Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот Helguera » 20 авг 2009 09:14

nikawr написа:Като гледам всички сте Левскари, ама никой не отбелязва факта, че просто Левски толкова си може! Играчите не можаха една топка на гърди да поемат както трябва бе.... все едно се удряше в дърво топката.. това са професионални играчи, може ли такова нещо! Все пак Левски имаха няколко чисти половения, но и Дебрецен какви имаха.... така, че просто това е реалността за бг футбола момчета - една кръгла нула сме...
Дано вторият мач левски има повече късмет, защото само с футболните умения са много назад за мое голямо съжаление....

п.с. когато играят бг отбори и когато не играят добре винаги ми иде да счупя ТВ-то, както снощи........, не съм от ЦСКА... :)

Аз ако съм треньор на отбора , ще ги изкарам и до следвашия мач ще се тренира само поемане на топката, без значение на гърди или с крак. Не може да се отбива от играчите все едно се удря в стена....... А Жоро Христов -таланта една топка не си спря , за какво да говориме , голмайстора на първенството преди година............

b.w.
Контакти:

Re: Какво правим сега 7 дни ?

Мнениеот b.w. » 20 авг 2009 09:14

7 дни ще избистрят тактическата схема за "реванша".Вече щели да играят освободено.То май и вчера играха така,особено в защита.Направо не ми се мисли,ако унгарците ни вкарат и там ранен гол-направо отиваме на резултат.После пак клишетата,толкова си можем,живота продължава и т.н.,а болката остава за нас-феновете!

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 20 авг 2009 09:15

Левски бе разбит, унижен и на практика елиминиран от ШЛ .това изречение изчерпва всички теми.това е реалноста.с тоя ратко толкова

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 20 авг 2009 09:18

не мисля, че виновен е треньора, все пак той не играе на полето. Тактика според мен беше добра, подредбата на играчите също, но играчите се държаха като пълни дървари мамка му.... :evil:

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Батков намекна,че дава пари за някой играч,ама?

Мнениеот XTaz » 20 авг 2009 09:19

mistreated написа:Добре де, не мога да ви разбера какви са тия глупости с натрупването на коефициент в ЛЕ тази година и догодина атака на ШЛ. Че какво ви е на кофициента тази година?! Очаквате с по-голям коефициент да ви се паднат по-слаби отбори ли? От това по-надолу няма....

смисълът е да почнеш по-късно.
а слебите вече са българските отбори. то се видя. И като гледам юношите, направо майка плаче.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Физическа подготовка на Левски

Мнениеот XTaz » 20 авг 2009 09:22

за мое съжеление, това ще е вица на сезона.
колкото и да плюем овчата глава миналата година имаха въздух за 120 мин. нищо че на подготовката нашите мързели обясняваха за остарели методи.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот POPCORN » 20 авг 2009 09:25

нали до преди седмица беше ГОЛЯМ сега искате го махате?незнам за Ицо ама за вашият нападател с име Г.Христов няма място в Левски.Под всякаква критика.Нито пасовете са му точно нито нищо !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 20 авг 2009 09:26

nikawr написа:не мисля, че виновен е треньора, все пак той не играе на полето. Тактика според мен беше добра, подредбата на играчите също, но играчите се държаха като пълни дървари мамка му.... :evil:

пффф минев десен бек при положение че шак е здрав и тролея вагнер титуляр.падаш 1-2 вадиш нападател и вкарваш дениран и дето топкато го цели и той не знае къде се намира.ами йовов тоя ми скъси живота с 10 год.на него можем да му направим топ 50 на 1000% положения.и ратко аре бегай

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот valdi » 20 авг 2009 09:29

redex написа:като е виновен целия отбор що освиркахте христов. аз ли да му я подам.кво ви е виновен.изгонихте велев сега ратко е лош.да по лош е велев

Аз съм една малка прашинка от феновете на Левски..Не беше редно да бъде освиркван но така са си преценили,емоциите на стадиона властват над разума.А за това кой е виновен и кой прав след като загубихме-Дебрецен ни надигра по всички показатели-1 греда,7-8 удара в вратата и 20 и повече извън нея,корнери побече от нас...Eми то това е витрината на един мач.Така че целия отбор си носи вината на плещите.

THE G.A.M.E

Re: Истината и равносметката

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 авг 2009 09:31

Ами истината е, че тези са по добър отбор от нас......без да имат по добри играчи ! Но забелязах, че всеки един от унгарците във всеки един момент, знаеше къде трябва да е, и какво да прави. Това се нарича: обигран отбор ! Друг е въпроса, че този безумен първи гол който ни вкараха......обърна мача на 360 градуса ! Я сега си представете.....примерно Бардон, ей така на шега в 10 мин. беше забучил една такава тупалка в маджарската врата......какво щеше да стане ? Ами според мен, тия щяха да се изнервят......да започнат да бъркат и да играят припряно......и си отиваха на разлика ! Просто тоя феноменален първи гол ( абсолютно случаен междудругото, след това този същият опита още няколко шута минали на по 10 м. от вратата ) та този гол им отвори играта, даде им самочувствие да стрелят от всякъде и от всякакви позиции.
Това е за мен равносметката.....само ще добавя, че със същата тази наша безумно слаба игра......Локо Сф. ни биха с 3:0 , а тези с 2:1 .....изводите оставям за вас !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”