Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Над хиляда сини привърженици щурмуваха Перник, за да видят втората победа в шампионата. Отново станахме свидетели на постоянно лежане по терена и неадекватни кюмюри и милиционери извън него.. Mолим нашите жълто-черни приятелки най-после да направят нещо, без след това да бягат с 200км/ч и да се крият по пещерите си... а на "Стадиона на мира" и ограда с ток и ров с крокодили да сложите пак ще си влезем без билети..
buffon написа:според мене това показва че са сплотен колектив.може и да не заслужава подкрепа но така правят приятелите в такива моменти.дано Рабех да го оцени и да спре с дивотиите щото вече прекали.
Mehanika написа:По добре ЕВРОВОАЙОРИ от колкото ЕВРОИДИОТИ. много познати преди мача с лефски ми викаха и да спечели и да загубим нещем титла, че нямаме отбор за ШЛ и не искаме да се излагаме.
Та скъпи ми пенчо(човек който те развеселява) не искаме да е 1:50, сещаш ли се, тоя мазохизъм си е за вас.
wiseman написа:Ами не! Не ми хареса! Ама и на Юнайтед не ми хареса играта преди малко ама биха. Левски отдавна не играе нищо.... ама ще играе до нова година я c Челси я с Барса или поне с Рома или някой друг ама ще играе истински футбол,а не футбол намазан с Грес,футбол гарниран с истрели и замеряния с камъни и бутилки. А пък с Миньоро,Пирин,Своге и Куртово Конаре има да си играем играем. Схващаш ли разликата в мотивацията. Това е все едно да ти давам 70 000 евро за да дойдеш два пъти да свършиш няякоя свястна работа, а 3 дни преди това дядо ти да те викне да му прекопаеш градината без пари и да се обиди че си я прекопал ама не си направил красиво лехите.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
pepino_po написа:Никой наш отбор не заслужава да е там!!!!!!
Mehanika написа:По добре ЕВРОВОАЙОРИ от колкото ЕВРОИДИОТИ. много познати преди мача с лефски ми викаха и да спечели и да загубим нещем титла, че нямаме отбор за ШЛ и не искаме да се излагаме.
Та скъпи ми пенчо(човек който те развеселява) не искаме да е 1:50, сещаш ли се, тоя мазохизъм си е за вас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта