Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Потенциални проблеми за утре

Мнениеот SAMP » 18 авг 2009 12:44

Шакиб е мн по-добър от Миланов!!!!!!!!!Много добър футболист, за мен обаче той си е централен защитник и трябва да играе с топчо в центъра.Десния бек не му е мястото но ще се справи, надявам се.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 18 авг 2009 12:45

шакиб е добър, може да се справи, дори мисля че е по класен футболист от живко но контузията го дърпа назад, отстъпва му по хъс обаче

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 авг 2009 12:45

В халфовата линия трябва да са:Тасевски ,Сърмов и Бардон

А нападатели Ортега,Ж.Христов и ЗЕ соарес

evelinho
Контакти:

Мнениеот evelinho » 18 авг 2009 12:46

Чак..много по-добър не е ..но няма да си личи липсата на Миланов..по-скоро на Гаджев си личи :cry:

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 18 авг 2009 12:47

Не съм левскар, но смятам, че Генев е най-големия български талант в момента и Левски са късметлии да го имат. А къде ще се научи момчето, ако не срещу сериозни съперници в Европа.

С Милиев е друга работата. Той е научен грешно да играе и доста време ще мине, за да влезе в час. Така си мисля поне.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 18 авг 2009 12:49

evelinho написа:Чак..много по-добър не е ..но няма да си личи липсата на Миланов..по-скоро на Гаджев си личи :cry:

Миланов е типичен житен бегач, който дори не може и да центрира.Тича само в права линия и единствено с което компенсира е желание и хъс, евала за което.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 18 авг 2009 12:51

Еми да.Той,ще е полезен най-вече със това,че си играе повече във зоната и рядко я напуска.Живко е вреден със това,че често напуска зоната си и след опита да излъже няколко футболисти,често греши и стават бързи атаки и така се оголва неговата зона.Често пъти се налага Зе да му спасява задника.Трябва да се играе разионално и всеки да си знае зоната.Както казаха те са дисциплиниран отбор и всеки си стои в зоната и някоя импровизация може да ни навреди.Просто трябва да се действа без пребързани действия.Аз вярвам на Бензукан.Той знае,че това е мачът който,ще му гарантира мястото на Живко за бъдеще.Ако се справи добре,то Живко достойно ще му предаде палката.Бензукан е и по предпазлив играч.Той не разчита на техниката,а на дисциплина в защита и мове да се одбележи,че има добър извеждащ пас.С неговата прицизност,ще се намалят мъките и на Зе да се връща постоянно в защита.Знаем каде му е силата.Той трябва да чака своя момент за пробив и да се възползва.Моето мнение е,че Живко често взима функциите на Зе и често е фатално.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 18 авг 2009 12:52

ЕМИЛ написа:В халфовата линия трябва да са:Тасевски ,Сърмов и Бардон

А нападатели Ортега,Ж.Христов и ЗЕ соарес

Без Йовов?Между другото и аз съм на това мнение!Чудя се защо Цачев е в Пирин,а Йовов ни пили нервите всеки мач!?

Потребителски аватар
vankata_BG
Контакти:

Иван Цачев: Левскар съм

Мнениеот vankata_BG » 18 авг 2009 12:54

Излъгахме Литекс и се реванширахме пред феновете на Пирин, радва се бившият нападател на сините

Новият нападател на Пирин Иван Цачев хвърли бомбата във втория кръг от първенството на "А" група. 20-годишният футболист, който само допреди около месец носеше екипа на Левски, заби гола за победата на Пирин с 1:0 като гост на Литекс. Той влезе като резерва в 68-ата минута и създаде две опасности пред вратата на тима от Ловеч, втората от която стана гол. Вчера Цачев даде интервю за "7 дни спорт".

http://www.7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5484_3.htm

От думите му личи колко хъс и желание за победа има това момче, а и с изявите му на терена го доказва с пълна сила.Дано има късмет и никой не застава на пътя с цел да угаси този пламък , който гори в него.
Пожелавам на всички любители на футбола , без значение на кой отбор симпатизират , да има поне по двама-трима такива футболисти с такова желание за игра и победа. По този начин , ще се радваме на по интересен и красив футбол по нашите терени. А още по добре би било ако тези момчета са и българи за да пренесат това свое желание и в националният ни отбор!!!
Успех Ванка !!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Иван Цачев: Левскар съм

Мнениеот DukeUnv » 18 авг 2009 12:56

Браво на Цачев. Изглежда има доста голямо желание за игра. Хубаво се е заканил на ц(*ка да им вкарва голове - дано да им вкара 2-3 :P Пожелавам му успех в Пирин там до когато е под наем. :)
Изображение

Върни се в “Архив”