Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот toti75 » 20 авг 2009 09:31

Кое и беше доброто на тактиката? Нахлуването с родилни мъки по крилата и последващите балонни центрирания с цел да е по-удобно за вратаря ли? Не виждаш ли че вече и Зе не тича като едно време, усети се че го правят на луд дето го карат да търчи след което да подава на противниковия вратар :idea:

gerganaa
Контакти:

Мнениеот gerganaa » 20 авг 2009 09:32

не го знам тоз асус как играе ама гадев си е най добрия
ама уви

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Re: Истината и равносметката

Мнениеот vanko99 » 20 авг 2009 09:34

Истината е, че това е нивото на българския футбол. Аз съм цесекар, но не мога да кажа , че съм доволен от това, което стана снощи. Защото не е добре за България. Защото излиза, че държави като Унгария, Словакия, Финландия и дори Беларус вече са ни надминали във футболно отношение. С всяка една година българския футбол затъва все по дълбоко. А ние тук спорим кой е по-велик. Истината е, че що се отнася до представянето в евротурнирите в последните 20 години трябва да спорим по въпроса: Кой е по-малко смешен?
В момента България няма отбор дори за групите на Лига Европа.... :roll:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2009 09:36

Мечтаният състав на Левски ми е този, но който Батков вече не е собственик!!! :evil:

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 20 авг 2009 09:42

хахаха - като се преобърне колата пътища много....

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Истината и равносметката

Мнениеот XTaz » 20 авг 2009 09:42

дето има една приказка рибата се вмирисва от към главата.С борат президент толкова. не може в дясната зона да нямаш алтернатива. нито на Миланов, нито на Зе. още миналата година се видя че няма стабилен опрен халф. и лошото е че и от юношите няма надежда. резултата го видяхме вчера. последни на турнира "Юлиан Манзаров"
за мен положението е тъжно. аз лично надежда не виждам. за бг отбора е ок, но за европа. почти всички отбори имат по-здрави физически играчи от Левски. не може двете ти крила да са общо 3 метра и 100 килограма.
Наложителна е генерална промяна в левски. иначе нищо добро не ни чака.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

james75
Контакти:

Мнениеот james75 » 20 авг 2009 09:43

Добре де,ами за Ортега никой нищо не казва.А аз си мисля,че малкото време в което игра имаше чисти положения които пред Христов ги нямаше.За мен Ортега е пълен въздух.Като търсехте нападател толкова ли не видяхте Платини например било и под наем.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот Oskron » 20 авг 2009 09:45

Айде пак Йовов основния виновник ........ Йовов игра на едно прилично ниво направи си дежурния пропуск, но не е виновен за загубата стига сте се вторачвали само в един или двама.

Вчера грешки и грешници много - Достанич обърка защитата с преместването на Веско от дясно и пускането на Вагнер като титуляр така дефакто бяхме д трима нови отзад необиграни, не коригира това нещо по време на мача, обърка смените особено тази на Дарко. Гошо Петков първото полувреме беше трагичен и много неориентиран, което е много нетипично за него ..... случва се - обаче си представям ако на негово място беше Иванков или Ники Михайлов сега щеше да има 10 теми за тях. Жоро Христов и той пак не надскочи себе си - май вече е ясно че не е нападателя който ни трябва.

В общи линии смятам че не играхме толкова лошо, момчетата се раздадоха но срещу нас беше един явно по силен отбор и треньор който ни познаваше по добре отколкото ние тях.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 авг 2009 09:46

