penkov87 написа:не виждам смисал да продаде
що неси прегледаш темите по летература кога ще е вземеш тази матура по - литература

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
penkov87 написа:не виждам смисал да продаде
penkov87 написа:fan4o написа:Лъже МРЪСНИКЪТ - преяжда с луканка ...
НЕАААМ НЕРВИИИИИ
НЕЕАААМ НЕРВИ
Изтстреляй се в космоса, Селскииии, само това ще те спаси.
АЙЙЙЙ КНАААРИИИИ!!!!
Нес остана ... ще го смачкаме тзои мухлЮ ... БОЙ БОЙ БОЙ!!!
смешен си
penkov87 написа:аз нямам нищо против ботев но нали скачахте че левски ви откраднал зведата
и то ва ме ядоса
penkov87 написа:аз нямам нищо против ботев но нали скачахте че левски ви откраднал зведата
и то ва ме ядоса
PAPI1912 написа:пичове има нещо но дано стане за по-молко от 10 дни.
fan4o написа:PAPI1912 написа:пичове има нещо но дано стане за по-молко от 10 дни.
има трънки. на този етап даже не знам дали ще повярвам дори и всички страни един ден да казват че има сделка, дори и нов собственик да се покаже и да потвърди, и документи в съда да покажат - пак не му вярвам на селяка. Само на едно нещо ще повярвам ...
като ония стар виц от соц времената "Един си купува всеки ден Работнчиеско Дело, поглежда първата страница и го хвърля. След няколко месеца, продвачът го пита "що не четеш вестника?", ония отговирл: "Търся един никролог"; Ми те са на задните страници, рекъл му продавача; "Този дет го търся ще е на първа".![]()
![]()
PAPI1912 написа:fan4o написа:PAPI1912 написа:пичове има нещо но дано стане за по-молко от 10 дни.
има трънки. на този етап даже не знам дали ще повярвам дори и всички страни един ден да казват че има сделка, дори и нов собственик да се покаже и да потвърди, и документи в съда да покажат - пак не му вярвам на селяка. Само на едно нещо ще повярвам ...
като ония стар виц от соц времената "Един си купува всеки ден Работнчиеско Дело, поглежда първата страница и го хвърля. След няколко месеца, продвачът го пита "що не четеш вестника?", ония отговирл: "Търся един никролог"; Ми те са на задните страници, рекъл му продавача; "Този дет го търся ще е на първа".![]()
![]()
ок щом казваш. просто сподилих мое инфо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта