Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

KnocturnaL
Контакти:

Re: Ше ги познаете по жълтите зъби

Мнениеот KnocturnaL » 16 авг 2009 19:51

"Но... истината е другаде, и бе призвана да се случи - насилието ще роди насилие..."
запомни това, ОРК...

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 16 авг 2009 19:53

Значи,вчера бях в Перник за седми или осми път и никога не съм ходил там със страх,няма и да стане.Хора, които бягат от прекия сблъсък и замерят отдалече с камъни,прашки,а вече и с пушки,не могат да ме уплашат.Но оттук нататък вие,орки,ще ходите навсякъде със страх,защото е ясно,че на Герена няма да стане-там ще ви пазят с бронетранспортьори.Но ще стане другаде,където няма да можете да избягате и където няма да има кой да ви спаси.Който сее ветрове,ще пожъне бури-това е положението.Разговорът с вас е приключен!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
124

Re: Тежката артилерия на ЕВРОВОАЙОРИТЕ вече даде залп!

Мнениеот 124 » 16 авг 2009 19:59

a boy named goo написа:
124 написа:
a boy named goo написа:Плюенето го има за всички, не само за Левски. Светът не започва с вас, ние какво да кажем за безбройните лъжливи статии на Данбалон и в частност малоумните изблици на Ефрем Димитров ?
Факт е, че последните години (най-вече 2006-2007 г.) Левски се представи по-добре от ЦСКА в европесйките турнири, но пък какво от това, факт е, че откъм успехи отборите ни са много далече.
Много самонадеяно авторът на темата ни нарече "евровайори", сякаш отборът му всяка година изиграва най-малко по 20 мача в европейските клубни турнири, очевдино омразата му към ЦСКА твърде голяма, че само ние сме му в главата. Май това обаче не се отнася само за него, ето сега доста хора ще се излеят да обсъждат "евровайорите" вместо техния си отбор, нещо с което сами опровергават това, което твърдят

Тук не става въпрос за омраза.Очевидно една прослойка изпитва ужас от факта,че Левски ще играе,а ЦСКА- вероятно не.За тях иде реч,ако някой се разпознава като такъв,нищо не можем да направим.Но ЦСКА може и да се класира,тогава...

Такива прослойки има навсякаде, бе, човек. Тук не ства въпрос за клубна принадлежност, интересно ми е, защо не коментираш левскари, които по същия начин подкрепят чуждите отбори. Само че е най-приятно да се говори цесекарите, нали така, по-приятно е да напишеш, как видите ли, цесекарите са най-голямото зло, а сините привърженици са света вода ненапита. Какво толкова ти пука заради няколко кретена за които загубата на Левски е по-важна, отколкото победа на ЦСКА. Въпреки всичко, аз като един "евровоайор" ви пожелавам успех в сряда.

Аз не подкрепям чужди отбори.И предпочитам в шестия кръг на"Васил Левски" да има украса и на ШЛ,и на ЛЕ.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 16 авг 2009 20:01

а цялата ирония е че и левскари , и цесекари , и локомотивци от пловдив , и ботевисти правите същите неща . Така е като не играят палките .....

Потребителски аватар
124

Re: Дузпата,Ортега и още нещо

Мнениеот 124 » 16 авг 2009 20:03

Old_death написа:Стига сте дрънкали глупости.Левски си би съвсем закономерно,въпреки че се помъчиха да направят мача си максимално труден.Миньор игра сърцато,но само със желание не става.Трябва и класа,а точно разликата в класата на играчите направи и разликата в резултата.Левски победиха без да надиграят Миньор.Дузпата си бе 100%-това,а приказките за изпълнението и са смешни.Единици са случаите за пребити дузпи при такова изпълнение и то само ако преди мача жената на съдията е вдигнала кръвното му,а не нещо друго :) !

Абсолютно вярно.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Тежката артилерия на ЕВРОВОАЙОРИТЕ вече даде залп!

Мнениеот a boy named goo » 16 авг 2009 20:08

Именно, но има левскари, които ще подкрепят Динамо Москва, но както виждаш, не съм тръгнал да пускам теми в които да обяснявам, че левскарите са еди какви си.
Факт е, че Георги Атанасов е човек изпитващ страхотна злоба към всичко синьо и който ще умре от кеф, ако Левски се издъни.Същото нещо се отнася и за Ефрем Димитров. Тези "журналисти" имат сериозна подкрепа сред някой от по-крайните привърженици. Но определено не всички привърженици споделят техните идеи. На тези хора няма смисъл въобще да им обръщаме внимание, тъй като си личи отдалече тяхната злоба и това, че не виждат по-далече от носовете си.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

liki4a

Мнениеот liki4a » 16 авг 2009 20:16

nqmam nishto protiv peunik ako imah shtqh da go ispolzvam!!!!!!!!!

[warning]КИРИЛИЦА :!:[/warning]
Последна промяна от Blue_Lion на 16 авг 2009 20:42, променено общо 1 път.
Причина: Използвай кирилизатор !

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ

Мнениеот The deacon » 16 авг 2009 20:24

Време е на г-н арабинът да му бъде показано къде му е мястото!!! И ние чакаме от този алкохолик да играе адекватно?! Как да играе като хората, като явно вечер препива, а на другия ден се мъкне с ужасен махмурлук?!Да, за българските стандарти е много добър футболист, но явно няма желание да играе в Левски!!! Лошото е, че след тези изцепки едва ли някой сериозен отбор ще пожелае да го вземе......

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: 4 ФЕНА НА ЛЕВСКИ ПРЕБИТИ НА ГАРА ЗАХАРНА ФАБРИКА

Мнениеот DukeUnv » 16 авг 2009 20:34

houser_1948 написа:да умрат дано
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хаха много смешно. :? Ае махай се от тоя форум!
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ

Мнениеот DukeUnv » 16 авг 2009 20:37

еm4о65 написа:Щего защитят разбира се както се знае,че половината от родните ритни топковци са на неговото дередже.
След всеки мач са на дискотеки,чалгатеки.....Трябва да се вземат мерки за такива като него.
Лично мое мнение.

Взеха се мерки, ама са много малки според мен 30 000 евро и отстраняване от отбора. За 2рото съм съгласен, ама за парите поне 60-70 хиляди евро трябваше да го одрусат. Не може да си позволява такива изцепки, чак до затвор да се стига. Той излага клуба с пълна сила. :x
Изображение

Върни се в “Архив”