Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Re: Тежката артилерия на ЕВРОВОАЙОРИТЕ вече даде залп!

Мнениеот pepino_po » 16 авг 2009 17:34

124 написа:
pepino_po написа:
wiseman написа:Абсолютно си прав. Гледай какво става в 7 дни спорт. Осраха се от плюене. В днешния брой стигат и до пълна журналистическа трагедия. На една и съща страница в коментара за минусите на Левски и Миньор пише: Бардон трагичен,халфовете на Левски не могат да си подата топката и да вземат и една първа топка дори. Под минусите на Миньор пише: Загубиха напълно борбата за първа топка с Бардон,Сърмов и Тасевски а оттам и контрола на средата на терена. ПЪЛЕН СМЯХ!!! От известно време с новите собственици тея тъпаци се осраха. Ако пък Дай Боже влвзем в лигата направо ще измрат! Ама майната им!

Виж аз не знам каква е целта на тая тема дето я пуснаха, но виждам, че май сте гледали мача вчера с доста сини очила!!!!!
По вестниците наистина се пишат доста глупости, но аз искам да задам един въпрос на синята аудитория.
ХАРЕСА ЛИ ВИ ИГРАТА НА ЛЕВСКИ ВЧЕРА????
Не искам да се заяждам с никой, и съжалявам ако сам засегнал някой!!!!

Да.В такъв мач да се очаква суперпродукция е несериозно.Левски игра тактически правилно и взе три точки без особен зор.Можехме още първото полувреме да го приключим.

Не говориш сериозно надявам се!!! За каква тактика и какво приключване ми говориш бе човек ... двата отбора разшиха топката от джаскане. И това ако е тактика и игрова постановка здраве му кажи.

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 16 авг 2009 17:37

Защо те учудва това - смисълът на живота на един правоверен цесекар е омразата, злобата, плюенето към Левски. Ясно е, че колкото повече Левски печели, толкова повече ще ги боли. А болката предизвиква крясъци. Що се отнася до вестниците, не мисля, че причината е в омразата към Левски. Просто журналистите са толкова тъпи и неграмотни, че не знаят изобщо за какво става дума. Медиите имат нужда Левски да влезе в Лигата, защото така вестниците ще им се купуват повече. 20006-а година по два пъти на ден си купувах едни и същи вестници от кеф.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 16 авг 2009 17:39

Mehanika написа:По добре ЕВРОВОАЙОРИ от колкото ЕВРОИДИОТИ. много познати преди мача с лефски ми викаха и да спечели и да загубим нещем титла, че нямаме отбор за ШЛ и не искаме да се излагаме.

Та скъпи ми пенчо(човек който те развеселява) не искаме да е 1:50, сещаш ли се, тоя мазохизъм си е за вас.

И да искаш,и да не искаш,все тая- няма титла,няма и Лига.Пък за развеселяването ще видим по-нататък:да не ни веселите пак шестия кръг?Или вие сте свикнали?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

лъв
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ

Мнениеот лъв » 16 авг 2009 17:39

Е Батков нали се изцепи ,че кокала тренирал пияни футболисти,сега кво праиме!!!!!!!!!Аз не си спомням тоя при Сираков да е шукнал даже! 8-)

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 16 авг 2009 17:40

wiseman написа:
pepino_po написа:
wiseman написа:Абсолютно си прав. Гледай какво става в 7 дни спорт. Осраха се от плюене. В днешния брой стигат и до пълна журналистическа трагедия. На една и съща страница в коментара за минусите на Левски и Миньор пише: Бардон трагичен,халфовете на Левски не могат да си подата топката и да вземат и една първа топка дори. Под минусите на Миньор пише: Загубиха напълно борбата за първа топка с Бардон,Сърмов и Тасевски а оттам и контрола на средата на терена. ПЪЛЕН СМЯХ!!! От известно време с новите собственици тея тъпаци се осраха. Ако пък Дай Боже влвзем в лигата направо ще измрат! Ама майната им!

Виж аз не знам каква е целта на тая тема дето я пуснаха, но виждам, че май сте гледали мача вчера с доста сини очила!!!!!
По вестниците наистина се пишат доста глупости, но аз искам да задам един въпрос на синята аудитория.
ХАРЕСА ЛИ ВИ ИГРАТА НА ЛЕВСКИ ВЧЕРА????
Не искам да се заяждам с никой, и съжалявам ако сам засегнал някой!!!!

Ами не! Не ми хареса! Ама и на Юнайтед не ми хареса играта преди малко ама биха. Левски отдавна не играе нищо.... ама ще играе до нова година я c Челси я с Барса или поне с Рома или някой друг ама ще играе истински футбол,а не футбол намазан с Грес,футбол гарниран с истрели и замеряния с камъни и бутилки. А пък с Миньоро,Пирин,Своге и Куртово Конаре има да си играем играем. Схващаш ли разликата в мотивацията. Това е все едно да ти давам 70 000 евро за да дойдеш два пъти да свършиш няякоя свястна работа, а 3 дни преди това дядо ти да те викне да му прекопаеш градината без пари и да се обиди че си я прекопал ама не си направил красиво лехите. ;)

Значи искаш да ми кажеш, че като дойдат Челси, Барса или Рома сините футболисти ще играят футбол като този във Висшата лига, Примера или Калчото.
Момчета гледайте реално на нещата!!!
Никой наш отбор не заслужава да е там!!!!!!

