 30 на 2-ма. Имаме си наше място и няма да си го дадеме без бой. Който не е с нас е против нас и ще го биеме.

+1

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот Pro-European » 20 авг 2009 13:14

Groti,
съгласен съм с теб.
Твоите мнения са едни от най-ценните в този форум.
Авторът на темата: Ще спре ли..

someone
Контакти:

Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!

Мнениеот someone » 20 авг 2009 13:14

Ей Lord VOODOO комплексарче смешно, знаеш ти дали сме подкрепяли отбора си през целия мач или не, аз както и почти всички момчета в Б сектор не спряхме да пеем до последната секунда и след края на мача дори, в Спортал има клипче озаглавено "СЕКТОР Б остана верен докрай" може да го изгледаш и ще видиш как идват футболистите да ни поздравят, как пее целия сектор след края на мача... Ама дай и ти да се изкажеш, нали трябва да поплюеш малко... ЖАЛЪК СИ :!:

ПС А за глупостите, че си бил на мача с Барса с още 110 човека от Варна все фенове на Барса и във В не е имало левскари направо разцепи всичко... :lol: Бягай си играй пред блока на дама или в пясъка...
Последно да те питам на мачовете с Удинезе, Артмедия, Шалке половината от 40 000 по трибуните отново ли са били неутрални фенове ?

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Имате ли надежда за реванша

Мнениеот vladitol » 20 авг 2009 13:14

Жо ще играе ли ?
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Noq^
Контакти:

Мнениеот Noq^ » 20 авг 2009 13:14

groti написа:
kokich1981 написа:

Абе,видяли са ,че ония на запад коравите фенове го правят. Що па те да останат назад. Дали са фашисти,нацисти..Има там Хитлер..Най-великия..Фюрера. Долу неграта,арабите , циганите,индианците,азиатците,ескимосите. Лацио и Рома са готини..На шалчетата им пише SS..това е щото са фашисти. Ди Канио е готин,щото е фашист. Нищо,че е рядко просто говедо.Ако Левски играе срещу Лацио или Челси ще сме за който бие..Щото са готини и сини. В училище сме двойкари,нямамаме гаджета,родителите ни се мразят,това ни се отразява. Всички жени са ку*ви,всички дето са вън от Б са семкари. В живота си нямаме място,обаче в Б всички ни знаят. Там си имаме място и никой не смее да ни се противопостави. Там сме силни. Особено като скочиме 30 на 2-ма. Имаме си наше място и няма да си го дадеме без бой. Който не е с нас е против нас и ще го биеме.

:P :P :P Браво!!! Толкова си прав, че чак ме съмняваш да не си един от ТЯХ ;)

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 20 авг 2009 13:15

точно липсата на сиви клетки ги прави лесни за манипулация ... за да обслужват интереси това е напулно достатъчно... надявам се все пак да не е така... но тези приказки не ги чувам за пръв път и не от кой да е... Важното е отбора да се стегн и да върви напред , с или въпреки своите фенове... САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”