Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Френски съдии на Левски-Дебрецен

Мнениеот stg333 » 17 авг 2009 12:02

все пак не бива да забравяме, че съдията на мача с Баку тук беше напълно неадекватен

IMPERATORA_90
Контакти:

Мнениеот IMPERATORA_90 » 17 авг 2009 12:09

това е лошо всички знаем колко много французите обичат българските футболисти,а и сега особено на такава фаза от турнира дано бъдат безпристрастни

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2009 12:09

Според мен вече няма случайни съдии на тази фаза така че това не трябва да ни притеснява.Важно е нашите да играят добре и да се раздадът до край.Успех Левскари!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 17 авг 2009 12:15

За френски съдия свирил на Левски веднага ми изкача кошмарът от домакинството с Галатасрай...оня Коломбо беше подобен парцал като Майк Райли...ама в крайна сметка повечето неща зависят от нашата игра. Дано отбележим голове

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2009 12:26

Наистина радостно е, че и Жо може би ще играе.Попринцип мен винаги ме е плашела защитата ни, но този сезон все още нямаме допуснат гол, а изиграхме 7 мача вече и в 6 от тях вкарахме гол.Нападателите ни са супер - Дениран Ортега много ми допадна срещу Миньор, бори се, здрав физически, а може и да вкарва.Жоро Христов се надявам да не се притесни от пропуските срещу Миньор и да се издъни, но се надявам че той пак ще докаже, че е мъжко момче.Тасевски, Зе и Бардон могат да създадът доста положения, а и Ицо Йовов, колкото и да ми е трудно да си призная, наистина играе добре напоследък.Протевниците ни също не са нещо особенно и за това според мен ще победим.Всички на стадиона и зад отбора до последно!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 авг 2009 13:42

Оффф пак ли Французи :o [offtopic]мамка му[/offtopic] .
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 17 авг 2009 13:47

futbolqga написа:Наистина радостно е, че и Жо може би ще играе.Попринцип мен винаги ме е плашела защитата ни, но този сезон все още нямаме допуснат гол, а изиграхме 7 мача вече и в 6 от тях вкарахме гол.Нападателите ни са супер - Дениран Ортега много ми допадна срещу Миньор, бори се, здрав физически, а може и да вкарва.Жоро Христов се надявам да не се притесни от пропуските срещу Миньор и да се издъни, но се надявам че той пак ще докаже, че е мъжко момче.Тасевски, Зе и Бардон могат да създадът доста положения, а и Ицо Йовов, колкото и да ми е трудно да си призная, наистина играе добре напоследък.Протевниците ни също не са нещо особенно и за това според мен ще победим.Всички на стадиона и зад отбора до последно!

Имате Юруков ви вкара за 1:1

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2009 13:59

chelseabg написа:
futbolqga написа:Наистина радостно е, че и Жо може би ще играе.Попринцип мен винаги ме е плашела защитата ни, но този сезон все още нямаме допуснат гол, а изиграхме 7 мача вече и в 6 от тях вкарахме гол.Нападателите ни са супер - Дениран Ортега много ми допадна срещу Миньор, бори се, здрав физически, а може и да вкарва.Жоро Христов се надявам да не се притесни от пропуските срещу Миньор и да се издъни, но се надявам че той пак ще докаже, че е мъжко момче.Тасевски, Зе и Бардон могат да създадът доста положения, а и Ицо Йовов, колкото и да ми е трудно да си призная, наистина играе добре напоследък.Протевниците ни също не са нещо особенно и за това според мен ще победим.Всички на стадиона и зад отбора до последно!

Научи се да правиш разлика между приятелски двубой и официална среща и тогава пак пиши тук :lol:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 17 авг 2009 14:21

futbolqga написа:
chelseabg написа:

Научи се да правиш разлика между приятелски двубой и официална среща и тогава пак пиши тук :lol:

Ще си пиша кадето си искам.А и тогава кой ви е 7-мия мач? 2 с Санта Жулия,2 с Баку и 2 за първенство..а друг мач май сте нямали освен с нас?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2009 14:35

chelseabg написа:Ще си пиша кадето си искам.А и тогава кой ви е 7-мия мач? 2 с Санта Жулия,2 с Баку и 2 за първенство..а друг мач май сте нямали освен с нас?

Случайно да си чувал за нещо като Суперкупа :roll:

Върни се в “Архив”