Левски-Берое - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски-Берое

Мнениеот milen.hristov » 14 май 2012 07:35

tzvetan_tee написа:Здравейте, искам да попитам, някой има ли представа какво точно е класирането в момента. Имам предвид на кое място е Левски. Сайтовете Гонг.бг, Спортал.бг и Сайтът на БФС дават коренно различни подредби на 4-те отбора с 56 точки. По кой показател се подреждат ???

Гонг.бг -3. Черноморец - 56т. г.р.- 32; 4.Левски - 56т. г.р.- 21; 5.Локо Пд. - 56т. г.р.- 19; 6.Литекс - 56т. г.р- 28
Спортал.бг - 3.Литекс - 56т. г.р- 28; 4.Локо Пд. - 56т. г.р.- 19; 5.Левски - 56т. г.р.- 21; 3.Черноморец - 56т. г.р.- 32;
БФС - 3.Локо Пд. - 56т. г.р.- 19; 4.Черноморец - 56т. г.р.- 32; 5.Левски - 56т. г.р.- 21; 6.Литекс - 56т. г.р- 28

1.Моля Гонгаджиите да си го сверят с вярното, което и да е то.
2.Предполагам вярното е това на БФС, но пък при него не виждам логика с головата разлика, както виждате по-горе. Като са 4 отбора може ли да се гледат преките вдубои и как по-точно става. Ако някой може да обясни ще съм му благодарен
Модератор Scary e gamen !!!

Вярното е това на БФС. Не се гледа головата разлика, а мачовете на 4 отбора по между им т.е. Левски е 5.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 май 2012 10:00

milen.hristov написа: Вярното е това на БФС. Не се гледа головата разлика, а мачовете на 4 отбора по между им т.е. Левски е 5.

Глупости на търкалета! Директните двубои, се гледат само и единствено, в крайното класиране. До тогава, временното класиране се извършва на база головата разлика на отбора. Или в момента класирането е така:

3. Черноморец (+32 гола)
4. Литекс (+28)
5. Левски (+21)
6. Локомотив Пд (+9)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 май 2012 10:51

terata написа:
milen.hristov написа: Вярното е това на БФС. Не се гледа головата разлика, а мачовете на 4 отбора по между им т.е. Левски е 5.

Глупости на търкалета! Директните двубои, се гледат само и единствено, в крайното класиране. До тогава, временното класиране се извършва на база головата разлика на отбора. Или в момента класирането е така:

3. Черноморец (+32 гола)
4. Литекс (+28)
5. Левски (+21)
6. Локомотив Пд (+9)

Ми то и директните двубои да гледаш,пак си е така!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 май 2012 11:38

blue avalanche написа:
terata написа:

3. Черноморец (+32 гола)
4. Литекс (+28)
5. Левски (+21)
6. Локомотив Пд (+9)

Ми то и директните двубои да гледаш,пак си е така!

Тц, blue, не е така. Така е само ако гледаш позицията на Левски, обаче примерно Литекс трябва да е преди Ч-ц, тъй като имат предимство в директните двубои, но тва се гледа на края

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 14 май 2012 14:24

Отборите не са подредени по голова разлика, това е ясно. Но не са подредени и по преки двубои, защото Черноморец има 9 точки от преките двубои между отборите, а литекс 5 ?! Левски е с 7 точки. Локо Пд, също има 9 точки от преките двубои, но пък има като цяло по-лоша голова разлика от Черноморец, а според БФС е преди Черноморец ?! Какво се случва ?!?!?!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 май 2012 15:59

Аз все си мисля, че преките двубои се гледат само когато трябва да се определи, кой е по-по най между два тима с равни точки.
А когато са повече от два отборите с равен брой точки, се гледа общата голова разлика. :?

В това не съм 100 % сигурен, но поне преди 4-5 години беше така.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 май 2012 16:30

terata написа:

3. Черноморец (+32 гола)
4. Литекс (+28)
5. Левски (+21)
6. Локомотив Пд (+9)

От този сезон независимо дали са се изиграли всички срещи първо се гледат мачовете по между им.
Боже до къде я докарахме да се чудим 3,4,5,6 сме

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски-Берое - 2:0

Мнениеот milen.hristov » 19 май 2012 20:59

не е актуална

Върни се в “Архив”