Вярвате ли че това ще се случи(или Костов май разкри Батков)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вярвате ли че това ще се случи(или Костов май разкри Батков)
Лятото един от двамата ще си тръгне.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
groti написа:Aко вярваме на информациите,че Батков си тръгва скоро няма никаква логика Костов да напуска заради негоВсъщност мен само това ме притеснява - Дали Костов ще поднови договора си. Мисля,че това е най-качествения треньор,който ни е водил в последните години
100% вярно истински професионалист.Сега чета,че е изхвърлил Димов и Станчев от отбора за неопределено време.Наистина професионално действа Сър Костов.За мен той е най-качествения треньор в България за момента.И пак ще се повторя каквото и да постигне този отбор ще се дължи единствено и само на ТРЕНЬОРА.А относно темата - никой не знае това повече от времето

[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Батков вече няма думата в ЛЕВСКИ,иначе щеше да има вече 20 интервюта по селекцията
Г-н Батков винаги е имал думата през последните 8 години и ще я има занапред !!! Не искаме друг чорбаджия, този който ни вкара в групите на ШЛ ни харесва

Ба, те това последното е смех, добре, "че беше той"!
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"
"TB1957"...Мисля,че е време да си кажеш,защо се правиш на г-н президента.
Надявам се през следващите десет часа да се случи нещо трансферно в Левски,защото на Костов вече май му писна на...През последните няколко години ,като изключим Гарата и тренера само на спукани пояси се хващаме за кеф на розовите. 

-
Сър Костов не може да направи нищо срещу Папа Батков!!!
- messi7
- Контакти:
Стига с тези титли -сър,папа, не ви ли писна? И имайте малко търпение(колкото и абсурдно да звучи сега) ще дойдат нови, поне един-двама си мисля, че ще се вземат. 

BLUE CHAMPIONS написа:Вярвам, че ще доживея все някога да прочета поне една новина от Livesport.bg , която да се окаже истина
Аз тия дори не ги чета

Нека да видим, как ще играе Левски през пролетния полусезон и тогава да правим генерални изводи.
-
Доста по-рано от лятото си тръгна