Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Цачев наказа Литекс

Мнениеот delpi » 16 авг 2009 21:57

david_villa написа:Лично мнение, без да влагам пристрастия:
Мъри Подлогата се натърти. Пак. Впрочем, не се ли повтаря цирка с полуфиналистите от КБ от миналия сезон? "Пирин" се гъзи на "Миньор", те пускат на "Левски". А защо "зелените" спечелиха в Ловеч ли? Защото в следващия кръг трябва пак да паднат, но от "Славия", която резонно след това ще полегне на... знаете кого. А ако се загледате в програмата им, ще видите, че до 6-и кръг "орлетата" няма къде да вземат победа.
Това е България. И ЦСКА, и "Левски", и "Литекс"... и май всички...

Болен мозък! Много схеми разиграваш в главата си... би трябвало да си вече милионер от залози на футболни мачове...

... и моето е лично мнение!
Последна промяна от delpi на 16 авг 2009 21:58, променено общо 1 път.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 21:58

blue_wind написа:Що като са в Левски не пият и не ходят по курви ли?
И аз искам всички юнуши на Левски да са в отбора ,но това на практика не е възможно,дайте ми примери с водещи отбори в Европа дето не си преостъпват юношите ,а ги държат в отбора

Абе и тука ходят, но контрола е по сериозен... иначе това с юношите не си много прав... виж един Аякс например ;) А и масово се купуват млади играчи, които после се налагат- пример: МЮ ;) Дадох пример и Домо как се наложи при нас ;) Не съм съгласен с теб по тоя въпеос. Нека преотстъпват, но тея най талантливите и доказани да седят при нас ... Не мисля че един Оретега е по добър от Цачев и че ще си даде сърцето на терена за този отбор ...
Последна промяна от UltraBlue на 16 авг 2009 21:59, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

L.S.F.C.
Контакти:

Мнениеот L.S.F.C. » 16 авг 2009 21:58

Браво Цачев! Обаче мястото ти е само в Левски! Това момче трябва да се обиграва в Левски и никъде другаде!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 16 авг 2009 22:00

L.S.F.C. написа:Браво Цачев! Обаче мястото ти е само в Левски! Това момче трябва да се обиграва в Левски и никъде другаде!!!!!!!!!!!!!!

Все пак и на него му е ясно, че всеки важен гол е крачка към София!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 22:01

Мъри Подлогата се натърти. Пак. Впрочем, не се ли повтаря цирка с полуфиналистите от КБ от миналия сезон? "Пирин" се гъзи на "Миньор", те пускат на "Левски". А защо "зелените" спечелиха в Ловеч ли? Защото в следващия кръг трябва пак да паднат, но от "Славия", която резонно след това ще полегне на... знаете кого. А ако се загледате в програмата им, ще видите, че до 6-и кръг "орлетата" няма къде да вземат победа.

Оффф стига с тея филми бе .... и аз мога да ти филмирам схемите на цска сега .... много напомнят на онея 10 сапунки от пролетта ... :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ

Мнениеот delpi » 16 авг 2009 22:02

groti написа:Доколко играчите са се застъпили за Рабех не се знае. Даже хич не ми се вярва.По-скоро Ганьо,Ратко и Гонзо нямат топките и смелостта да направят това,което трябваше да направят още 2-рия път. До виждане Рабех,дисциплинарно уволнение.

Ганьо за пореден път доказва, че е много хитър. Цялата работа е, че ако го разкарат няма да вземе пари от евентуален трансфер на Рабех, и затова уж той искал да го изгони ама играчите са се застъпили. Същата работа като с трансферите... аз съм готов да взема играчи ама Гонзо казва, че нямаме нужда... Сега след 6-7 мача пак ще върнат Рабех в отбора и ще пробват да го продадат, но ще се намери ли някой да го вземе? Най-много някой турски или руски отбор...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 16 авг 2009 22:02

Аз не искам да съм прав, но именно от "сапунките" през пролетта футболът ни е стигнал това ниво...

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 16 авг 2009 22:02

Абе момче ти ненормален ли си бе :?: :shock: :shock: :shock: От първия кръг ще почнат да гласят мачове... :lol: Не ставай смешен, такива схеми се правят чак, когато и двата отбора имат някаква полза.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 22:05

david_villa написа:Аз не искам да съм прав, но именно от "сапунките" през пролетта футболът ни е стигнал това ниво...

Абе още от 2ри кръг не ми се вярва да има схеми ... а и те лъсват когато дойдат истинските мачове и директните двубои м/у фаворитите ;)
Последна промяна от UltraBlue на 16 авг 2009 22:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 16 авг 2009 22:05

PFC Litex написа:
124 написа:
PFC Litex написа:Както писах и в другата тема, ЧЕСТИТА ПОБЕДА на Пирин. Изводи от днешния мач е все още рано да се правят.
Питам себе си, умишлено ли играха така заради съгледвачите на БАТЕ или поради многото кадрови проблеми, или защото просто толкова си могат на това ниво, или коефициента 15.00 в ЕФУ е бил сладникав :roll:

Забрави!Аз за шампиони ви глася тая година,но нещо не ми харесват нещата...

Шампион :?:
Това след 2 изиграни кръга на това ниво не може да се каже в никакъв случай.
От това което видях този мач беше отписан в буквалния смисъл на думата.
Явно мача с БАТЕ им е в тиквите и взел превес.
Ганчев да ги глоби с по една заплата всичките.

Да,шампион.Аз не говоря празни приказки.Вярно,загубата на Ивелин е сериозна,но ще я наваксате.И ние миналата година тръгнахме със загуба в Сандански...Това е нормално,само тук правим трагедии от неспечелени три точки.Обаче с тая игра,и ако не влезете в ЛЕ,не знам...Но наистина,рано е още,ще видим.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Архив”