Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Re: Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Мнениеот todordk » 20 авг 2009 11:59

sin_sram_i_rezil написа:че пак станахте за резил няма спор, две години поред жребият ви целува и ви дава най-нетитолуваните съперници и две години ви правят за смях, не казвам че са слаби отбори, но по-слаби от тях просто няма в лигата... я си играйте с Ботев всеки кръг и си гледайте кефа спокойно, там няма да имате проблеми с тактиката. Чудя се само нямахте ли още двама леви защитници за центъра на отбраната, не че не бяха всички леви :)

АЛО...
Аз пък ще ти напиша част от отборите които се БОРЯТ за мястото където вече ЛЕВСКИ ще играе.
Не че сме се отказали от ШЛ но все пак сме реалисти за разлика от вас!

AS Roma,
FC Basel
PSV Eindhoven
Hamburger SV
Toulouse
Dinamo Moscow
CF Villarreal
NAC Breda
PAOK Thessaloniki
Aston Villa
Rapid Vienna
Sturm Graz
Steaua Bucuresti
AEK Athens
Shakhtar Donetsk
Partizan Belgrade
Brøndby
Slavia Prague
Hertha BSC Berlin
Fenerbahce
Club Brugge
Ajax Amsterdam
Benfica
Galatasaray
Genoa
Lazio
Sparta Prague
Lille
Everton
Fulham
Valencia
Zenit St. Petersburg
Athletic Bilbao
Werder Bremen

Така че МЛЪК и в кочинката! ПЪК довечера ше броим (ако можем до толкова :))))))
:twisted:

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 20 авг 2009 12:00

Обаче на сички им е гадноо, Йовов направи корноя номер, ЛЕвски игра безобразно отзад.Нали това е ясно.Обаче сега секи пищи кой да ни е нов тренер.Абе чакайте бе , смешно е.А иначее нали сички бяхме уж спокойни , че имаме гарантирани 6 мача в Европа до Декември , дай боже и след това.Сега сеедно отпадаме и край , още 2 мача с някои като Жилина , и агонията за тая година да свършва.НЕ така , има още мНООООООООООООООго мачове ! ! !
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 20 авг 2009 12:01

todordk написа:
sin_sram_i_rezil написа:че пак станахте за резил няма спор, две години поред жребият ви целува и ви дава най-нетитолуваните съперници и две години ви правят за смях, не казвам че са слаби отбори, но по-слаби от тях просто няма в лигата... я си играйте с Ботев всеки кръг и си гледайте кефа спокойно, там няма да имате проблеми с тактиката. Чудя се само нямахте ли още двама леви защитници за центъра на отбраната, не че не бяха всички леви :)

АЛО...
Аз пък ще ти напиша част от отборите които се БОРЯТ за мястото където вече ЛЕВСКИ ще играе.

AS Roma,
FC Basel
PSV Eindhoven
Hamburger SV
Toulouse
Dinamo Moscow
CF Villarreal
NAC Breda
PAOK Thessaloniki
Aston Villa
Rapid Vienna
Sturm Graz
Steaua Bucuresti
AEK Athens
Shakhtar Donetsk
Partizan Belgrade
Brøndby
Slavia Prague
Hertha BSC Berlin
Fenerbahce
Club Brugge
Ajax Amsterdam
Benfica
Galatasaray
Genoa
Lazio
Sparta Prague
Lille
Everton
Fulham
Valencia
Zenit St. Petersburg
Athletic Bilbao
Werder Bremen

Е синко това не е голям повод за оптимизъм... да де знам защо си го написал това , но не е повот за оптимизъм , за нито един от наще клубове... Аз незнам кой от тия сички можем да победим.Май никoй.МАлее какво ни чака въпреки сичкоо
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 20 авг 2009 12:18

хубави отбори си наредил за УЕФА, няма къде да загубите и точка с тях :)... вярно ли, че новата ви тежка клетва била - " И дано те уЖили финладски скиор от Трактор с Дебърцин", а :)
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

nadal_11
Контакти:

Мнениеот nadal_11 » 20 авг 2009 12:20

bai mile написа:
todordk написа:

АЛО...