Потребителски аватар
lamagicien
Контакти:

Re: Дузпата,Ортега и още нещо

Мнениеот lamagicien » 16 авг 2009 17:41

едно немога да разбера защо след всяка дузпа за Левски или за ЦСКА едните или другите започват да говорят колко ги били ощетявали тях реферите и колко подпирали другите ......... :)

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 16 авг 2009 17:41

Плюенето го има за всички, не само за Левски. Светът не започва с вас, ние какво да кажем за безбройните лъжливи статии на Данбалон и в частност малоумните изблици на Ефрем Димитров ?
Факт е, че последните години (най-вече 2006-2007 г.) Левски се представи по-добре от ЦСКА в европесйките турнири, но пък какво от това, факт е, че откъм успехи отборите ни са много далече.
Много самонадеяно авторът на темата ни нарече "евровайори", сякаш отборът му всяка година изиграва най-малко по 20 мача в европейските клубни турнири, очевдино омразата му към ЦСКА твърде голяма, че само ние сме му в главата. Май това обаче не се отнася само за него, ето сега доста хора ще се излеят да обсъждат "евровайорите" вместо техния си отбор, нещо с което сами опровергават това, което твърдят
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 16 авг 2009 17:43

аз не съм левскар, ама си представям да има такова странно същество в моя отбор ... добър играч ( на моменти малко инфантилен ) и пълно куку извън терена, при това доказано куку ... отстрани погледнато за мен единственото реално ( европейско ) решение е този човек да не играе вече във вашия отбор и ако поседи в затвора малко няма да е лошо, а ако ПАК ( ЗАЩОТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗГЪРМЯЛ ) го измъкнат това ще доведе до повече негативи отколкото позитиви за левски като цяло ... според мен пак казвам ... този няма да се промени , то му личи ... блях ;)

djonik
Контакти:

Ше ги познаете по жълтите зъби

Мнениеот djonik » 16 авг 2009 17:47

Феновете на Левски излязоха със становище по повод инцидента с простреляния привърженик на "сините" преди мача с Миньор в Перник.
Материалът бe пoместен в официалния сайт на феновете - sector-b.com. Той е озаглавен: „Генетика, урбанизация и абстинеция".

Ето какво пише в него:
„Ще ги познаете по зализаните бретони, по мазните коси и ниските чела, по еднаквите дрехи и некадърността да шофират. Ще ги познаете по изкривените лица и пожълтели от мините зъби, по черното под ноктите и нечленоразделните звуци, излизащи от гърлата им. Ще ги асоциирате с романът-класика на Толкин "Властелинът на пръстените". Това са те - под-човеците, орките, най-нисшата раса в нашата Родина - перничаните. Жителите на този иначе тъй грозен и неприветлив град в Граовско, са характерни със силната си неприязън към големият град, който с невидима сила ги притегля в своите капиталистически клещи и те всяка сутрин на орди и талази пъплят със своите мощни голфове към сърцето на града. Пъплят, за да замърсяват, да рушат, да натрапват ниската си расовa култура, състояща се предимно от нечленоразделни звуци и словосъчетания: "Търся мутариус", "Инсталирах си линдолса на кумпютъро", "Сакам да гньетам като шкембе у дувар"... Идат, за да работят в големият град, за да преживеятт някак си мизерният си живот, и като се приберат отново на талази с бегачките си от по 250 коня, започват да кълнат и да псуват целият свят - типична черта на човек, изграден и съшит от безброй комплекси в жалкото си съществуване. В денят 15 август 2009-та година един такъв под-човек орк за малко да отнеме животът на едно младо момче-студент от София, отишъл да посети дупката на 30 км от неговият град, за да подкрепи своят любим футболен отбор. Събирателният образ на този под-човек цяла седмица се плюнчи и подскача като макак по форуми в интернет, отправя заплахи за смърт, саморазправа и разруха, погром и унижение над противниковите запалянковци. Надъхан от собствената си мисъл (ако въобще можем да говорим за мислене), че "никой не е по-гоям от винкело", това изчадие на природата започва да вярва в своите сили, започва да надига глава от мините, в които мизерства по цял ден. Въздухът, който диша, обаче е съвсем друг - взел му е всичко, всяка мисъл е превърната в камък, а всяка дума - в бомба. Един такъв орк под-човек, прикрит в една от пещерите, в които водят жалкото си съществуване, се опита да отнеме животът на едно младо и безкрайно интелигентно момче, с въздушна пушка и премерен мерник. Изстрелът беше съвсем целенасочен и замислен да причини смърт - това, което мечтаят от както се родят всички под-човеци от град Перник. Момчето оцеля, благодарение на късмета си. Орките бяха в несвяст от радост... Ще преглътнем греста по стадиона. Ще преглътнем с насмешка и безумно тъпият и неадекватен надпис, роден от изглежда най-високостоящият орк в йерархията, който макар и да не прави разлика в значението на думите, искрено забавляваше цяла България с култовият транспарант "Вие сте жертва на урбанизацията"...
Но... истината е другаде, и бе призвана да се случи - насилието ще роди насилие..."

Поздравления, много е добро. Тези полумаймуни от Перник трябва да си знаят мястото.

Потребителски аватар
ЦCKА
Контакти:

Мнениеот ЦCKА » 16 авг 2009 17:49

Спомнете си за Адриан Муту!!!

Върни се в “Архив”