Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Йовов вън завинаги
Абе тоя Йовов прави нещо случайно в един мач и после усира 20 мача. Не знам, ама няма нито едно силно качество. Не знам и защо го държат в Левски. Нищо не става от този и не е ставало. Ебаси и смотаняка. Това е мнение на 99% от левскарите и моля роднините на бижутерчето да не ми трият темата.
-
- Контакти:
Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!
М да от края на юни след всички пропаднали трансфери на всякъде пиша Батков е виновен за всичко
1 Не му се дават пари за качествен треньор-все пак по добре Достанич отколкото Велев
2 Не му се дават пари за играчи-Макриев,Жоб,Асус -има и други но тези са най-фрапантните
3 Всички знаеме какво е Наско Сираков за Левски незнам как но винаги въздейства на играчите
Ама ние фенонете ще го преглътнем и това че ше отпаднеме от поредния слаб отбор но мустакатия ******** няма да вземе кинтите и тоя път
1 Не му се дават пари за качествен треньор-все пак по добре Достанич отколкото Велев
2 Не му се дават пари за играчи-Макриев,Жоб,Асус -има и други но тези са най-фрапантните
3 Всички знаеме какво е Наско Сираков за Левски незнам как но винаги въздейства на играчите
Ама ние фенонете ще го преглътнем и това че ше отпаднеме от поредния слаб отбор но мустакатия ******** няма да вземе кинтите и тоя път
Re: Йовов вън завинаги
Така е,много си прав.Незнам докога ще го държат тоя в Левски.Май само устите са им големи на футболистите,нищо друго.
Re: честито на печелившите!!!
Ако е лепнал 50 тарка е взел 26 000 лв сигурно требе ПОЧЕРПИ 

И аз съм на това мнение, нищо не става от него вече, каквото е направил, направил за Левски и стига толковааааааааа 

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
аве направете си 1 главна тема за Йовов и толкова. Там си го хранете
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Физическа подготовка на Левски
Според мен трябва да се вземат незабавно специалисти по физическа подготовка на отбора !!! Нямам предвид за издръжливост , да почнат да тренират за по-добра физика. Не може да имаме играчи като Зе Соарес по 25 кила ,като го духне вятъра и да залита. Половината отбор са много слаби - вижте Минев , Генев , Сърмов също не е кой знае какво. А вижте ги тея от Унгария , всички като машини.Това е бъдещето с физика , бързина и тактика. Гледайте Висшата лига в Англия (най-доброто първенство в последните години) какви терминатори играят там.
-
- Контакти:
нека си седи.добър е
Re: Истината и равносметката
love_hurts написа:Честно казано очаквах да ги биете тези, ама те ви смазаха по абсолютно всеки показател. Като прочетох Бардон какво е казал ме напуши смях. Левски игра 15 минути и това си е. Днес ще видиме как ще се представят ЦСКА. Иначе за Левски заслужено изгубихте да не кажем, че разликато можеше и да е по-голяма. Тактически бяха подредени Дебрецен много добре и този чернокожия им нападател увладя 80% от топките ... Кажи ми какво е това.
Мнението е напълно реално
Левски можеше да се загуби с разлика, достатъчно е да кажем, че първия шут във вратата на Дебрецен беше не Веско Минев в 35-тата минута.
Като цяло отбора беше зле нареден, смените - неадекватни, играта - трагична. Без идея напред, само едно кюскане на топката, едни безкрайни центрирания, като че ли нашите са по-високи от унгарците. Направи ми впечатление, че при атаките на Дебрецен, докато техните нападатели се борят с нашата защита на границата на наказателното поле, Гошо Петков излиза много напред, което прави отбелязването на гол още по-лесно.
Вагнер - трагичен.
Минев - не му е мястото на десния бек.
Бардон и Йовов вече са си на години, не могат да изкарат цял мач.
Жоро Христов - това момче си изчерпа кредита на доверие, или да се стяга, или да си ходи в Ботев.
За чий ми пусна Жоазиньо, той една топка не можа да подаде както трябва. Трябва ли да си идиот да пуснеш 1,68 бразилец срещу 1,80 як унгарец?
Еньо Кръстовчев въобще срещна ли се с топката? Верно, че неговата поява беше повече ход на отчаянието, ама все пак.
Втория гол на унгарците - това трябва да се учи в спортните училища как не трябва да се защитаваш. Разминаха Вагнер на крилото, в центъра пред Петков е Веско Минев, а не Топузаков и Генев.
Като цяло - Дебрецен са от нашата черга, не са толкова страшни, но са си научили урока преди да дойдат тук, за разлика от Левски. Заслужено си ни биха, няма какво да се лъжем. Толкова можем. Момчето горе е право за коментара на Бардон - той на друг мач ли беше? Кви 3-4 положения на Дебрецен, на тях всяко минаване на центъра им беше положение.
И ние се борихме, ама само с борба и желание не става.
С тоя отбор не ставаме за Шампионската лига, за какво ни е да влизаме там - пак ли да ни бият като тъпан? Да си ходим в Лига Европа, там поне може да дойде някой от нашата черга и хем да обиграем отбора, хем да вземем некви точки.
пичове йовов е за големите мачове.просто незнам