Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия
за бога пич,ако В.Левски можеше да види тва черно говедо щеше сам да се предаде на турците за да го обесят. А тва за играчите е пълен фишек , едва ли някой от тях има думата просто Бай Ганьо се оправдава щото трепери пред паричките които е дал за циганина. Та нима ако тоя боклук имаше истински приятели в лицето на сотаналите левскари той би изпадал в тези алкохолизирани крайности ? Никой не го бръсне за слива в отбора,тва си е истината нема кво да се лъжем
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Рабех ,няма за какво да се извиняваш.Просто хващай самолета и не се връщай повече
Ако Васил Левски е можел да ги види от някъде би бил горд с тези момчета за постъпката им..
Ти това сериозно ли го мислиш Васил Левски да подкрепи един потенциален убиец

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!
CVETAN ,когато правиш тези сравнения с Англия и запада наясно ли си в коя държава живеем,наясно ли си че критерия ни е беларус,литва латвия,естония итакива подобни,за тези 4 мача аз съм писал,че те спасяват сезона ,а не ,че това са им мачовете за сезона.За тези за които темата е излишна хора не и обръщайте внимание .
LEVSKI_FOREVER
Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!
как така не се разбра че говоря ЧЕ СЕГА Е МОМЕНТА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ ДА СИ ОСИГУРЯТ ТРАНСФЕР В ЕВРОПА.ЕСТЕСТВЕНО С МАЧОВЕ ВЪВ ШЛ,КЪДЕТО ЩЕ ГИ НАБЛЮДАВАТ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена
терена е най важен.за зрителите все пак ще е зле на герена защото ще има с 15 000 по-малко на мачовете.дали ще е шампионска лига или лига европа,няма значение,защото стадиона ще е пълен и без това.тук емомента да призова повече хора да си купуват абонаментни карти и да го нямат този проблем.лично аз смятам че трябва да играем на герена и в двата случая
more написа:Ако Васил Левски е можел да ги види от някъде би бил горд с тези момчета за постъпката им..
Ти това сериозно ли го мислиш Васил Левски да подкрепи един потенциален убиец
Естествено,че не мисля това.Би подкрепил позицията на играчите да защитят съотборника си.За добро или лошо те са приятели,съотборници,както се казава заедно си изкарват хляба.Само не ми казвайте,че всички тук имате безгрешни приятели и ако сгафят нещо и знаете,че са виновни няма да им подадете ръка.Да простиш е едно от най-благородните неща на тоя свят и аз не виждам нищо лошо в това,че футболистите са зад него.
- stefan_bg2
- Контакти:
Политиката на Левски спрямо младите!!!
Ядосан съм много на отбора, затова, че допусна Иван Цачев да го преотстъпят на Пирин. Това момче само за няколко мача, и то мачове, които бяха от изключителна важност за отбора в края на сезона показа, че има място в първия отбор, а още повече го показа в дублиращия тим!. И не само, за него, но и за другите момчета, които вече години наред не успяват да се наложат благодарение на "ръководителите". Направо съм бесен, като разбрах, че са отстъпели момчето! Представете си какво му е на него- вкарва голове за 1вия тим, а какво получава....Пирин, това до кога ще продължава или Батков само на думи може. Ами другите, които заминаха в Цска...просто съм изключително, ама много ядосан и изнервен на отбора най-вече заради Цачев, това момче е безспорен талант, който не трябва да се пропилява в отбори като Пирин, без да се убиждат! Какво стана с Мариян, като беше в Беласица- нищо, а Батков, какво каза, че трябвало да поиграят за такива отбори, за да се надъхат за Левски, Батков надъхай се ти малко и използвай малкото сиво вещество, което ти е останало!!!

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
-
- Контакти:
Абе не набърквайте живота на терена с този извън него. Две различни неща са , разбира се , че трябва да играе за Левски , просто защото е най добрият !!!! И не забравяйте той е най - скъпият футболист на Левски. Сега като го продадеме след лигата на някой силен отбор за 3 000 000 еврака ще пеете друга песен и ще забравите за изцепките му ?
Re: Политиката на Левски спрямо младите!!!
ДОБРЕ ДЕ ЧОВЕК цачев си е наш играч преотстъпен е до нова година след това се връща.
LEVSKI_FOREVER