А то е...? Къде?durex написа:Само Левски!!! Другата седмица да отиват в Унгария да мачкат и да влизаме там където ни е мястото!!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ратко Достанич провали отбора
Когато си прост, то е завинаги!
- KlaasJanHuntelaar
- Контакти:
- unist_gp
- Контакти:
Надали Здравков е виновен,че Ратко пусна Минев като знак "тук сте с предимство" ? Или пък,че халфовете просто не знаеха какво да правят? Или,че при статични положения не можеха да се подредят. Да не говориме за невъзможността им да спрат топка,да подадат и т.н.[/quote]
не се ядосвайте, така е във футбола. веднъж печелиш, друг път губиш. важното е,че ще имаме още много мачове в евротурнирите поне до нова година
[/quote]
Друго щеше да капнат 10 млн. Не,че щяха да са в моя джоб,или твоя,но все нещичко щеше да остане и за Левски. Имахме уникален шанс
За поредна година. Прави сметка,ако си използвахме шансовете последните 2 години,колко напред щяхме да сме финансово.[/quote]
чакай де, миналата година черно море щеше да отстрани щутгарт след подобен първи мач. във футбола всичко е въможно, дори и в Л.Е. Има контузени играчи, а и отборът ще е през октомври два пъти по-силен от сега. Има още мнооооого мачове.
не се ядосвайте, така е във футбола. веднъж печелиш, друг път губиш. важното е,че ще имаме още много мачове в евротурнирите поне до нова година

Друго щеше да капнат 10 млн. Не,че щяха да са в моя джоб,или твоя,но все нещичко щеше да остане и за Левски. Имахме уникален шанс

чакай де, миналата година черно море щеше да отстрани щутгарт след подобен първи мач. във футбола всичко е въможно, дори и в Л.Е. Има контузени играчи, а и отборът ще е през октомври два пъти по-силен от сега. Има още мнооооого мачове.
С това ли ще се топлиш с победа над чорбата .. те и те са цъфнали и вързали .. в българския футбол трябват кардинални проблеми . Вижда се как един тим на Дебрецен изнесе лекция по футбол на Герена ще доживеем ли да видим как български отбор го прави като гостуващ тим ?
gong написа:А то е...? Къде?durex написа:Само Левски!!! Другата седмица да отиват в Унгария да мачкат и да влизаме там където ни е мястото!!!!
ШЛ естествено!!!!
- f0rever_BluE
- Контакти:
Re: Спокойно момчета!!!
Искам да попитам колко чисти гола са ни нужни за да влезнем в Шампионска Лига , защото чух Наско в студиото да казва,че ни трябват цели 3 чисти гола

Не искам аз други да обичам, Не искам аз чорбарската любов,Сърцето си на Левски аз обричам, И пазя го изпълнено с любов!
Re: Г.Петков пропуска ли реванша?
поне на реванша нняма всяка топка стигнала до вратаря да бъде наритвана без адрес и посока.
Нека не се залагваме! Това са ни в момента вьзможностите! Един по опитен отбор , можеше да ни бие много. Тотално надиграни. Някои основни единици , изневериха и определено не са за този отбор.
PFC Litex написа:Мнение от друг форум:Според мен от УЕФА са виновни за загубата!!! Не може мачовете за ШЛ да са от 21:45 angry.gif Йовов и съотборниците му по това време вече мислят само за клубове и дискотеки focus.gif Предлагам да пуснем една петиция за промяна на началния час icon_exclaim.gif

f0rever_BluE написа:Искам да попитам колко чисти гола са ни нужни за да влезнем в Шампионска Лига , защото чух Наско в студиото да казва,че ни трябват цели 3 чисти гола![]()
![]()
![]()
2
110 години любов!
Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!
Мале вече толкова е слаб бг футбола,че отбор като Дебрецен игра така сякаш "белият балет"беше преди няколко минути на Герена.Вече сме последна дупка на кавала,докъде го докарахме 15 мин. игра и цял мач безидейност,едва ли ще е по-различно на реванша,ще стане някой равен от сорта на 1-1 и то само,защото дебърцините няма да се напъват,направо не ми се мисли и в Лига Европа какво ни чака,а да не говорим утре и за ЦСКА,може би ще берат и те голям срам на бг терен,дано да бъркам,надеждата ми е само в Литекс и то заради това,че играят с беларусите от БАТЕ,ама като цяло сме за оплакване,футбола тотално замира драги фенове като цялата ни държава,тотално безхаберие

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат