Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

HanPagan767
Контакти:

Re: Просто един слаб отбор!

Мнениеот HanPagan767 » 19 авг 2009 23:54

durex написа:
waFry BSFC написа:А представете си , ако на Левски се беше паднал класен съперник ..

Чесно казано нямаше да ме е яд че ще паднем от по класен съперник.Защото до сега сме нямали късмет срещу Унгарски цигани

Ей го още един разбирач.Тия цигани , както ги наричаш са отсранили шведски шампион.А стила на Дебрецен ,като го гледам е точно скандинавски- опростен , с малко докосвания и в същото време много технични . И с мощни удари от всяка позиция. Кой от нападателите на Левски може да ритне топката със сила дори наполовина на ударите на унгарците?

Потребителски аватар
levski-viki
Контакти:

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот levski-viki » 19 авг 2009 23:54

Fichango написа:Toй отбора с Христов, Йовов, Суарес си е провален принципно

ДОБРЕ КУРВАТА И ГЪРБАВИЯ ... ДА АМААА ЗА СУАРЕС ... ТИ РАЗБИРАШ ЛИ ОТ ФУТБОЛ ТОИ СИГОРНО Е НАЙ-БЪРЗОТО КРИЛО В БЪЛГАРИЯ (ТОЙ ПОДАДЕ И ЗА ГОЛА ) ТАК ЧЕ МИСЛИ И ГЛЕДАЙ ПРЕДИ ДА ГОВОРИШ

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 19 авг 2009 23:55

Напълно объркан състав.За какво не пусна Бензукан,смяната на Тасевски,вадиш халф при положение,че има една мърда която вече втори сезон само разхожда фланелката ,който няма една отиграна топка за два мача и с право го освирква публиката,Не смятам че точно в този мач трябваше да си правиш експерименти точно в този мач да пускаш ляв бек като десен, играч с две тренировки след контузия (Жоазиньо),Вагнер който не е играл от началото на сезона и един пълен некъдърник като Георги Христов та той с/у Миньор при всеки сблъсък беше на земята та каквво остава с/у отбори в Европа.Отделно трябва да дадем заслуженото на Дебрецен ,които тотално ни надиграха и ни показаха как се играе футбол.

Cronos
Контакти:

Мнениеот Cronos » 19 авг 2009 23:55

стената написа:.....Абе Батков не ви ли прилича на БАЙ ГАНЬО???????

Повече ми прилича на Борат, честно казано.....

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 19 авг 2009 23:55

Най-после да чуя здравомислещи левскари... Вярно е, че Левски (а и не само Левски) толкова си може. Не знам само откъде на Гонзо му хрумна да се изказва неподготвен, че не искал Лига Европа, искал в ШЛ... Бре, бре, бре! То верно, че тоя охлюв винаги се е изказвал неподготвен, ама това неговото на нищо не прилича... Мерил, та премерил, че и в ШЛ иска. Тъпанар. Като че ли Дебрецен са вече отстранени и всичката им е наред. Да, ама не... То това да не е Ботев Пловдив?! Сега и в Лига Европа ще сте същите... да не казвам какво. Щото много им знаят балалайките на управниците ви... Винаги е било така в Левски. Открай време. А вие си обвинявайте който си искате... Истината винаги лъсва. Винаги.
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 19 авг 2009 23:55

Не мисля че бяхме толкова слаби - с изключение на Йовов и Христов.
Срещнахме отбор, който има класа и играе унгарския футбол, от който се страхувах - атлетични, бързи, не особено технични, но ефективни, рационални.

Няма да си оплюваме отбора, истината е че Дебрецен заслужено победи.

Мен това което показа Дебр. ме изненада, дано треньорския щаб на Левски са имали адекватна инфо...според мен обаче и те бяха изненадани.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 19 авг 2009 23:55

стената написа:Иначе се радваше Батков на жребия . Господ бил българин !!!!!
Абе Батков не ви ли прилича на БАЙ ГАНЬО???????

Батков отдавна се е сдобил с прякора Бай Ганьо,мисля съвсем заслужено!Както приказния герой си стиска през цялото време най-ценното-гюла,така и наш Борат си стиска мангизите и въпреки уникалния шанс да ги учетвори,пак говори наляво и надясно,че нямаме нужда от футболсити!
А истината е,че ни трябват поне още двама-градивен халф и качествен нападател!Това го знаят и децата в махалата даже,само Батков още не го е проумял! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 19 авг 2009 23:56

Много съм разтревожен просто..Неискам да коментирап..ЛЕВСКИ игра супер злабо и добре 4е нени нафукаха о6те голове ! Но все пак трябва да търсим победата другата седмица..!

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 19 авг 2009 23:56

HanPagan767 написа:Що стана , че не вечерахме? Къде са ония разбирачи и професори по футбол с точните резултати 2:0 , 5:0 , 5:1 ? :lol: :lol: :lol:

Утре ще го разбереш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 19 авг 2009 23:56

Ами слаби сме спор няма.Положения имаше но няма кой да ги вкара няма смисъл да ни гледат сеира в шампионската лига просто не заслужават да играят там най вече и заради батков без селекция да искаш да прибереш 7мил.евро

Върни се в “Архив”