AS Roma,
FC Basel
PSV Eindhoven
Hamburger SV
Toulouse
Dinamo Moscow
CF Villarreal
NAC Breda
PAOK Thessaloniki
Aston Villa
Rapid Vienna
Sturm Graz
Steaua Bucuresti
AEK Athens
Shakhtar Donetsk
Partizan Belgrade
Brøndby
Slavia Prague
Hertha BSC Berlin
Fenerbahce
Club Brugge
Ajax Amsterdam
Benfica
Galatasaray
Genoa
Lazio
Sparta Prague
Lille
Everton
Fulham
Valencia
Zenit St. Petersburg
Athletic Bilbao
Werder Bremen

Е синко това не е голям повод за оптимизъм... да де знам защо си го написал това , но не е повот за оптимизъм , за нито един от наще клубове... Аз незнам кой от тия сички можем да победим.Май никoй.МАлее какво ни чака въпреки сичкоо

АЕК, Генуа и Щурм и Стяуа можем, а също и много други, ако играем със сърце! :!: :) ;)
Левски над всичко и всички, стига изпадахте, особено ти в някакви размишления и ониния... :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 авг 2009 12:46

Умишлено не писах снощи, след мача.....за да може както е казал народа: ' Утрото е по мъдро от вечерта"
И аз така....преспах, че да може на "свежа" глава, да коментирам случилото се снощи. А то какво ли има да се коментира.....играхме така, както през второто полувреме в Баку ! Тогава ни се размина, и не ни вкараха гол.......сега обаче- беше различно ! Унгарците не са голите откъм тактика азери......в интерес обаче на истината, ще кажа това което написах в една друга тема по рано днес.......толкова слабо играхме и срещу Локо Сф. през миналата есен, нали се сещате ? На мен лично, този мач много ми напомняше на онзи, само че локото ни биха с 3:0 а тези с 2:1.....искам да кажа, че аз за разлика от някои.....не смятам че маджарите са някакъв супер отбор ! Просто им тръгна играта.....този зверски шут на Боднар, още в 11 мин. ни уби.......а същевременно на тях им отвори играта ! Ако ние бяхме вкарали първи мисля, че щяхме да спечелим с два гола разлика. А и, да обърнем внимание на това, че на практика ние играхме с двама човека по малко ! Какво играха Христов и Сърмов ? Отделен е въпроса, че освиркването на Христов беше грозно ! А Сърмов.......тоя никога не съм го харесвал като футболист, не ми харесва......и няма и да го харесам, ако ще и хетрик да забоде в Будапеща ! А като е тръгнало да анализирам играчите......ето и впечатленията ми от останалите:
Петков: за пръв път от много време на сам, го видях разколебан в някои ситуации, а също и при гола, можеше да се намеси по добре.....но иначе извади- за пореден път, доста опасни удари.
Минев: ужасно представяне....от нетипичната позиция ли, какво.....незнам, но много грешки и грешни пласирания от негова страна.
Топчо.......един от добрите, доста опасности предотврати ! Можеше единствено, да се намеси при вторият гол на унгарците.
Генев: ужасен мач за него.....беше напрегнат, и направо си изгоря !
Вагнер: много приличен мач.....обаче типично в негов стил, колеблив в отбрана, но има оправдание.....Йовов който беше в неговата зона, рядко му помагаше. Иначе много силен в атака....мисля- най опасните центрирания дойдоха от него !
Сърмов: кой е тоя......и игра ли ? Не може толкова атаки, от нескопосано изнасяне, поемане и спиране на топката, да опропастиш бе братче ! Тоя става, само ако трябва да се бави резултат в последните 15-20 мин. .....или ако пък трябва да се контузи някой противник !
Бардон: Най добрият ! Вярно сбърка пасове.....но той предимно ни изнасяше топката, и всичко по опасно пред вратата, беше от него....не му е работа да разбива противниковите атаки ! А, и вкара гола, който все още ни оставя в играта.
Тасевски......длъжник ! Очаквах много от него.....посредствен мач. Все пак се отличи с подаването към Зе, след което стана гола.
Зе Соареш: Активен както винаги.....но неефективен ! нямаше с кой да се дублира на фланга.
Йовов: не лош мач.....като изключим поредният му, просто безмъртен пропуск.
Христов: Този игра ли ?
Ортега: не лошо включване.....но като цяло нямаше как да е полезен, с тези високи топки с които играхме в нападение....."жертва на тактиката"
Жо: за невъстановен играч-това което игра.......толкова !
Кръстовчев: за 6-7 мин. игра....какво да го коментираме ?
Достанич: Сбърка състава в този важен мач ! Незнам дали Шакиб е бил контузен и за това не игра....но ако не е така, то много глупава грешка на сърбина ! С Безукан отдясно и Минев от ляво, едвали щеше да има такава паника в защитата ни.
В заклчючение.......не мисля, че Левски може да играе по слабо......така че, в Унгария очаквам един различен Левски ! Спокойно момчета......ако вкараме първи там, тия ще ги опечем !
П.П. На кой идиот бе мамка му, му хрумна да се намокри така терена ? Беше ли нужно подбно безумие ? ? !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 20 авг 2009 13:11

