Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Дузпата,Ортега и още нещо

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 17:51

Абе който гледа футбол знае че в почти 90% от случаите не се спазват точно правилата- или вратаря излиза напред, или пък се влиза в полето преди удара.Забележете че и тоя,който е до Ортега(мисля Иванович) също влиза преди удара... 8-) Сега няма за какво да се хванат някои и почват да търсят дреболии за да умаловажават победата... :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

wiseman

Re: Тежката артилерия на ЕВРОВОАЙОРИТЕ вече даде залп!

Мнениеот wiseman » 16 авг 2009 17:52

Не симпатяго! Искам да ти кажа че предпочитам да ме ритне ас,отколкото да напълним кошарата на отбора ТИТАН - 2 Перник и да не можем да ходим в сряда хептен. Залога е друг! А когато се научим да правим Ягуар,Мерцедес или поне Рено и Фиат,когато се научим на чисто човешко отночение,когато загърбим омразата и завистта,когато се научим че футбола е просто една игра а не война, тогава ще се мерим с Челси,Барса или който си избереш. Я чисто хипотетично си представи феновете на Чуковете от Лондон-Уест Хем, преди мач с Челси да си намажат сектора за гости с грес например. Или да си пострелят с пушки по агитката на Челси. Ако разбереш това ,ще разбереш и защо ме питаш какво и защо нищо не играе Левски. И после може да доидеш с нас из надявам се Шампионската Лига,ако ли не из лига Европа, нейде из Европата, а не из Перник например. Защо там е истината,там е спомена за цял живот. Само Левски!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Ше ги познаете по жълтите зъби

Мнениеот Blue_Lion » 16 авг 2009 17:52

Над хиляда сини привърженици щурмуваха Перник, за да видят втората победа в шампионата. Отново станахме свидетели на постоянно лежане по терена и неадекватни кюмюри и милиционери извън него.. Mолим нашите жълто-черни приятелки най-после да направят нещо, без след това да бягат с 200км/ч и да се крият по пещерите си... а на "Стадиона на мира" и ограда с ток и ров с крокодили да сложите пак ще си влезем без билети..

Това пък накратко обобщава мача от вчера между Шампиона и неандерталците ;)
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 17:54

buffon написа:според мене това показва че са сплотен колектив.може и да не заслужава подкрепа но така правят приятелите в такива моменти.дано Рабех да го оцени и да спре с дивотиите щото вече прекали.

Той и след изцепките зимата го защитиха, ама сами виждаме ефекта .... Яд ме е само че е един от най силните ни играчи ... :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Мнениеот МироСлав Велев » 16 авг 2009 17:58

Един мароканец направи Подхуянци на глухи калинки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

На човека му е през шнура за Лесни София - днес играе, утре си спретва запой или оргийка... но си го търпете, де, обаче щом 2 пъти вече е сгафил, със сигурност ще има и трети път ;) :mrgreen:

П.П.: Ако бях на Алмейда от ФК Баку, в края на реванша щях да го върна на Рабех и да му сцепя грозната мароканска тиква :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 18:01

Mehanika написа:По добре ЕВРОВОАЙОРИ от колкото ЕВРОИДИОТИ. много познати преди мача с лефски ми викаха и да спечели и да загубим нещем титла, че нямаме отбор за ШЛ и не искаме да се излагаме.

Та скъпи ми пенчо(човек който те развеселява) не искаме да е 1:50, сещаш ли се, тоя мазохизъм си е за вас.

Е ние като сме евроидиоти с почти 2 пъти по голям коефициент, вие какви сте бе- евроидиоти на 2(квадрат) ;)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 авг 2009 18:02

wiseman написа:Ами не! Не ми хареса! Ама и на Юнайтед не ми хареса играта преди малко ама биха. Левски отдавна не играе нищо.... ама ще играе до нова година я c Челси я с Барса или поне с Рома или някой друг ама ще играе истински футбол,а не футбол намазан с Грес,футбол гарниран с истрели и замеряния с камъни и бутилки. А пък с Миньоро,Пирин,Своге и Куртово Конаре има да си играем играем. Схващаш ли разликата в мотивацията. Това е все едно да ти давам 70 000 евро за да дойдеш два пъти да свършиш няякоя свястна работа, а 3 дни преди това дядо ти да те викне да му прекопаеш градината без пари и да се обиди че си я прекопал ама не си направил красиво лехите. ;)

Ми супер, ама що Барса, Челси и Рома да са мотивирани да играят с вас вместо да правят дербита с Реал, Милан и Байерн? Вие сте точно в ролята на дядото от разказа ти, нито България е голяма, че да има много потенциални зрители на мача, нито вие сте качествен отбор, че да ги напънете повече от тренировка. За всеки един от тия 3 отбора които изброих (а и останалите грандове) е по-смислено да играят приятелски с американски, дубайски и подобни отбори отколкото да се разкарват до страната ни да ви нашмулят 5 гола. Добре че няма да влезете и да пречите на подобни отбори, максимум на някое излъгано отборче от ранга на Фиорентина в ЛЕ да губите времето и енергията за глупости.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 18:03

pepino_po написа:Никой наш отбор не заслужава да е там!!!!!!

заслужава да е там всеки, който се е класирал, а не който ти смяташ :!: Ако тоя турнир се правеше на база кой заслужава и кой не, щеше да се обезмисли всичко.... И накрая един пример, за да не съм голословен- и Милан заслужаваше заради историята си да беше там миналия сезон, ама къде беше .... :?

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 16 авг 2009 18:05

Кво говорите само за него. Всеки чужденец идва в България, не за пари, а за да чука и пие. То е ясно и на малките деца. По-евтини жени и алкохол в Европа няма...

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 16 авг 2009 18:05

Mehanika написа:По добре ЕВРОВОАЙОРИ от колкото ЕВРОИДИОТИ. много познати преди мача с лефски ми викаха и да спечели и да загубим нещем титла, че нямаме отбор за ШЛ и не искаме да се излагаме.

Та скъпи ми пенчо(човек който те развеселява) не искаме да е 1:50, сещаш ли се, тоя мазохизъм си е за вас.

Те видиш ли са ни подарили титлата , понеже нямат отбор за ШЛ :shock: :shock: :shock: Като нямате отбор , за какво изобщо ви има ???? Отбор нямат ... Я си провери пак форума на Цска , да видиш постовете там за звездна не , космическа не , ами за галактическа селекция това лято ... То бива бива да си ограничен , но това граничи с олигофренизъм , а не си сам ти , има е такива като теб и от Левски , и от Локо Пд , и от Ботев ПД. ... Вие сте лицемери , защото постоянно тръбите как България ви е над всичко , а когато дойде мач на български отбор в ЕКТ и веднага се започва : " Мърши , говеда , свине , турци дано паднете вие сте Евроидиоти , да ви вкарат 100 гола дано !!! "
Това представлявате ...
Последна промяна от vrvolleyball на 16 авг 2009 18:08, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”