Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Златното момче Рабех...
У затворо.
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания
largoboss написа:аз няма да го критикувам много ,но той игра с гръб към вратата цял мач,и не спечели нито една топка той просто не се бореше ,няколко пъти при спиране на топката тя отскачаше на два метра.Но за мен това е грешна домакинска тактика да се играе само с Христов напред.
АБСОЛЮТНО ТОЧНО !
+ това в А група е същото
И като се пооморят ЖО и ЗЕ се изсипват високи токи към ГХ и той не взима нито една.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Re: Г.Петков пропуска ли реванша?
slavi_1914 написа:Абе Гошо е велик !
До него ли опряхте ?
Пълна тактическа неграмотност е да оставяш противника да си стреля !
Това го учат децата даже.
Къде бяха опорните халфове питам аз ?
Именно това е тяхна задача.
Много си прав сега искараха че Петков е виновен.Цялата защита спеше през целия мач... все пак ако не беше той,резултата можеше и да бъде много по-голям
На реванша да се стягат и да покажат на какво са способни.А аз знам че могат много повече от днешния мач
У затворо.
Ебах го в скапания мангал. Аз ако се накъркам и строша някоя витрина, кола, врата и т.н. ще ме вкарат в районното
и ше ме изкъртят от бой, а на втория път директно в пандиза ще отида. И това без да съм шофьор.
А тъпия мангал го хващат 150 пъти поркан като свиня. Да кара кола и т.н.
У затворо.
Ебах го в скапания мангал. Аз ако се накъркам и строша някоя витрина, кола, врата и т.н. ще ме вкарат в районното
и ше ме изкъртят от бой, а на втория път директно в пандиза ще отида. И това без да съм шофьор.
А тъпия мангал го хващат 150 пъти поркан като свиня. Да кара кола и т.н.
У затворо.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!
Браво на Дебрецен, следващия мач повече. Не се ядосвайте, толкова си можете. Като знаете, че неможете да биете БАТЕ и Жилина изобщо не трябваше да се изхвърляте "вече сме поръчали екипите", "ние сме фаворити", "айнцу - цвайнцу - трай - дрън".
Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!
[quote="Sagittarius"]Смешно е,как да не е смешно.изгониха грамотен български треньор като Емил Велев,който само с правилно подреждане на отбора стана Шампион без нито едно попълнение,за да докарат един сръбски неграмотник изгонен от 8 отбора в това число и тотален провал със средняк като Славия?[quote="Sagittarius"]
Абсолютно съм съгласен Достанич е един анонимник без никакви успехи....или трябваше да бъде оставен да работи Велев или трябваше да се вземе доказан специалист.... с футболисти преминали отдавна 1-ва младост и тренер с нула успехи толкова....
Абсолютно съм съгласен Достанич е един анонимник без никакви успехи....или трябваше да бъде оставен да работи Велев или трябваше да се вземе доказан специалист.... с футболисти преминали отдавна 1-ва младост и тренер с нула успехи толкова....
Рабех няма място в Левски.Да се маха
Re: Ратко Достанич провали отбора
rhaegar написа:Ти що не си гледаш Лилчо Пъргавото и жалкия отбор, ами влизаш тука да се заяждаш?
Щото е забавно как величията, на които им е под нивото да играят с български отбори и реват за, ако може, А група от 4 отбора, им показаха че нямат ама бъкел място в Европа

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Re: Просто един слаб отбор!
HanPagan767 написа:durex написа:waFry BSFC написа:А представете си , ако на Левски се беше паднал класен съперник ..
Чесно казано нямаше да ме е яд че ще паднем от по класен съперник.Защото до сега сме нямали късмет срещу Унгарски цигани
Ей го още един разбирач.Тия цигани , както ги наричаш са отсранили шведски шампион.А стила на Дебрецен ,като го гледам е точно скандинавски- опростен , с малко докосвания и в същото време много технични . И с мощни удари от всяка позиция. Кой от нападателите на Левски може да ритне топката със сила дори наполовина на ударите на унгарците?
Абе пубер я си гледай червения отбор и не ме занимвай.Аз какво да напрвя че стилът им е скандинавски.Неможе да бием Киево Удинезе Марсилия Оксер, и сега отбора ми като пада от Унгарски цигани да се радвам нали се сещаш?
Re: Просто един слаб отбор!
докато борът (бай ганьо) не разбере че футбол са прави с пари ша подължават да ни бият евро бойци като жилина бате дебрецен тампере и тн и ша продължават да излизат хитове като БАТЕ БОДНАр ЖИлИНА с ДЕБУРЦИНА и ние ша продължаваме да драскаме по форумите кой е виновен и кой е бил знак с предимство и на кой му е свършил бензина на полувремето.дано поне боко тиквата да се сети за тва чудо наречено футбол което обединява цяла българия покрай евро мачове и нац, отбори чорбари говеда смарфове канарчета акули и таранки сички стискаме палци за бг отборите .но нищо ние вече сме си свикнали да гледаме футбол по телевизията