Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ше ги познаете по жълтите зъби
Можеш и да имаш 5 висши образования (макар, че съм сигурен, че лъжеш). Това няма значение. Перник за цял живот ще си остане в теб. Така че цял живот ще бъдеш нула, то си личи от мненията ти. Ти целият си изпълнен със злоба и омраза. Какъв е смисълът от теб?
ivo_gf написа:UltraBlue написа:ivo_gf написа:Аз пък бих казал, че вие вече си знаете мястото - и то не е да вандалствате в Перник, да гоните 500 човека 2 деца до гарата и да чупите колите по пътя си. Това, което се случи миналата година, няма да се случи никога повече!!! Не и в Перник!!! Когато някой дойде посегне на твоя град, на твоето имущество, си в пълното си право да утрепеш нещастника!!! Затова говеда, ще ви отговоря: Перник ви презира, никога повече няма да стъпите тук без страх в сърцата си!!! : http://www.focus-sport.net/?do=n1148764281786
http://topsport.ibox.bg/news/id_972331754
Това е само началото!!!
Ходи на психиатър момче.... нали знаеш какво ви чака като дойдете в София ....
Какво ще стане? Ще дойдем, ще се изсерем на жалкото ви стадионче и на жалкия ви животец и ще се приберем!!!!
моля ти се смешен ОРК не използвай нашите изрази ,а се научи от тях
- monster1011
- Контакти:
Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ
gonzofenka написа:BoB0 написа: По-евтини жени и алкохол в Европа няма...
А мъжете??!!!ДА БЕ,ЗАБРАВИХ!Те са най-готините пичове в Европа(като изключим,че най-уважаваното им божество е биричката,само дето не и се кланяте
)Евтини са само силиконовите каки,а да обобщаваш е тъпо,нали?!!!Както това не важи за всички мъже,така и горното твърдение важи само за определени жени.Нали?
Съжалявам за оффтопика.
Не се обиждай.Човека няма предвид повечето жени, а факта че горе-долу красивите курволя в БГ са пъти по-евтини от същите в Англия например. Повечето българки са красиви и нормални жени, които не спят за пари а за кеф и/или от любов което си е в реда на нещата.
ivo_gf написа:futbolqga написа:Хахаха жалко селянче - изчакай мача в София и ще видим кой ще е със страх в мижавото си сърчице.Както по горе споменаха - Насилието ражда насилие!Тъй като нямате достатъчно акъл да го разберете елате в София и ще ви бъде разяснено по разбираем за вас начин ...
Бях и напролет, там ще съм и следващата! Но този път няма да дойдем само 300 човека на мач в предпоследния кръг без значение за нас! Мръсните селяни, лепилари и наркомани от Сектор Б в Израел!!! Перник ви ПРЕЗИРА!!!
Излез от филма пич и им го кажи в очите на въпросните момчета от Сектор "Б",форумни хулигане ! Много се дървиш тук,където е безопасно ! Е,да смел си и като си на 200 м. от сините ултраси и хвърляш камъни по тях,като някоя п*тка ! Боли ме фара презирате ли ни или не,обаче е факт,че вие сте синоним на простотията и селянията в България ! Спрете да плюете по София,защото без нея ще умрете от глад

П.П. И още нещо,момче...излагаш се много ! Спри да пишеш - загубихте мача (а викахте,че ще ни биете),изложихте се и по трибуните с неграмотни трансперанти,детски димки,грес,селяния и отново оградата ви надви...жалки орки

Re: 4 ФЕНА НА ЛЕВСКИ ПРЕБИТИ НА ГАРА ЗАХАРНА ФАБРИКА

Не става ясно в матеряла кой ги е бил ? Цигани или фенове на друг клуб.Искам да ви кажа , че аз живея в Захарна ФАбрика и тука в тоя район се намира гарата разбирасе.Значи в подлеца преди циганската махала има надписи - провокиращи напрежение.Смисъл , че стените са надраскани с надписи - БАТЕ , Жилина, Тампере... Евробоец със 1 на 30 голова разлика.1 - 17... това са само част от надписите.Секи ден си ги чета като излизам от квартала.Обаче явно има бая ЦСКА-ри тука и затова питам дали не са фенове на ЦСКА.Или са цигани понеже гарата е в непосредствена близост до гетото.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Пълен пичага, който съм сигурен, че пак ще си гледа мача по телевизията, както прави всеки път, защото го е шубе да излезне от бараката си.Това че "ще дойдете и ще се изсерете" малко си го объркал.Ще дойдете и ще се НАсерете жалко ми другарче
- monster1011
- Контакти:
Сега четох в другия ни форум, че там са слязли няколко от СЗ, може би са цигани тези дето са ги нападнали, ако е станало някое междуцивилизационно разговорче
Ама 10 на 4 е съотношение дето и СЗ не е успял да преодолее, макар че белия ген е по-силен. Не вярвам цесекари да седят по нощите по гарите и да дебнат нашите. Чак дотам не се е стигало.

- Aut vincere aut mori
- Контакти:
Само ще кажа следното и ще помоля темата да се изтрие.Не са бити от нашите червени приятелки или от цигани.Ще помоля да не се коментира повече по темата,защото виждам,че повечето тук не са наясно със случилото се 

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ
Поредна тъпа постъпка на мароканеца, но за жалост трябва да си признаем, че като футболист е много добър и важен за нас.Всички ще тръгнете да казвате, че не съм прав, но ако погледнете темата за най-добрите ни футболисти в момента (отворена преди около месец) ще видите, че и вие самите сте го поставили сред тях.
Не ме интересува какво прави извън терена - за мен е важно, когато стъпи на него с екипа на Левски да даде всичко от себе си и Левски да победи!Евала правя на играчите и на Гонзо - показаха, че са истински ОТБОР!Такъв, какъвто бяхме при предишното ни златно поколение!
Не ме интересува какво прави извън терена - за мен е важно, когато стъпи на него с екипа на Левски да даде всичко от себе си и Левски да победи!Евала правя на играчите и на Гонзо - показаха, че са истински ОТБОР!Такъв, какъвто бяхме при предишното ни златно поколение!
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Тежката артилерия на ЕВРОВОАЙОРИТЕ вече даде залп!
124 написа:a boy named goo написа:Плюенето го има за всички, не само за Левски. Светът не започва с вас, ние какво да кажем за безбройните лъжливи статии на Данбалон и в частност малоумните изблици на Ефрем Димитров ?
Факт е, че последните години (най-вече 2006-2007 г.) Левски се представи по-добре от ЦСКА в европесйките турнири, но пък какво от това, факт е, че откъм успехи отборите ни са много далече.
Много самонадеяно авторът на темата ни нарече "евровайори", сякаш отборът му всяка година изиграва най-малко по 20 мача в европейските клубни турнири, очевдино омразата му към ЦСКА твърде голяма, че само ние сме му в главата. Май това обаче не се отнася само за него, ето сега доста хора ще се излеят да обсъждат "евровайорите" вместо техния си отбор, нещо с което сами опровергават това, което твърдят
Тук не става въпрос за омраза.Очевидно една прослойка изпитва ужас от факта,че Левски ще играе,а ЦСКА- вероятно не.За тях иде реч,ако някой се разпознава като такъв,нищо не можем да направим.Но ЦСКА може и да се класира,тогава...
Такива прослойки има навсякаде, бе, човек. Тук не ства въпрос за клубна принадлежност, интересно ми е, защо не коментираш левскари, които по същия начин подкрепят чуждите отбори. Само че е най-приятно да се говори цесекарите, нали така, по-приятно е да напишеш, как видите ли, цесекарите са най-голямото зло, а сините привърженици са света вода ненапита. Какво толкова ти пука заради няколко кретена за които загубата на Левски е по-важна, отколкото победа на ЦСКА. Въпреки всичко, аз като един "евровоайор" ви пожелавам успех в сряда.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди