Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пускайте Ринг
a какъв е актива на ЦСКА в шампионската лига ? 

- a boy named goo
- Контакти:
futbolqga написа:По-добре загуба от пълна анонимност ...
Какво разбираш под пълна анонимност и кой имаш предвид под това ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- Lord VOODOO
Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????
Бтв нали не сте забравили, че Рабех и Тиберканин са подсъдими и за нанасяне на леки телесни повреди? Това от предната пиянска случка, когато са удряли някакъв бакшиш.... Само че Рабех вече ще го съдят като рецидивисти съда ще е много по-строг към него!
И бтв забравихме един важен момент, който ще му увеличи присъдата след настоящата му изцепка: предният път като го съдиха, не само, че му сложиха условна присъда, но и му взеха книжката! Та сега освен, че ще го съдят да шофиране в нетрезво състояние, освен, че ще го съдят за рецидив, но и ще го съдят за шофиране без книжка!!!
Да му е честито на печелившия!
И бтв забравихме един важен момент, който ще му увеличи присъдата след настоящата му изцепка: предният път като го съдиха, не само, че му сложиха условна присъда, но и му взеха книжката! Та сега освен, че ще го съдят да шофиране в нетрезво състояние, освен, че ще го съдят за рецидив, но и ще го съдят за шофиране без книжка!!!

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Re: Жоазиньо може да играе в сряда
Жо, ако е излекуван трябва да играе, без алтернатива е..Йовов не е за цял мач, въпреки, че се старае.Ники трябва да получава шансове, въпреки недобрата му форма.Дениран Ортега, мисля, че вече се аклиматизира и трябва се използва бързината му в завършващата фаза, мисля че ще вкара и гол.
ЛЕВСКИ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!
a boy named goo написа:Съжалявам да го кажа, ама това вече си е висша форма на мазохизъм. Да гледаш повторенията на загубите на отбора си, незнам, но определено ми стана смешно...![]()
![]()
Еми дават хората - гледаме!
Не се ли питаш защо не дават повторение на някой мач на ЦСКА от ШЛ???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- The deacon
- Контакти:
На всички розови, само ще кажа, че никога няма да чуят на живо химна на ШЛ!!!
Говорете си и злобейте, защо явно няма какво да ви радва

Lord VOODOO написа:Бтв нали не сте забравили, че Рабех и Тиберканин са подсъдими и за нанасяне на леки телесни повреди? Това от предната пиянска случка, когато са удряли някакъв бакшиш.... Само че Рабех вече ще го съдят като рецидивисти съда ще е много по-строг към него!
Ти пък си умираш от кеф! Евала, радвай се...

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- a boy named goo
- Контакти:
delpi написа:a boy named goo написа:Съжалявам да го кажа, ама това вече си е висша форма на мазохизъм. Да гледаш повторенията на загубите на отбора си, незнам, но определено ми стана смешно...![]()
![]()
Еми дават хората - гледаме!
Не се ли питаш защо не дават повторение на някой мач на ЦСКА от ШЛ???
Ами, освен да ни пуснат загубата от Ливърпул в София, не че ще тръгна да го гледам, ама все пак...
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- Lord VOODOO
Nikona написа:Доколкото обжалват първата присъда нищо не се знае. Ако тя отпадне нищи чудно да се измъкне.
Нищо не разбирам от право, но в България немогат да ме изненадат вече. Аз съм за това Рабех да лежи в панделата!
Тя няма как да отпадне! Хванат е да шофира в нетрозво състояния! Там обжалват, за да му намалят наказанието, но в най-добрият случай ще отнесе вместо 4 месеца 3 - това е минималното, но това вече няма как да се случи!!! Каквито и шансове да е имал за намаляване наприсъдата му те се изпариха след новата изцепка! Мислиш ли, че съда няма да вземе под внимание новата случка и че тя се явява рецидив?

delpi написа:
Ти пък си умираш от кеф! Евала, радвай се...![]()
![]()
Радвам се не защото Рабех е играч на Левски, а защото съм расист и мразя резаците! Все пак нека не забравяме, че Рабех е мюсулманин, т.е. резак!!! Сега в затвора ще прави яко свирки!!! Там определено няма да му простят!

Последна промяна от Lord VOODOO на 17 авг 2009 16:54, променено общо 1 път.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал