Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Миньор - Левски (Официална тема)
0-2 и сладки сънища за перничанчетата.Нека ви е гадно кюмюри
Re: Предложение
away написа:Я кажи картаго кой ми банна ника sedem_!_dva, докато ме нямаше 3 седмици и не съм влизал с него ? Айде сега ми банни и този ник и после заключи темата и я изтрии, знам че точно това ще направиш, ако не ще дойде другия славия_форевър, който различно мнение не може да търпи, все тая ми е на мен за ника с който пиша, ама по-голям курвенски номер от това няма, докато ме няма и не съм влизал във форума някой да ми сложи бан на ника, пълна смешка е този, който го е направил.
Да ти се отчета нещо?! Идея нямам, а и няма значение! Не си малък, има си правила, нарушиш ги, носиш си последствията! Въобще не вярвам, че някой ей така си те е баннал, докато те няма! По-голяма глупост няма! Нито ще ти заключа поуста, нито ще те закачам, ти сам си се наказал вече!!!........
kartago написа:away написа:Я кажи картаго кой ми банна ника sedem_!_dva, докато ме нямаше 3 седмици и не съм влизал с него ? Айде сега ми банни и този ник и после заключи темата и я изтрии, знам че точно това ще направиш, ако не ще дойде другия славия_форевър, който различно мнение не може да търпи, все тая ми е на мен за ника с който пиша, ама по-голям курвенски номер от това няма, докато ме няма и не съм влизал във форума някой да ми сложи бан на ника, пълна смешка е този, който го е направил.
Да ти се отчета нещо?! Идея нямам, а и няма значение! Не си малък, има си правила, нарушиш ги, носиш си последствията! Въобще не вярвам, че някой ей така си те е баннал, докато те няма! По-голяма глупост няма! Нито ще ти заключа поуста, нито ще те закачам, ти сам си се наказал вече!!!........
Айде кажи ми тогава причината... Ти не виждаш ли какво пиша: НЕ СЪМ ВЛИЗАЛ ВЪВ ФОРУМА 3 СЕДМИЦИ, ОПИТВАМ ДА СЕ РЕГНА СЛЕД КАТО СЕ ВЪРНАХ В СОФИЯ И МИ ДАВА ГРЕШКА 503, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ МИ Е БАННАТ НИКА ! Как като ме е нямало ще има за какво да ме баннат, айде обясни ми и ми кажи за какво

away написа:kartago написа:away написа:Я кажи картаго кой ми банна ника sedem_!_dva, докато ме нямаше 3 седмици и не съм влизал с него ? Айде сега ми банни и този ник и после заключи темата и я изтрии, знам че точно това ще направиш, ако не ще дойде другия славия_форевър, който различно мнение не може да търпи, все тая ми е на мен за ника с който пиша, ама по-голям курвенски номер от това няма, докато ме няма и не съм влизал във форума някой да ми сложи бан на ника, пълна смешка е този, който го е направил.
Айде кажи ми тогава причината... Ти не виждаш ли какво пиша: НЕ СЪМ ВЛИЗАЛ ВЪВ ФОРУМА 3 СЕДМИЦИ, ОПИТВАМ ДА СЕ РЕГНА СЛЕД КАТО СЕ ВЪРНАХ В СОФИЯ И МИ ДАВА ГРЕШКА 503, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ МИ Е БАННАТ НИКА ! Как като ме е нямало ще има за какво да ме баннат, айде обясни ми и ми кажи за какво
Няма нужда да занимаваме всички потребители с личните ти проблеми! Знаеш какъв е реда! Пиши на някого на ЛС. По въпроса с грешкат 503 и на мен ми я даваше когато беше бъгнат форума! Пак ти казвам, нямам намерение нищо да ти обяснявам!
Аз писах на лични на Стенли, ама явно не му се занимава... все тая де. Ще пиша с този ник, нямам претенции с кой да пиша...
- igor tomasic
- Контакти:
Re: ТРЯБВА СЕГА И ЗАЩИТНИК ДА ТЪРСИМ!!!!
