Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: Иван Цачев: Левскар съм

Мнениеот lucio » 19 авг 2009 11:09

metodito написа:Отстраняването на Иван Цачев от отбора показва последователност във воденето на малоумната политика спрямо собствените ни играчи. Браво! Наистина показват последователност в идиотията си. Помните ли как Огнянов беше на терена, докато не се разигра. Това беше повод да го разкарат от отбора. Не мога да разбера, наистина. Това дали е целенасочено водена политика? Едно от най-шокиращите неща (след разтурянето на"големия отбор" отпреди три години) беше продажбата на Домовчийски на Херта. Моите уважения към този отбор, но мисля, че или трябваше да го оставят в България или да го продадат на тим, който е по-силен от Левски. History repeats itself.

Все ми се струва, че Херта за една бройка да станат Шампион на Германия.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: АНКЕТА ЗА МАЧА В GONG.BG

Мнениеот levskarinvt » 19 авг 2009 11:10

Незнам дали болшинството от гласувалите са ЦСКА-ри,но за мен гласуването е абсолютно нормално и обективно.Ако някой си мисли,че ще бием лесно е в пълна заблуда.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Re: Хореография

Мнениеот topchaki » 19 авг 2009 11:13

Ами никъде,нищо не се споменава все още.Според мен тябва да направим страхотна обстановка.Не че без хореография няма да я направим,ама друго си е и нещо приятно за окото.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2009 11:13

lakito7 написа:Догодина ще е в Левски и тогава ще се разбере,че правилно е преотстъпен този сезон в Пирин да трупа опит.

С изключение на Лусио и Ричард, я ми кажи, кой от нашите футболисти се е върнал по-добър след преотстъпването си в отбор от долната половина на таблицата. Не казвай Гаджев, защото той не е бил в по-слаб отбор от Левски. На първо четене те нямат същите условия на живот тея футболисти. Няма треньор обикновено който да им помогне толкова колкото някой от Левски. Не е същото просто. А това, че за известно време ще е "селския Марадона" да не те обърква.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 19 авг 2009 11:14

Eми крайно време е вече СЗ да измислят нещо.Според мен хореография трябваше да има още на мача с Баку.

Потребителски аватар
sokol
Контакти:

Мнениеот sokol » 19 авг 2009 11:16

Вземете си шалчетата и знаменцата, поне това може...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 авг 2009 11:18

lucio написа:
tprodanov написа:Как го реши?

Просто пита момчето бе, не виждам защо му се троскаш така ?

Не се тръскам бе, сори ако така е прозвучало. Просто ми стана интересно откъде идва тая информация?

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 авг 2009 11:18

Ако е за димки и огньове, по-добре не. От този сезон глобите са още по-солени.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2009 11:18

lucio написа: Все ми се струва, че Херта за една бройка да станат Шампион на Германия.

Тоя сезон беше изключение, мисля. Те седят в средата на таблицата сигурно десет години. Да, щяха. Ако треньора беше решил какво иска да прави с Домо, да го маха или да го оставя и го бе наложил като титуляр. А не мисля, че Херта ще стоят много по-добре от Левски ако се срещнат двата тима. Е, това в теория на вероятностите, разбира се. Мисля, че Хофенхайм ако ни срещнат ще ни напукат къщичката, ама не и Херта.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 авг 2009 11:30

За димки, факли и каквото и да е няма наказания, освен ако не са хвърлени на пистата. Докато са в сектора всичко е наред. Бомби да няма много, останалото е ОК.

Върни се в “Архив”