Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия

Мнениеот trakia » 17 авг 2009 22:19

за бога пич,ако В.Левски можеше да види тва черно говедо щеше сам да се предаде на турците за да го обесят. А тва за играчите е пълен фишек , едва ли някой от тях има думата просто Бай Ганьо се оправдава щото трепери пред паричките които е дал за циганина. Та нима ако тоя боклук имаше истински приятели в лицето на сотаналите левскари той би изпадал в тези алкохолизирани крайности ? Никой не го бръсне за слива в отбора,тва си е истината нема кво да се лъжем
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 авг 2009 22:19

Рабех ,няма за какво да се извиняваш.Просто хващай самолета и не се връщай повече

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 авг 2009 22:20

Ако Васил Левски е можел да ги види от някъде би бил горд с тези момчета за постъпката им..

Ти това сериозно ли го мислиш Васил Левски да подкрепи един потенциален убиец :?:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!

Мнениеот zlatan » 17 авг 2009 22:21

CVETAN ,когато правиш тези сравнения с Англия и запада наясно ли си в коя държава живеем,наясно ли си че критерия ни е беларус,литва латвия,естония итакива подобни,за тези 4 мача аз съм писал,че те спасяват сезона ,а не ,че това са им мачовете за сезона.За тези за които темата е излишна хора не и обръщайте внимание .
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!

Мнениеот zlatan » 17 авг 2009 22:23

как така не се разбра че говоря ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ ДА СИ ОСИГУРЯТ ТРАНСФЕР В ЕВРОПА.ЕСТЕСТВЕНО С МАЧОВЕ ВЪВ ШЛ,КЪДЕТО ЩЕ ГИ НАБЛЮДАВАТ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА.
LEVSKI_FOREVER

apostola13
Контакти:

Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена

Мнениеот apostola13 » 17 авг 2009 22:26

терена е най важен.за зрителите все пак ще е зле на герена защото ще има с 15 000 по-малко на мачовете.дали ще е шампионска лига или лига европа,няма значение,защото стадиона ще е пълен и без това.тук емомента да призова повече хора да си купуват абонаментни карти и да го нямат този проблем.лично аз смятам че трябва да играем на герена и в двата случая

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 17 авг 2009 22:31

more написа:
Ако Васил Левски е можел да ги види от някъде би бил горд с тези момчета за постъпката им..

Ти това сериозно ли го мислиш Васил Левски да подкрепи един потенциален убиец :?:

Естествено,че не мисля това.Би подкрепил позицията на играчите да защитят съотборника си.За добро или лошо те са приятели,съотборници,както се казава заедно си изкарват хляба.Само не ми казвайте,че всички тук имате безгрешни приятели и ако сгафят нещо и знаете,че са виновни няма да им подадете ръка.Да простиш е едно от най-благородните неща на тоя свят и аз не виждам нищо лошо в това,че футболистите са зад него.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Политиката на Левски спрямо младите!!!

Мнениеот stefan_bg2 » 17 авг 2009 22:31

Ядосан съм много на отбора, затова, че допусна Иван Цачев да го преотстъпят на Пирин. Това момче само за няколко мача, и то мачове, които бяха от изключителна важност за отбора в края на сезона показа, че има място в първия отбор, а още повече го показа в дублиращия тим!. И не само, за него, но и за другите момчета, които вече години наред не успяват да се наложат благодарение на "ръководителите". Направо съм бесен, като разбрах, че са отстъпели момчето! Представете си какво му е на него- вкарва голове за 1вия тим, а какво получава....Пирин, това до кога ще продължава или Батков само на думи може. Ами другите, които заминаха в Цска...просто съм изключително, ама много ядосан и изнервен на отбора най-вече заради Цачев, това момче е безспорен талант, който не трябва да се пропилява в отбори като Пирин, без да се убиждат! Какво стана с Мариян, като беше в Беласица- нищо, а Батков, какво каза, че трябвало да поиграят за такива отбори, за да се надъхат за Левски, Батков надъхай се ти малко и използвай малкото сиво вещество, което ти е останало!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Aide_Sinite
Контакти:

Мнениеот Aide_Sinite » 17 авг 2009 22:33

Абе не набърквайте живота на терена с този извън него. Две различни неща са , разбира се , че трябва да играе за Левски , просто защото е най добрият !!!! И не забравяйте той е най - скъпият футболист на Левски. Сега като го продадеме след лигата на някой силен отбор за 3 000 000 еврака ще пеете друга песен и ще забравите за изцепките му ?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Политиката на Левски спрямо младите!!!

Мнениеот zlatan » 17 авг 2009 22:34

ДОБРЕ ДЕ ЧОВЕК цачев си е наш играч преотстъпен е до нова година след това се връща.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”