Мартин Димов е прекрасен играч . Онзи ден го гледах с/у Локо Сф, включва се, изпусна добро положение с глава , после отбеляза ! Нямаме отдавна защитник , който да играе добре с глава
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Re: ТРЯБВА СЕГА И ЗАЩИТНИК ДА ТЪРСИМ!!!!
Абе централни бранители имаме тъкмо 2 2-ки
И леви бегове имаме, обаче като се контузи жиката отдясно няма алтернатива. Мъчат се с Бензукан там, ама е бавен за бег, видя се вчера. Иначе за централен мисля че е добър, имаше 1-2 ситуации, в които много добре с тяло изигра. Напомня малко на Рабех тоя и ако го сложат в центъра, мисля че липсата на оня лигльо няма да се усети 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: Пестеше ли се Левски днес за Деберцен ?
slavi_1914 написа:Здрвайте Левскарчета !!!
Днес гледайки мача имах някакво голямо усещане,че нашите момчета се пестяха за сряда и някак сякаш мислите им бяха някъде в на Герена,а часа беше 21:45. Интересно ми е да чуя още няколко мнения тъй като цяла седмица си говорим,че с Миньор ще се види до къде сме стигнали. А в същото време освен Зе Соареш (лично мое мнение) никой друг не игра на повече от 30-40 %. Да не говорим,че Дарко,който напоследък ни грабва всички с играта си, сякаш гледаше от близо.
Дано все пак Ратко се е поизхитрил да не си вади козовете от рано. А всички знаем колко хитри са сръбските треньори.
И аз мисля така. Личеше си че не се напъваме много и въпреки това можеше да бием още по изразително миньоро... Особено халфовете не играха и на 50 % от възможностите си. Иначе си прав- само Зе се напъваше да бяга и да гони, а бих включил в това число и Жоро Христов, който въпреки че не беше много ефективен, се раздаде

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Pro-European
- Контакти:
Здравейте,
виждам много неща, които вече сме ги говорили.
Предлагам Ви да разгледате темата "Ще спре ли цензурата в този форум" и да се изкажете по нея:
levski/viewtopic.php?f=53&t=19733
Тя се оформи като основна при този вид проблеми - по предложение на бившия мод Mike28.
Направил съм конкретни преложения за подобряване на форума - да не се отива към прибързано заключване на темите е едно от тях.
Защото най-лесният начин да се опорочи една смислена тема е като влезе фен на противниковия отбор, пусне 1-2 провокации,
нормално е да му се отговори по подобен начин и ..цялата тема отива, а не е редно.
Аз подкрепям автора на темата, има логика в това, което казва - дори да приемем, че модераторите са обективни,
малко дразнещо е когато във форума на Левски модерира човек с ник на друг отбор. Поне ника да е различен..
виждам много неща, които вече сме ги говорили.
Предлагам Ви да разгледате темата "Ще спре ли цензурата в този форум" и да се изкажете по нея:
levski/viewtopic.php?f=53&t=19733
Тя се оформи като основна при този вид проблеми - по предложение на бившия мод Mike28.
Направил съм конкретни преложения за подобряване на форума - да не се отива към прибързано заключване на темите е едно от тях.
Защото най-лесният начин да се опорочи една смислена тема е като влезе фен на противниковия отбор, пусне 1-2 провокации,
нормално е да му се отговори по подобен начин и ..цялата тема отива, а не е редно.
Аз подкрепям автора на темата, има логика в това, което казва - дори да приемем, че модераторите са обективни,
малко дразнещо е когато във форума на Левски модерира човек с ник на друг отбор. Поне ника да е различен..
Авторът на темата: Ще спре ли..
Re: Пестеше ли се Левски днес за Деберцен ?
Абе кви са тия кретенски въпроси тука ,бе ?!?!?! Защо трябваше да се напъваме срещу селското тимче. Ще ги бием 5:0 и какво от това ? Унгарците щяха да ни разучат играта и да се подготвят добре ..... Бихме с игра на един крак и гулаша нищо не разбра .... ТОВА СЕ ПРАВИ ОТ ВСЕКИ ОТБОР И ВИНАГИ .... изк. правят само панчаревци щото те си знаят че нямат шанс за нищо
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !