Тогава ще трябва да си измислиме песен за ШЛ! Може би по мелодията на оригинала!Ако има някой поет, да даде предложение тук.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Левски зарязва "Герена" в името на 20 000 сини запалянковци
Левски окончателно се отказа да играе мачовете си от груповата фаза на ШЛ на стадион "Георги Аспарухов" и ако елиминира Дебрецен ще се премести на "Васил Левски". Това стана ясно вчера, а причината не се крие в липсата на лиценз, тъй като "Герена" има право да приема двубои от груповата фаза на ШЛ. От ръководството признаха, че всичко това се прави заради 20 000 сини запалянковци. В момента капацитетът на "Георги Аспарухов" е към 23-24 хиляди места, тъй като голяма част от сектор "Г" е без седалки. На стадион "Васил Левски" могат да се съберат почти два пъти повече зрители, тъй като националният стадион разполага с 43 000 места.
ЕМИЛ написа:Blue World Order написа:абе не е така,че нема значение,шото значение си има... шансовете ни да вземем първи точки в ШЛ и дори да излезем от групата като трети (продължавайки в ЛЕ напролет) стават доста големи,ако сме в 3-та урна на жребия... но и в 4-та да сме,ше се надяваме на по-човешки отбори от предния път. и без тва тая година ни върви яко с жребия
Ако излезем от групата ,ще си ударя задникът в тавана.Имаш ли идея ,че това ще е невиждано досега?Дано си прав
gonzofenka написа:8-)Аз си я имам на mp3 свалена.
Просто още преди месец си я свалих,харесва ми да я слушам.Даже мама преподава немски и ми преведе немската част,че аз съм по английския.
BTW ще може ли утре на стадиона да се внасят апарати?!
Blue World Order написа:абе треа се знае целия наизуст,никви пазарлъци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта