Мнениеот THE G.A.M.E » 20 авг 2009 12:46
Умишлено не писах снощи, след мача.....за да може както е казал народа: ' Утрото е по мъдро от вечерта"
И аз така....преспах, че да може на "свежа" глава, да коментирам случилото се снощи. А то какво ли има да се коментира.....играхме така, както през второто полувреме в Баку ! Тогава ни се размина, и не ни вкараха гол.......сега обаче- беше различно ! Унгарците не са голите откъм тактика азери......в интерес обаче на истината, ще кажа това което написах в една друга тема по рано днес.......толкова слабо играхме и срещу Локо Сф. през миналата есен, нали се сещате ? На мен лично, този мач много ми напомняше на онзи, само че локото ни биха с 3:0 а тези с 2:1.....искам да кажа, че аз за разлика от някои.....не смятам че маджарите са някакъв супер отбор ! Просто им тръгна играта.....този зверски шут на Боднар, още в 11 мин. ни уби.......а същевременно на тях им отвори играта ! Ако ние бяхме вкарали първи мисля, че щяхме да спечелим с два гола разлика. А и, да обърнем внимание на това, че на практика ние играхме с двама човека по малко ! Какво играха Христов и Сърмов ? Отделен е въпроса, че освиркването на Христов беше грозно ! А Сърмов.......тоя никога не съм го харесвал като футболист, не ми харесва......и няма и да го харесам, ако ще и хетрик да забоде в Будапеща ! А като е тръгнало да анализирам играчите......ето и впечатленията ми от останалите:
Петков: за пръв път от много време на сам, го видях разколебан в някои ситуации, а също и при гола, можеше да се намеси по добре.....но иначе извади- за пореден път, доста опасни удари.
Минев: ужасно представяне....от нетипичната позиция ли, какво.....незнам, но много грешки и грешни пласирания от негова страна.
Топчо.......един от добрите, доста опасности предотврати ! Можеше единствено, да се намеси при вторият гол на унгарците.
Генев: ужасен мач за него.....беше напрегнат, и направо си изгоря !
Вагнер: много приличен мач.....обаче типично в негов стил, колеблив в отбрана, но има оправдание.....Йовов който беше в неговата зона, рядко му помагаше. Иначе много силен в атака....мисля- най опасните центрирания дойдоха от него !
Сърмов: кой е тоя......и игра ли ? Не може толкова атаки, от нескопосано изнасяне, поемане и спиране на топката, да опропастиш бе братче ! Тоя става, само ако трябва да се бави резултат в последните 15-20 мин. .....или ако пък трябва да се контузи някой противник !
Бардон: Най добрият ! Вярно сбърка пасове.....но той предимно ни изнасяше топката, и всичко по опасно пред вратата, беше от него....не му е работа да разбива противниковите атаки ! А, и вкара гола, който все още ни оставя в играта.
Тасевски......длъжник ! Очаквах много от него.....посредствен мач. Все пак се отличи с подаването към Зе, след което стана гола.
Зе Соареш: Активен както винаги.....но неефективен ! нямаше с кой да се дублира на фланга.
Йовов: не лош мач.....като изключим поредният му, просто безмъртен пропуск.
Христов: Този игра ли ?
Ортега: не лошо включване.....но като цяло нямаше как да е полезен, с тези високи топки с които играхме в нападение....."жертва на тактиката"
Жо: за невъстановен играч-това което игра.......толкова !
Кръстовчев: за 6-7 мин. игра....какво да го коментираме ?
Достанич: Сбърка състава в този важен мач ! Незнам дали Шакиб е бил контузен и за това не игра....но ако не е така, то много глупава грешка на сърбина ! С Безукан отдясно и Минев от ляво, едвали щеше да има такава паника в защитата ни.
В заклчючение.......не мисля, че Левски може да играе по слабо......така че, в Унгария очаквам един различен Левски ! Спокойно момчета......ако вкараме първи там, тия ще ги опечем !
П.П. На кой идиот бе мамка му, му хрумна да се намокри така терена ? Беше ли нужно подбно безумие ? ? !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center]

[/center]