Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансферната политика и Батков
Ми то всички вече го знаят. Не става с "като влезнем в ШЛ, ще купим футболисти". Купи ги за да влезнеш, те ще ти избият парите тройно. Дал бил 12м лични пари за Левски. Тези 12м ги направи с едното влизане в ШЛ. Това ни е втори пореден (почти) пропилян шанс да влезнем в големите пари, а се вижда, че без пари не става. Само че, за да получиш, трябва първо да дадеш. Явно Батков не го знае това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!
Не те знам, човек откъде си що си. Ма ако си от София срам за тебе, щото не знаеш историята на града си. Как е заселен от 50-те до 70-те и кой живее в София. Как да е. Предполагам си цесекар, може би и червен гласоподавател, а като такъв, не признаваш историята. Да, това е отбора на народа. А като елементи като тебе - е ясно какъв е народа. Срам и за тебе, срам и за мене. Представянето на "сините" беше адекватно на състоянието на "народа". Лигльовци и надувки - несериозници. Да, точно така, и аз съм таъв. И не съм горд от това. Каквото сам си направи човек- друг не може да му го направи. Това е. Чао и ако не мислиш, че си част от този народ... Ти си знаеш.
П.С. Къде ги видяхте тези 20 000?
П.С. Къде ги видяхте тези 20 000?
Бижутера написа:Има и реванш бе хора...ами ако сърмов я ритне тогава топката в 12-та минута с куция ботуш и тя авземе та влезе кво прайм?
Ще инкасираме загуба с 3:1 . Ако играта не се промени коренно (а това няма как да стане,като гледам стила на отбора в последните 4-5 мача) ,само безумен късмет може да ни отърве. А вчера не го заслужихме. Имахме късмет срещу смешниците от Баку. Тогава хората се насраха да хвалят Ратко и отбора. Дори и след като в първия мач се измъкнахме. Тогава решихме да величаеме Баку. След втория мач в еуфорията,никой не спомена как играхме. Как за пореден път топката се изсипваше в наказателното поле на противника. Същото беше и след мача с Литекс за СК. Имаше оправдания. Предстоят важни мачове,бръм бръм и така нататък. Победата срещу Ботев ни замаза очита,а срещу миньоро бяхме по-заети да псуваме полу-човеците,отколкото да обърнеме внимание на играта.
110 години любов!
Re: СЪРМОВ
сърмов е добър играч когато няма топка в краката.....умее да пресира и да затваря противника......типичен черноработник
-
- Контакти:
Сгрешихме ли състава срещу Дебрецен
Все още не мога да си обясня как унгарците ни надиграха толкова лесно във всички линии и особено в нападение, където отправиха 24 (!) удара към нашата врата. Сигурно повече отколкото в мачовете ни с Челси. Искам да споделя мнението си относно състава на отбора. Втрещен съм от това как в най-важния мач за сезона излязохме с безумно променена защита. Имам предвид двата леви бека Вагнер и Веско Минев. Вярно е, че Живко е контузен, а Рабех - наказан. Но защо отдясно не игра Бензукан. Веско играе перфектно като титулярен ляв бек. А сега въпреки, че се стара много, се виждаше как се мъчи и на моменти все едно не знаеше къде се намира. По този начин се съсипа дясната част на отбраната. На Зе непрекъснато му се налагаше да прави дълги спринтове назад. Отляво - Вагнер. Вярно - опитен, техничен. Но супер тромав. Отдавна не е играл. Многократно издишаше в защита и не покриваше фланга, както стана при втория гол. Надиграваха ни и в средната линия, въпреки старанието на Бардон. Допълнително ги улеснихме и с излизането на Тасевски. Не че игра кой знае колко, но беше сменен с нападател, което отслаби и без това слабата халфова линия. В нападение Георги Христов не успя да направи нищо. В случая не е виновен. Но така и нямаме класни нападатели. Христов, Еньо и Ортега. Кой от тях и с какво е по-добър от юношата Цачев например, когото засилихме в Пирин. Да каже Батков - нямаме пари за играчи. Или имам, ама не ми се дават. А не да казват - парите не са проблем, обаче си имаме достатъчно добри играчи. Гонзо твърди - Георги Христов е централния нападател на Левски, друг не ни трябва. Може, ама друг път. Досега на практика Гошо си е все още централния нападател на средняка Ботев. Товари ме го с нереални очаквания, а после го освиркваме. Момчето се старае много, но още няма класа. Не е играч за ШЛ. Абе, много ми е болно за всичко. И тоя случаен сватбарски шут на Боднар, и нашите пропуски...
Абе, guinness твоето отборче когато игра с европейския шампион защо вашата публика не напълни стадиона, а ние вчера имахме повече публика отколкото вие срещу Ливърпул. И какво лошо има, че хората примерно от Ихтиман идвали да гледат мача ? Айде комплексарче излизай навън и мисли за вашия мач довечера, защото не ви чака нищо добро.

- Бижутера
- Контакти:
имаше 18 000 на стадиона....малко повече отколкото ЦСКА-Ливърпул 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:имаше 18 000 на стадиона....малко повече отколкото ЦСКА-Ливърпул
" Maлко повече " само с около 7-8 хил.

groti написа:Бижутера написа:Има и реванш бе хора...ами ако сърмов я ритне тогава топката в 12-та минута с куция ботуш и тя авземе та влезе кво прайм?
Ще инкасираме загуба с 3:1 . Ако играта не се промени коренно (а това няма как да стане,като гледам стила на отбора в последните 4-5 мача) ,само безумен късмет може да ни отърве. А вчера не го заслужихме. Имахме късмет срещу смешниците от Баку. Тогава хората се насраха да хвалят Ратко и отбора. Дори и след като в първия мач се измъкнахме. Тогава решихме да величаеме Баку. След втория мач в еуфорията,никой не спомена как играхме. Как за пореден път топката се изсипваше в наказателното поле на противника. Същото беше и след мача с Литекс за СК. Имаше оправдания. Предстоят важни мачове,бръм бръм и така нататък. Победата срещу Ботев ни замаза очита,а срещу миньоро бяхме по-заети да псуваме полу-човеците,отколкото да обърнеме внимание на играта.
A дори Миньор с малко повече самочувствие и късмет можеше да даде сигнал,че отбора на Левски е слаб.В събота Петков имаше доста работа
Re: Бой по трибуните!
Това са хора, които вкъщи ги малтретират и искат навън да се покажат на голяма работа, но в действителност са СМЕШНИЦИ!!!