Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Урок по музика за Шампиони

Мнениеот стичо » 18 авг 2009 21:18

Имаме два мача за преодоляване. При положително развитие, си слагам мелодията на телефона! :P

Тогава ще трябва да си измислиме песен за ШЛ! Може би по мелодията на оригинала!Ако има някой поет, да даде предложение тук. :P

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена

Мнениеот Blue World Order » 18 авг 2009 21:24

Левски зарязва "Герена" в името на 20 000 сини запалянковци

Левски окончателно се отказа да играе мачовете си от груповата фаза на ШЛ на стадион "Георги Аспарухов" и ако елиминира Дебрецен ще се премести на "Васил Левски". Това стана ясно вчера, а причината не се крие в липсата на лиценз, тъй като "Герена" има право да приема двубои от груповата фаза на ШЛ. От ръководството признаха, че всичко това се прави заради 20 000 сини запалянковци. В момента капацитетът на "Георги Аспарухов" е към 23-24 хиляди места, тъй като голяма част от сектор "Г" е без седалки. На стадион "Васил Левски" могат да се съберат почти два пъти повече зрители, тъй като националният стадион разполага с 43 000 места.

:!:
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

catakunec
Контакти:

Мнениеот catakunec » 18 авг 2009 21:27

ako влезем ОБЕЩАВАМ докато имаме мачове в ШЛ на телефона да звучи тази магическа песен !!!

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Re: Всички дружно да подкрепим...

Мнениеот di6ka » 18 авг 2009 21:29

Да не говорим за групи и урни.Има 2 мача дотогава.Мощна подкрепа срещу унгарците и в двата мача,живот и здраве нека гледаме мачове от Европа до пролетта 8-)
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

vesodoc
Контакти:

Re: "Какви времена бяха само..."

Мнениеот vesodoc » 18 авг 2009 21:35

tprodanov
Ей това много ми хареса!
"Да, левия иска да разчита на държавата основно и това напълно покрива политиката на цска, за разлика от десния, който иска от държавата единствено да му позволи да продължи да си обновява стадиона, базата и тн."
Сега те разбрах! Левият е ЦСКА, а десният - то се знае Левски!
Прав си!
Дай да си стиснем ръцете.
И да си гледат работата чорбетата!!! Помниш сигурно как като се зададе фалитът и на Кремиковци и на ЦСКА, първата им работа беше да идат да скандират пред Министерския съвет! Нещастници!!!! Вечно на държавата разчитат.
На мен лично ми омръзна този вой "Държавата трябва да направи нещо за спорта"...Еми в момента почти всички държавници са бивши спортисти (е, и мафиоти, разбира се, но такива са спортовете у нас :))))) Та той спортът превзе държавата. Кво повече искат?

Потребителски аватар
ФенНаЛевски
Контакти:

Re: Всички дружно да подкрепим...

Мнениеот ФенНаЛевски » 18 авг 2009 21:37

ЕМИЛ написа:
Blue World Order написа:абе не е така,че нема значение,шото значение си има... шансовете ни да вземем първи точки в ШЛ и дори да излезем от групата като трети (продължавайки в ЛЕ напролет) стават доста големи,ако сме в 3-та урна на жребия... но и в 4-та да сме,ше се надяваме на по-човешки отбори от предния път. и без тва тая година ни върви яко с жребия :mrgreen:

Ако излезем от групата ,ще си ударя задникът в тавана.Имаш ли идея ,че това ще е невиждано досега?Дано си прав

нали за всяко нещо си има първи път .Така че дано да излезем от групата 3-ти, а при невиждан късмет защо не и 2-ри (много се филмирах ама айде)

tprodanov
Контакти:

Re: "Какви времена бяха само..."

Мнениеот tprodanov » 18 авг 2009 21:40

Не знам какво искат. Аз искам от държавата да ми дава лесно разрешителни, да си изкарвам лесно нужните документи, да не ми слага безумни такси и данъци, когато искам да свърша нещо полезно за нея. Не искам да ми помага, а да не ми пречи. Но това е малко извън темата. Комунизма си е тук, а феновете наистина не са различни и ляво-ориентираните са много повече сред феновете на цска. Това иска да каже и статията в началото.

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 18 авг 2009 21:41

8-) 8-) Аз си я имам на mp3 свалена. ;) Просто още преди месец си я свалих,харесва ми да я слушам.Даже мама преподава немски и ми преведе немската част,че аз съм по английския. :lol: BTW ще може ли утре на стадиона да се внасят апарати?! :?
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 авг 2009 21:45

gonzofenka написа:8-) 8-) Аз си я имам на mp3 свалена. ;) Просто още преди месец си я свалих,харесва ми да я слушам.Даже мама преподава немски и ми преведе немската част,че аз съм по английския. :lol: BTW ще може ли утре на стадиона да се внасят апарати?! :?

Разбира се ,че ще може да се внасят фотоапарати

Потребителски аватар
Weingro
Контакти:

Мнениеот Weingro » 18 авг 2009 21:51

Blue World Order написа:абе треа се знае целия наизуст,никви пазарлъци! :lol:

Аз вече го знам, щото знам и трите езика, на които е, фук-фук-фук, еххехех
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”