Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

guesswho
Контакти:

Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????

Мнениеот guesswho » 15 авг 2009 20:44

Автомобилът е станал паркиран на място, по обед ще бъде прехвърлен на паркинга пред Първо РПУ за оглед и документиране.
Установена е самоличността на тримата - шофьорът е 36-годишният И.П., а двете жени - 21-годишната М.Г и 28-годишната И..Ц. И тримата са софиянци, и са известни на органите на реда за притежаване на наркотици.

http://dnes.dir.bg/2009/08/15/news4926494.html

няма как да е Рабех ако им е верна информацията на дир.бг
60-те отдавна минаха... сещайте се..

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 15 авг 2009 20:44

АЙДЕ МАРШ ТОЯ МАНГАЛ, ЧЕ САМО КАТО ГО ЧУЯ ВЕЧЕ И МИ СЕ ДРАЙФА, ЛЕВСКИ КОЛКОТО СПЕЧЕЛИ ОТ ИГРИТЕ МУ ТОЛКОВА МЕ ДРАЗНИ КАК ГО ЗАЩИТАВА И МУ ПОЗВОЛЯВА НЕ ВЕДНЪЖ, НЕ ДВА , А МОЖЕ БИ И НИЕ НЕЗНАЕМ КОЛКО ПЪТИ ДА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК ТОЯ ДЮНЕРЙИЯ ПСИХОПАТ...АРЕ БЕГАЙ ОТТУКА МАНГАЛ НЕРЕДДОВЕН...ЩЕШЕ ДА УБИЕ БРАЗИЛЕЦА ОТ БАКУ НЕРЕДОВНОТО СЪЩЕСТВО ....

Mukasi

Мнениеот Mukasi » 15 авг 2009 20:45

zlatan написа:Чета в някои медии за арест на мароканеца и се питам дали е вярно.задържан бил в някое от рпу-тата на софия,вилнял пред Червило и отново с 2,4промила алкохол в кръвта,неразбрах в статията само дали отново е шофирал.Много жалко за този талантлив футболист,но това вече е прекалено ако наистина е вярно.

Бранителят на Левски Юсуф Рабех е бил арестуван снощи за шофиране в нетрезво състояние, научи Sportline.bg. В типичния си стил арогантният арабин налетял да се разправя с ченгетата, отказвайки да даде кръвна проба. Те пък на момента му щракнали белезниците и го откарали в столично районно. Там се оказало, че съдържанието на алкохол в кръвта на арабина е 2,04. Той бил задържан пред дискотека "Червило", където се наливал до ранна сутрин.
Рабех и в момента е в районното. Този път на Тодор Батков му писнало и той не бързал да праща адвокатите си, за да вадят пияндето от зандана. На въпросите на Sportline.bg за коментар на скандала "Рабех", нито един от "синьото" ръководство не пожела да отговори.

SofiaWest
Контакти:

Мнениеот SofiaWest » 15 авг 2009 20:46

antiloop написа:Добре българино:))))Така добре ли е?А от такива като теб не пропада ли форума?

Да съм тръгнал да провокирам с нещо? Ейзаради такив акапацитети като теб сега ще почнем да се псуваме и да си вадим керливите ризи, вместо да си говорим нормално .... замисли се малко бе, размърдай го тоя мозък :evil:

antiloop

Мнениеот antiloop » 15 авг 2009 20:48

SofiaWest написа:
antiloop написа:Добре българино:))))Така добре ли е?А от такива като теб не пропада ли форума?

Да съм тръгнал да провокирам с нещо? Ейзаради такив акапацитети като теб сега ще почнем да се псуваме и да си вадим керливите ризи, вместо да си говорим нормално .... замисли се малко бе, размърдай го тоя мозък :evil:

Добре,какво съм казал толкоз?Не е ли верно?Такива като тоя вън от България.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 15 авг 2009 20:48

Това е безумие. Какво трябва да направи този шибаняк, че да бъде пратен в затвора. Очевидно това, че е футболист на Левски му спасява кожичката, но докога се питам аз. Явно някой трябва да бъде убит или осакатен от този кретен, че да стане нещо.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

SofiaWest
Контакти:

Мнениеот SofiaWest » 15 авг 2009 20:48

Mukasi написа:
Бранителят на Левски Юсуф Рабех е бил арестуван снощи за шофиране в нетрезво състояние, научи Sportline.bg. В типичния си стил арогантният арабин налетял да се разправя с ченгетата, отказвайки да даде кръвна проба. Те пък на момента му щракнали белезниците и го откарали в столично районно. Там се оказало, че съдържанието на алкохол в кръвта на арабина е 2,04. Той бил задържан пред дискотека "Червило", където се наливал до ранна сутрин.
Рабех и в момента е в районното. Този път на Тодор Батков му писнало и той не бързал да праща адвокатите си, за да вадят пияндето от зандана. На въпросите на Sportline.bg за коментар на скандала "Рабех", нито един от "синьото" ръководство не пожела да отговори.

Абе на тоя някой от техните да не е руснак- пие като казак ..... :lol: :lol: :lol:

SofiaWest
Контакти:

Мнениеот SofiaWest » 15 авг 2009 20:49

antiloop написа:
SofiaWest написа:

Добре,какво съм казал толкоз?Не е ли верно?Такива като тоя вън от България.

Прочети си пак обръщенията на латиница и ще разбереш кое ме подразни... иначе принципно съм съгласен с теб 8-)

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 15 авг 2009 20:49

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Да видим сега дисциплината на новото ръководство...ако държат на дисциплината просто трябва да го зарежат!ПП:Жалко,защото е силен футболист! :roll:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 15 авг 2009 20:50

за пореден път се доказва, че в БГ няма да дойде скро добър футболист на когото да му е чиста работата...всички са некви хахави и просто тук им минават номерата и са много доволни от себе си ... незнам дали е руснак някой от техните ама ... няма такъв противен човек

Върни се в “Архив”