ivan_kalev написа:kokich1981 написа:ivan_kalev написа:жалка история... вече се замислям дали да ходя в "Б" , не че ме е страх, че мога да изям боя, просто не искам да се идентифицирам с подобни утрепки, псевдоЛевскарчета ( в действителност комплексирани безполезни утайки, имащи се за расисти) и които си нямат идея какво всъщност означава Левски, за ценностите и идеалите утвърждавани през почти вековната му история...
те според мене сами не знаят какво са!расисти ли са,нацисти ли са,националисти ли са,фашисти ли са...и на същите не им минава на ум,че като почнат с маймунските викания,това може да преебе клуба за години напред...ама те нали са фашисти,кво им пука!!!
за тея мога да кажа, че са група комплексирани слабоумници, за които съм склонен да вярвам, че къде от вродена простотия, къде с участието на алкохола и наркотиците, са на стадиона за всичко друго но не и да подкрепчт любимия отбор, а не дай си боже и да обслужват нечии интереси (каквито мнения се чуват от тук от там)...
абе интереси чак не мисля...ама то за да облсужваш нечии интереси,трябва да имаш пипе,за да не прецакаш нещо...аз лично не бих се доверил на такива елементи