Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
Аз лично съм псувал Йовов само веднъж - при пропуска с/у Удинезе. Просто си изпуснах нервите. Винаги след това съм съжалявал.
Re: Темата за билетите и разпространението им
Иска ми се да напълним стадиона точно на този мач .. защото е по-важен от следващите. И е по-реална възможността за победа.
Отбор като Левски.. народен се нарича.. е преди всичко Български и после Софийски... трябва да може да се купи билет от пощата в най-забутаното село. Или по Интернет нещо да направят...
В Провинцията услугите и заплатите са на толкова ниско ниво, че софиянци си нямат на идея. Ама пък София е толкова мръсна и задръстена че провинциалистите си нямат толкова фантазия.
Трябва да се ходи на мач не заради противниците а заради собствения отбор. Те ако играят зрелищно и ефективно винаги е готино да ги гледаш.
Отбор като Левски.. народен се нарича.. е преди всичко Български и после Софийски... трябва да може да се купи билет от пощата в най-забутаното село. Или по Интернет нещо да направят...
В Провинцията услугите и заплатите са на толкова ниско ниво, че софиянци си нямат на идея. Ама пък София е толкова мръсна и задръстена че провинциалистите си нямат толкова фантазия.
Трябва да се ходи на мач не заради противниците а заради собствения отбор. Те ако играят зрелищно и ефективно винаги е готино да ги гледаш.
http://eng-stoyanov.hit.bg
ОВК проектиране
ОВК проектиране
- ludost
- Контакти:
айде пичове ще тръгвам че да не остана извън стадиона.дано нашите покажат тоталeн футбол още от 1-та мин.и им смачкат фасона на тия маджари.
Forza LEVSKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Forza LEVSKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Ден години храни
Противно на всички очяквания, смятам, че мача ще е много лесен за нас. Дано само момчетата не спрат да играят при 3:0 и да ги качим в облаците , за да направим реванша протоколен. Ако Жо и Зе започнат мача с вихрени атаки по крилата, ония няма дълго да издържат и след 3-4 жълти и червени картони ще предадат крепоста .... после кеф ти гулаш, кеф ти маджарки .... 

-
- Контакти:
ludost написа:да вземат да направят вече 1 кадърен мач докато няма психическо напрежение че в унгария да не треперим като измръзнали циганчета.
и аз на това се надявам да им трагне отначало,че ми писна всеки мач да е мъка.
Любимец13 написа:Противно на всички очяквания, смятам, че мача ще е много лесен за нас. Дано само момчетата не спрат да играят при 3:0 и да ги качим в облаците , за да направим реванша протоколен. Ако Жо и Зе започнат мача с вихрени атаки по крилата, ония няма дълго да издържат и след 3-4 жълти и червени картони ще предадат крепоста .... после кеф ти гулаш, кеф ти маджарки ....
Ааа.. да ама не . Ето например на мадцарите им дават 1 милион премия , ако ни отстранят ... а свинята Батков излиза с думите "Ще купувам футболисти , ако влезем, иначе няма смисал" Ебахти малоумника. Той си остава една дебела оядена свиня с мустак !! Иначе се надявам .. поне да вземем някакъв аванс .. един резултат от рода на 1:0 би бил прекрасен

You'll never walk alone!!
ludost написа:убеден съм че ако ги пуснат и в м-тел ще има поне с 30% повече посещаемост
Така е нямам идея защо не се прави!?
преди време бях пуснал и тема за билети в интернет ...но!
за софиянци ще е полезно най малкото да се продават и в магазините Ултра Блу....тоя в мола работи до 22.00! все пак има и работещи:))
няма значение де....пак ще намираме билети въпроса е защо трябва по трудния начин да става...!
Само Левски и довечера както написах вече няколко пъти ПОБЕДА на НУЛА!
от HanPagan на 19 Авг 2009 10:36
Треперете левскари , след 9 часа ще ви мачкат маджарите
Сложи на мястото на левскари - българи. И пак го кажи. Какво е усещането... така трбва да се чувстваш!
http://eng-stoyanov.hit.bg
ОВК проектиране
ОВК проектиране
-
- Контакти:
Speranza написа:Любимец13 написа:Противно на всички очяквания, смятам, че мача ще е много лесен за нас. Дано само момчетата не спрат да играят при 3:0 и да ги качим в облаците , за да направим реванша протоколен. Ако Жо и Зе започнат мача с вихрени атаки по крилата, ония няма дълго да издържат и след 3-4 жълти и червени картони ще предадат крепоста .... после кеф ти гулаш, кеф ти маджарки ....
Ааа.. да ама не . Ето например на мадцарите им дават 1 милион премия , ако ни отстранят ... а свинята Батков излиза с думите "Ще купувам футболисти , ако влезем, иначе няма смисал" Ебахти малоумника. Той си остава една дебела оядена свиня с мустак !! Иначе се надявам .. поне да вземем някакъв аванс .. един резултат от рода на 1:0 би бил прекрасен
това не е вярно в левски премията е по 70 000евро на човек сметни ги и ще видиш дали са по-малко
Re: Хореография
casualls написа:хореографий и факли няма да има ,пазят се за групите на шампионската ,само знамена !
Айде дано да имаме повод да ги ползваме!