Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

guesswho
Контакти:

Re: До Томето

Мнениеот guesswho » 15 авг 2009 00:03

Локо бе разбит на собствения си стадион с 0:5... Явно има сериозни проблеми 2009/2010... между това колко играча са излезли от пловдивската школа и моментното състояние на пловдивския футбол има ГОЛЯМА разлика.

друга ми беше мисълта. въпреки Хирстолов и малкото кинти Ботве са при майсторите и последните им трансфери са в посока Левски, цска София..
за Локо без коментар, виж къде завършиха миналия сезон.
имам предвид тия имат толкова футболисти, че дори и без пари са на някакво прилично ниво.
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 авг 2009 00:24

Остави го тоя тези 2 "гранда" стават шампиони благодарение пловдивски играчи кога левски са създали някав качествен футболист.Виш само ваще фенове при 0:0 с баку феновете кво прайха а при локото 0:5 нито един фен на локото не усвирка отбора сега разбра ли кои са истинските фенове
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

vesodoc
Контакти:

Re: Дебрецен 2-1 Халадаш

Мнениеот vesodoc » 15 авг 2009 00:26

Благодаря на всички, които са постнали коментари тук.
Не съм го гледал мача, обаче мисля, че чрез вас и чрез материала на Гонг си съставих пълноценно мнение (поне горе - долу ). Като вица за арменеца, който споделил колко не му е харесал Павароти. Защо? - попитал го друг. Защото един приятел ми го изпя и беше отвратително. :))))
Мисълта ми е, сериозно, явно са изиграли един слабоват мач. Това обаче не може да говори изцяло за състоянието им, щото може и да са се пазили. И са гледали да бият още в началото, за да си пазят силите за нас.
Не знам за вас, обаче от суеверие няма да правя никакви прогнози.
Само ще кажа, че Достанич с интервютата си и работата си ми вдъхва доверие.
А дано!!!!!

elit
Контакти:

Re: Левски не е изтривалка!

Мнениеот elit » 15 авг 2009 00:34

Към Лъв
За много от нещата, за които обвиняваш Батков съм съгласен.Ни най-малко искам да го защищавам и да оправдавам неговите действия. Единствено, което ме
подтикна да напиша горните редове е че съм апологет на красивата играта и
на отбора, чийто цветове съм защищавал. Не мога да приема, че наследниците на Гунди, Патрата, Сашо Костов, Соколето, Наско,Боби, Ники, Гиби, ще се влачат по терена, ще играят демодиран футбол, ще липсва левскарския дух и хъс.
Бях подтикнат също, че отговорните спортните фактори, които трябваше да създадат облика на отбора, не изпитват и най-малкото огризение за настоящето състояние. Та нали обиденият Боримиров, многократно подчертаваше, че Левски се представя необедително, че играта е разпиляна и футболистите не се раздават. И какво направи, за да се преодолеят негативите?
Дразнех се и от волеизявленията на Велев, които тотално се разминаваха с
действителността. Да кажеш, че тотално си надиграл противника и да имаш
само две голови ситуации за целия мач, меко казано е нахалство!
Правех аналогия на държането на двамата, с това на Станишев и неговите
безкрайни словоизявления и оправдания.
Накрая искам само да те попитам - Харесваше ли ти играта на Левски при
Велев и - Качеството на организацията в клуба по времето на Боримиров, ана-
логично ли беше с тона при Сираков.

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 15 авг 2009 00:37

bojkyy , може да ни освободиш от присъствието си... и кой е този Божко... аз се сещам за един, ама не ми се вярва да е той ? Лека нощ... :lol:

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 15 авг 2009 00:51

bojkyy написа:Остави го тоя тези 2 "гранда" стават шампиони благодарение пловдивски играчи кога левски са създали някав качествен футболист.Виш само ваще фенове при 0:0 с баку феновете кво прайха а при локото 0:5 нито един фен на локото не усвирка отбора сега разбра ли кои са истинските фенове

При 0:0 с Баку баш не спирахме да пеем песни в дъжда ...айде стига ръси простотии .
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 авг 2009 00:59

аз не говора за това по време на мача говора за тва след него колко теми и мнения са исписаха срещо отбора аз за ся не съм видял тема против играта на ботев или локо

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 15 авг 2009 01:00

гоого явно обърка мача с Андора.. :mrgreen:
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 авг 2009 01:01

away написа:bojkyy , може да ни освободиш от присъствието си... и кой е този Божко... аз се сещам за един, ама не ми се вярва да е той ? Лека нощ... :lol:

не съм тоя дет мислиш но се пак нещата за които говора са верни колкото и да ни ви се иска да признаете

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 15 авг 2009 01:03

Така е... айде лягай си ... :lol:

Върни се в “Архив”