Калиакра - Левски | 23.04.2012 | 20:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Калиакра - Левски | 23.04.2012 | 20:00
Дано да бием, ама ..
АЗ честно казано не искам да играем в Европа, защото Илиев трябва да си направи всичко от начало, а не да се класираме за Европа и да отпаднем пред групите след поредния резил и да се търси в него отговорността. Най-добре е всичко да се изгради на ново от новия треньор и ако станат нещата ще играем по-догодина,иначе няма смисъл.
АЗ честно казано не искам да играем в Европа, защото Илиев трябва да си направи всичко от начало, а не да се класираме за Европа и да отпаднем пред групите след поредния резил и да се търси в него отговорността. Най-добре е всичко да се изгради на ново от новия треньор и ако станат нещата ще играем по-догодина,иначе няма смисъл.
Ако това. че не се класираме за Европа доведе до напускането на Батков, не знам дали не е по-добрият вариант. Ако искаме промяна трябва да се реже яко.
Така или иначе удряме дъното всеки сезон. Евротурнирите крепят това положение да е без промяна от 5 години.
Иначе в Каварна победа за Левски.
Така или иначе удряме дъното всеки сезон. Евротурнирите крепят това положение да е без промяна от 5 години.
Иначе в Каварна победа за Левски.
- bekono
- Контакти:
0-3
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- hienizator
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Дано да бием, ама ..
Абсолютно съм съгласен и аз не искам да играеме евротурнири до като не си подредим къщичката! След мача с Миньор всичко ми беше ясно общо взето и ги гледам без някакви сериозни очаквания,но днес играта ми хареса ... имаше бързина при изнасянето и като цяло играхме на доста по-бързи обороти от преди това иначе се вижда,че трябва да разкараме поне 6-7 човека изключвайки вече обявилите че напускат,за да станеме наистина добър отбор!
Много ме кефи Ясен ... много прямо говори и успя да подобри повече неща в играта за 2 седмици от Костов за 5 месеца,за гонзо не говоря и той ни промени или по-точно занижи след 3 години "усилена работа"!
Колкото до мача с Калиакра - 2-ка ... време е и точки да вземем за повече самочувствие!
- ralka_levskarka
- Контакти:
0:/3,4 .. и какво ( : ще се опитат да ни замажат очите, но тоя път няма да им се получи 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Споко - Цонко вече е сложил мидите да се готвят:)
nikibars написа:Споко - Цонко вече е сложил мидите да се готвят:)

"Много ме кефи Ясен ... много прямо говори и успя да подобри повече неща в играта за 2 седмици от Костов за 5 месеца,за гонзо не говоря и той ни промени или по-точно занижи след 3 години "усилена работа"!
Колега, Костов загуби в първенството 3 точки в 9 мача. Ясен вече загуби 4 точки в ...2 мача. No comment! По този повод се сещам се за миризливата статия на Ст. Стоянов след заминаването на Гонзо.
Относно мача - победа с 4-5 гола разлика. На умряло куче нож ще вадим...
Колега, Костов загуби в първенството 3 точки в 9 мача. Ясен вече загуби 4 точки в ...2 мача. No comment! По този повод се сещам се за миризливата статия на Ст. Стоянов след заминаването на Гонзо.
Относно мача - победа с 4-5 гола разлика. На умряло куче нож ще вадим...
Последна промяна от dromihait на 19 апр 2012 07:23, променено общо 1 път.