bai mile написа:Обаче на сички им е гадноо, Йовов направи корноя номер, ЛЕвски игра безобразно отзад.Нали това е ясно.Обаче сега секи пищи кой да ни е нов тренер.Абе чакайте бе , смешно е.А иначее нали сички бяхме уж спокойни , че имаме гарантирани 6 мача в Европа до Декември , дай боже и след това.Сега сеедно отпадаме и край , още 2 мача с някои като Жилина , и агонията за тая година да свършва.НЕ така , има още мНООООООООООООООго мачове ! ! !

Е ти още 6 такива мача и чакаш?

И какво точно промени Ратко Достанич, че не ми стана ясно? А да, върна Кръстовчев и изгони Иван Цачев.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 авг 2009 13:42

[quote="THE G.A.M.E"][/quote]

Защо смяташ,че не е работа на Бардон да помага в дефанзивен план? Това е модерния футбол. Защитата започва от нападателя. Оставиш ли халфовете да си играят играта,губиш. Винаги.За мен при все,че беше малко по-малко слаб от другите той е голям длъжник,заедно с Дарко. Те трябваше да пресират защитниците и халфовете на Дебрецен. Вчера оставяхме страшно много свободни пространства за халфовете на унгарците. От това и ни надиграха толкова категорично. Мое мнение.
110 години любов!

buki
Контакти:

Мнениеот buki » 20 авг 2009 13:58

Искам да кажа няколко думи за мача снощи.Резултатът е 1:2 .Изоставаме реално с 2 гола и какво от това.Нима Левски не може да вкара в Унгария тези 2 гола.Не разбирам защо винаги се правят драматични изказвания по медиите,хули се един или друг отбор.Фен съм на Левски,но това е тенденция и спрямо ЦСКА,Литекс и Черно море.Всички преди мач говорят ,нахъсват,а след загуба трябва задължително да има нападки.Нали затова е спорт ,след като сега сме загубили да се вдигнем и да спичелим ,защото никой не помага с нападките си преди и вторият мач да е свършил.Някои ще кажат ,че играта сама говори,но Левски е играл и много по-слабо.Вярно е че топката ритна Йовов на няколко пъти, вместо той нея , но с повече концентрация и себераздаване специално на нападателите(Георги Христов)q 2 гола не са невъзможни.Истината е ,че спорта в България като цяло е под средното европейско ниво ,но нека бъдем фенове на Левски,ЦСКА и изобщо на БГ спорта докрай ,защото е много лесно да се говори и хули.Надявам се някой да го прочете и да се замисли дали не съм прав. :|

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 20 авг 2009 18:17

Напълнихте ми душата , във село подуяне синьо знаме ще................................................................. :lol:

Върни се в “Архив”