Срам или Просто свикнахме?
Горд съм че съм Левскар и такъв ще умра!
Срам ме е не от името на отбора ми, срам ме е от мишоците носещи сините екипи.
Чудя се как да започна? Какво да напиша? Защото ми е тежко, тежко е в душата ми, тежко е и болно е лицето ми, болен съм и аз. Гласът ми ще ми липсва в следващите дни, но вместо от радост, той ще липсва от мъка и няма да бъде чут, ще остане като гласът на милионите Левскари – глас в пустинята.
Как да започна питам се отново? С Какво?
Заслужиш ме си подигравките, които Цесекарите ще ни ударят, заслужих ме си всичко, защото това което посееш това ще поникне.
Какво посяха Ръководството и персонала на Левски? – Нищо не посяха.
Какво посяват другите отбори- Цска, Литекс, Локо Пд, Ботев – сеят срам.
Драги ми фенове да България има своите велики отбори и сега ще се бием с това, кой от тези отбори е по ВЕЛИК. НО ЛЕВСКИ И Цска са велики и Локо Пд е велик и Ботев е Велик и Марек е велик, но всичко е минало и повечето не сме били живи, когато тези отбори са били Велики, сега тези отбори са лайняни, Какво ни е бъдещето? ЧЕРНО АМА АДСКИ ЧЕРНО.
Сега ще се опитам да дам своето мнение:
Г-н Батков наистина благодаря за всичко, което направихте за Левски, но все пак имам въпроси- Къде са милионите от предното ни класиране в КЕШ! Взехте 6-7 милиона, дадохте половин за трева, половин за рейс и двеста хиляди за общежитие, КЪДЕ СА ДРУГИТЕ?
Спрете да се излагате с некомпетентните си изказвания, Всички ви се смеем.
В Бг има двама истенски футболиста единият е Велизар Димитров, но той се усети и се махна, другият е Кривият, да защо какво ви попречи? 200000хил който ви поискаха или това, че вие ги нямате тези пари????
Батков – време е ХОДИ СИ СТИГА ТОЛКОВА ЛЪЖИ И СРАМ.
Защо сменихте Велев точно преди старта на най-важните мачове. Така не се прави, за това и Вие Батков ще останете в историята като единственият президент Идиот.
Кой Ви даде съвет да вземете Достанич??????????
Г-н Баждеков – Не ви благодаря за нищо. Да бяхте изтеглили нещо от сорта на Атлетико, Лион и т.н та срама да е по малък.
За снощи Благодаря за „перфектната” организация , 3 пропускателни пункта, 50 минути чакане да вляза в стадиона. Да ви кажа имаше малки деца и възрастни хора. Стадиона бе супер чист, седалките въобще не бяха счупени.
Г-н Георги Иванов и другите шефове на школите в Левски – благодаря ви, че изтървахме Двамата си най-добри юноши и си измивате ръцете един на друг- тъпаци такива.
Браво отново на Батков, че изгони холандеца, който работеше в школата ни допреди 3 години и тогава юношите ни мачкаха навсякъде, сега човека работи при Литекс и вчера тяхните юноши биха тези на Барса и станаха 1-ви, а нашите последни – Евалата на всички тъпаци дето сте там и работите, продължавайте в същият дух.
Г-н Достанич- първо ще цитирам едни заглавия от един вестник – ДОСТАНИЧ ЛЪЖЕЦА!!!!!! ДОСТАНИЧ 8 ГОДИНИ 12 ОТБОРА – ПРОВАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!!!!!!!!!
Достанич разкриха те в Цървена Звезда, Венци Стефанов те разкри, в Китай те разкриха и ние снощи те разкрихме.
Макар, че аз те разкрих още с първото ти интервю- ДА ТИ ДАМ ЛИЧЕН СЪВЕТ- КАТО СТАВАШ ТРЕНЕР НА ОТБОР ОТ РАНГА НА ЛЕВСКИ,ЦСКА ИЛИ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – ПЪРВИТЕ ТИ ДУМИ СА – АЗ ИДВАМ ТУК ЗА ДА СЪМ ШАМПИОН И ДА СПЕЧЕЛИМ ВСИЧКО И ДА СМАЖЕМ ПРОТИВНИЦИТЕ!!!!!! А не да ми говориш, че ще опиташ да направиш нещо.
Г-н Достанич как е възможно да си домакин да ти трябва победа на всяка цена и да излезеш с един нападател????- МИШКА си?? Колко трябваше да мине за да пуснеш Ортега( евала на това момче- само то породи усмивка в мен) тичаше от едното наказателно да другото, скачаше бореше се шпагати и всичко. Колко ти трябва за да пуснеш Крастовчев??? 5 мин преди края???? Толкова ли си тъп или??
Как ще пуснеш Веско в противоположният му фланг???? Толкова ли си тъп?
Тука към всички тренери в Бг – хора луди ли сте стига с тази умряла схема на този умрял човек(мъри) каква е тази схема? За такава схема или трябва да имаш играчи от световна класа или с тази схема излизат малките отбори в Испания,Италия, Англия и се опитват да вземат нещо от грандовете им. Защо налагате нещо което не работи????
Дойде Дебрецерн пуснаха си двама в атака и смачкаха сините мишки.
Достанич – толкова ли си тъп , че пускаш двама еднотипни футболиста да играят Бардон и Тасевски.
Спор няма ЛЕВСКИ Без Гаджев и да го бием и какъвто и да е Рабех и отпреде Гонзо е кръгла НУЛА.

Стигнах и до Г-да Играчите на Левски , тук ще пиша не само за тези на Левски, но и за тези на Цска- защото това са двата гранда – когато срещу вас излезе отбор от ранга на Баку на Пирин , на горно нанадолнище – вашият манталитет е че още от съблекалнята резултата е 3:0 ЗА ВАС.
Така за играчите на Левски- то не става само с талант, трябва и Манталитет, трябва да си перде, да искаш победата още преди да знаеш срещу кого излизаш, а когато усетиш рева на милионите сини или червени фенове да умреш на терена не за себе си, а за тези хора дошли да ти се порадват, дошли с капчицата надежда, че в това сиво ежадневие точно Вие ще сте тези които им давате вярата, надеждата, усмивката по лицата, но уви явно или ние не сме дорасли или вие. – Сами преценете.

Да кажа няколко думи и за 19000 хилядите на стадиона и за едни 1000 в дясната долна част на Б сектор( това се отнася за всички агитки в Бг). На първите шапка им свалям. Истенски европейци. Истенски фенове. На онези 1000 глупаци не ви ли стига??? Колко още ще ни излагате пред Европа и европейците????
И тука нещо към всички фенове не ви ли писна да не третират като боклука на Европа?? 90% от хората карате коли, които са за другата част на Европа – Боклук.
Идват някакви второразрядни футболисчета на проби и си пишат визитки че са играли къде ли не и не лъжат, НА МЕН МИ ПИСНА ДА СЪРБАМ БОКЛУКА НА ЕВРОПА, АЗ СЪЩО СЪМ ЕВРОПЕЕЦ И ЛЕВСКАР И ЩЕ УМРА ТАКЪВ!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!!!
С уважение Илиан Костадинов!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

vonzo
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот vonzo » 20 авг 2009 09:47

Странно, как всички плюят Йовов, а Георги Христов минава между капките??? Аз съм съгласен със сбърканата тактика и тоталната суматоха в защитата ни. Целия отбор е виновен и треньора, но това ни е за поука. Бардон и вагнер бяха много добри, всички други бяха зле, даже йовов беше най-добър от зле представящите се. Втория мач ще играеме по-добре. НЕ СКАПВАЙТЕ ОТБОРА ПРЕДИ ВТОРИЯ МАЧ! САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”