Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levski-viki
Контакти:

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот levski-viki » 20 авг 2009 00:04

АМАМ ЧКАЙ АЗ МНЕНИТО ЗА 10 (ИЦКО) ОДАВНАА СЪМ ГО КАЗАЛ ... СЕ ЕДНО ИМА РАМЕРКЕ 1 ТОН ЗАКАЧЕНО ДА ТЕГЛИ

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот levskarinvt » 20 авг 2009 00:04

delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля :!:
Именно това казвам и аз

Lupusss
Контакти:

Мнениеот Lupusss » 20 авг 2009 00:04

Вижте отбора на Дебрецен колко чужденци има вижте си и вашия... Трябва да се налагат местни момчета за да има успех един тактически грамотен отбор и нещата ще потръгнат .. яд ме е че седнах да гледам този мач да бях го пропуснал ...какво не му харесвате на йовов след като излезе се видя какво стана Левски изгуби владенето на топката и изгуби и мача ..направи грешки но далеч не беше най зле представилия се ... С Георги Христов това момче просто нестава за голям отбор при него проблема е психически ..по добре да го разкарат докато е време пълна дупка да не говорим за невероятния ортега ...и какво да обсъждам състава на левски повече вижда се че проблема явно не е само в състава а и в ръководството не случайно наско сираков се подсмихваше така мазно мазно сякаш е заложил на дебрецен !

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 20 авг 2009 00:05

Къде си Сашоооооооо.......я разкрий далаверата.Батков спомена преди няколко дена че нямаме отбор за ШЛ,за да не се излагаме лягаме на маджарите взимаме/опс БАтков/ някой лев и готово хахахаха Сашоооооо къдеси ;)

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 20 авг 2009 00:05

hegemon написа:А вие за каде сте с клоуните от Ботев и Сливен !!!!

Аз съм си от Черноморец, глупако. Как така плиткоумният ти мозък реши, че съм от Ботев или от Сливен?
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 20 авг 2009 00:05

groti написа:
unist_gp написа:не е виновен Ратко, ами виновен е оня алкохолик, който трябваше да разузнае дебречен ;)

Надали Здравков е виновен,че Ратко пусна Минев като знак "тук сте с предимство" ? Или пък,че халфовете просто не знаеха какво да правят? Или,че при статични положения не можеха да се подредят. Да не говориме за невъзможността им да спрат топка,да подадат и т.н.

не се ядосвайте, така е във футбола. веднъж печелиш, друг път губиш. важното е,че ще имаме още много мачове в евротурнирите поне до нова година ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Наско в студиото

Мнениеот groti » 20 авг 2009 00:05

POPCORN написа:
groti написа:Хора,аз ли си въобразявам,или Наско беше в доста добро настроение на почивката. Малко ми изглежда като случая със свалените гащи - "Син съм докато ми плащате заплатата,след това ще ви карам да съжалявате,че не съм при вас". Не искам да провокирам интриги и заяждания във форума,но държанието му по време на почивката леко ме подразни. Вие забелязахте ли нещо такова ?

еми Батков като говори само глупости за него и явно се чуства обиден.личи му

ОК...и аз съм ядосан на СЗ,Батков и другите които докараха Ратко,но не бих злорадствал. Това отличава човека,който носи в сърцето си отбора от поредния наемник. Нали Наско е вярата и религията на една дузина трю фенове? Нека я оправдае и да покаже болка от това ,че тотално ни надиграха
110 години любов!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 20 авг 2009 00:06

metodito написа:??????????????????????????????????????????????????????? Ко речи?

Какво толкова не можеш да разбереш,съгражданино ;)

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 20 авг 2009 00:06

delqnski47 написа:Аз не виждам от какво трябва да се притеснявате при положение че си осигурихте вече ЛЕ!При нас е напрежението аз така мисля :!:

Лига Европа не върши толкова работа на нас ни трябват пари Мн пари а ШЛ дава повече от ЛЕ .. затова толкова се бутахме за ШЛ за Европейски футбол трябват пари а при нас такива няма

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 авг 2009 00:07

и кво напрежцение има при нас?Дори да отпаднеме няма да е голяма новина.По-добрият отбор са Динамо така, че утре излизаме каквото стане!Аз отивам за кеф!Дори паднеме няма ме яд!Така че, според мене у нас няма никакво напрежение.може само спечелиме от тия два мача
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”