НБА 2011-2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

"Кой ще спечели титлата в НБА?"

Маями Хийт
9
75%
Оклахома Сити
3
25%

Общо гласове: 12

slavia1913
Контакти:

Re: НБА 2011-2012

Мнениеот slavia1913 » 13 апр 2012 23:27

Любимците ми от Далас няма как да изпуснат плейофите, въпреки че са доста слабички. Отпадане първи кръг е най-вероятната ни съдба. Зависи къде се паднем, разбира се. И все пак единственият преодолим на пръв поглед отбор е Гризлис, с тях играем добре. От Лейкърс, които ако се запази подреждането срещаме имаме 3 загуби от редовния сезон. ОКС и Клипърс също ни водят, но тях поне сме ги били. Отборът се справя доста добре в защита. Матрицата пре спокойно могат да му дадат наградата за най-добрия защитник, изключително играе, въпреки годините си. За жалост нападението ни е доста проблематично. Проблемите в Мавс се обърнаха, от атомното нападение, което имахме преди титлата и изключително слабата защита, сега имаме изключително добра защита и слабо нападение. Резервната скамейка отново е една от най-добрите в НБА, но определено отборът е много по-слаба от миналата година. И все пак ако Тери се върне на нивото от миналата година, а Дирк изведнъж почне да вкарва по 30 точки може и значително да завишим шансовете си за добро представяне в плейофите.

За другите отбори, ОКС, мисля че вече са узрели и могат да си спечелят финалът на конференцията. Спърс старостта май пак ще им изиграе лоша шега, но не бих ги отписвал. Клипърс ще покажат, че нямат психика, за други отбори на Запад нямам много какво да кажа.
На Изток не виждам друг финал освен Маями и Булс, но личното ми мнение е, че Маями са по-слаби тази година. И все пак мотивацията за тази титла може да им помогне. Ако не станат този сезон шампиони си мисля, че догодина някоя от трите звезди ще трябва да напусне и да се обогати състава с други качествени играчи. Не може 3 да играят, а другите да са най-скъпо платените фенове. :) Булс показаха, че могат ад играят и без Роуз, но ако той отново не е на нивото си от миналия сезон за плейофите могат да имат много проблеми. Единственият друг отбор от Изток, за който имам наблюдение е Никс, но те наистина са супер непостоянни и лично на мен са по-голям балон и от Маями с цялото тва Линсанити, което стана преди време и 2те звезди, които на моменти си пречат, вместо да си помагат.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 13 апр 2012 23:41

Програмата на BULSATCOM за уикенда:

Събота 02:00 по ТВ ПЛЮС : Орландо - Атланта (повторение в събота от 16:15 по film + )
Неделя 03:00 ПО ТВ ПЛЮС : Сан Антонио - Финикс (повторение в неделя от 12:30 по film + )
Неделя 22:30 ПО ФИЛМ ПЛЮС : ЛА Лейкърс - Далас

Не знам за вас,ама аз ще гледам на живо само дербито в неделя между Лейкърс и Маверикс :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Trickster
Контакти:

Мнениеот Trickster » 14 апр 2012 00:33

Аз съм фен на Knicks и се надявам да докретаме до плейофите, а там каквото сабя покаже.

Иначе съм съгласен за Heat. Няма кой да поеме инициативата от резервната скамейка. По-добрите отбори ги смачкват по този показател. По едно време bench points статистиката беше 22 за Bulls и 7 за Heat. Леброн какъв чадър направи на Роуз :D Има да сънува кошмари цяла седмица.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 14 апр 2012 08:29

LA LAKERS! :evil: :twisted: :twisted:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 14 апр 2012 09:35

Аз лично си стискам палци за Спърс.Скасиха аванса на Оклахома на запад,в най-добра форма са в последните 10 мача(заедно с Индиана 8-2) а и като домакини са много стабилни...Жалко че средната възраст в отбора е много висока..
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 14 апр 2012 13:44

Принципно съм за Пистънс,но те не са се мяркали от 2009г. на плейофите и затова като дойдат елиминациите се преобразявам и викам за Булс,понеже Ди Роуз ми е любимият играч от NBA ;) Моята прогноза на Изток е за финал м/у Булс и Хийт и успех на "горещите" в 7 мача.Очаквам изненади от противните ми Пейсърс и от Селтикс в плейофите тама.На Запад Спърс ще издъхнат в елиминациите и финалът ще е м/у ЛейМърс и Тъндър според мен.Там прогнозирам успех на Дюрант,Уестбруук и ко :)
ПП:Маркизио,ако Хийт станат шампиони ще ти цитирам мнението,че 100% нямало да спечелят плейофите :mrgreen:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 14 апр 2012 14:18

Kamisha написа:Принципно съм за Пистънс,но те не са се мяркали от 2009г. на плейофите и затова като дойдат елиминациите се преобразявам и викам за Булс,понеже Ди Роуз ми е любимият играч от NBA ;) Моята прогноза на Изток е за финал м/у Булс и Хийт и успех на "горещите" в 7 мача.Очаквам изненади от противните ми Пейсърс и от Селтикс в плейофите тама.На Запад Спърс ще издъхнат в елиминациите и финалът ще е м/у ЛейМърс и Тъндър според мен.Там прогнозирам успех на Дюрант,Уестбруук и ко :)
ПП:Маркизио,ако Хийт станат шампиони ще ти цитирам мнението,че 100% нямало да спечелят плейофите :mrgreen:

Като не станат го цитирай пак,и ми прати стотачка! :mrgreen:
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 14 апр 2012 15:12

Като не станат го цитирай пак,и ми прати стотачка! :mrgreen:
Мечтай си :lol: Пари от мен ще видиш само,ако ме биеш 1 на 1 :!:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 апр 2012 18:22

Kamisha написа:Принципно съм за Пистънс,но те не са се мяркали от 2009г. на плейофите и затова като дойдат елиминациите се преобразявам и викам за Булс,понеже Ди Роуз ми е любимият играч от NBA ;) Моята прогноза на Изток е за финал м/у Булс и Хийт и успех на "горещите" в 7 мача.Очаквам изненади от противните ми Пейсърс и от Селтикс в плейофите тама.На Запад Спърс ще издъхнат в елиминациите и финалът ще е м/у ЛейМърс и Тъндър според мен.Там прогнозирам успех на Дюрант,Уестбруук и ко :)

Хийт ще ги видиш шампион ама някой друго десетилетие :lol: :lol: Lakers може да са ти неприятни но отбора знае как се играе и печели в плейофите дори и след не толкова силен редовен сезон.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 14 апр 2012 20:29

Изненадваща загуба за Бостън от Торонто,Атланта победиха Орландо и по този начин минаха пред Бостън и вече са 4-ти на Изток,Орландо вече са 6-ти с равни показатели с Бостън.Ню Джърси бият Филаделфия,a Ню Йорк Уошингтън и така Никс и Фили се изравниха по показатели,Милуоки бият Детроит и са на 2 загуби от осмото място.Резонни победи на Маями,Ню Орлиънс,Оклахома,ЛА Лейкърс и Далас съответно над Шарлот,Юта,Сакраменто,Денвър и Портланд.В битката за плейофите Финикс успя да победи Хюстън и така се добраха на само 1 загуба дефицит от осмото място,на което са Денвър и Хюстън с еднакви показатели победи-загуби...

And thats youuur daily zap :mrgreen:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Архив”